Vejledninger

BEST Cydia Tweaks til iOS 9 til 9.0.2

Der er flere nye tweaks tilgængelige på Cydia til iPhone, der understøtter iOS 9 og frem. Jailbreak-apps og tweaks på Cydia er nogle af de største grunde til, at iOS-brugere vælger at jailbreak deres iPhones, og de tilbyder en bred vifte af personlige touch og tilpasninger, som normale apps ikke giver ved adgang. Nye tweaks tillader iPhone-brugere at opdatere deres apps og tweaks hurtigt, når de nye versioner, der udvikler sig, frigives.

Brødsmuler væk - breadcrumsaway er en ny jailbreak-tweak til Cydia på iPhone, der giver iPhone-brugere mulighed for at slippe af med den nye "back to app" -genvej, der er tilgængelig i iOS 9 og skifte til apps til deres komfort.

UniversalForce - Denne tweak tilføjet som en gratis ny funktion tilføjet til Cydia til iOS 9, det giver iPhone-brugere mulighed for at benytte "peep and pop" 3D touch-funktionen på tidligere generations iPhone-software.

BetterFivecolumnHomeScreen - Med de nye funktioner, der begrænser antallet af appkolonner til kun 4, giver denne Cydia-tweak iPhone-brugere mulighed for at have 5 kolonner med apps på deres telefon, der giver flere apps.

CCSettings - CCSettings er endnu en ny, fantastisk og gratis Cydia-tweak, der giver iPhone-brugere adgang til nye skiftebjælker i kontrolcentret, f.eks. Ved hjælp af lavt strømtilstand, tager skærmbilleder og forskellige andre.

SpotlightBeGone - denne særlige tweak på Cydia tillader, at den nye spotlight-funktion, der generer mange iPhone-brugere, fjernes fra startskærmen på din iPhone og får din iPhone til at føle sig hurtigere og mere lydhør end før.

Genveje - brugen af ​​denne Cydia-tweak giver dig mulighed for at tilføje genveje til apps, der ikke havde nogen før, såsom Cydia selv, Safe Mode, Reboot og endda Shut Down-indstillingen.

DockShift - En anden ny revideret funktion giver iPhone-brugere adgang til 12 brugerdefinerede skind til deres dokker, der giver dem et rent og elegant look.

Ansigtet nedad - Dette gør det muligt for din iPhone-enhed at lukke skærmen med det samme, hvis du vender din enhed rundt på dens skærm og gør det muligt at holde nysgerrige øjne væk, samtidig med at du opretholder privatlivets fred.

lux –Du får en besked sent om aftenen, og du strækker dig ud efter telefonen for at se, og pludselig bliver du blændet af fjernlyslyset, der udstråler fra skærmen, F.Lux er et tweak på Cydia, der lader farven og lysstyrken på iPhone-skærmen til at tilpasse sig og tilpasse sig tidspunktet på dagen og spare ikke kun batteri, men også øjenkontakt.

Sløret lancering - en anden sjov, men alligevel interessant tweak, der er føjet til Cydia, hvilket skaber en lille, men jævn sløringseffekt ved at starte App Switcher på iPhone.

BetterFourByFourFolders - Lige siden iPhone-brugere var i stand til at føje apps til mapper, så de kunne downloade mere og mere, giver denne nye tweak, der findes på Cydia, dem mulighed for at placere op til 16 apps i en mappe og give dem bedre arkivering og organisering af plads på deres hjemmeskærme.

Sløret badges er en anden funktion på Cydia til den aktuelle iOS 9 og nyere software, denne lader iPhone-brugere sløre deres badges og lader dem også være gennemsigtige og antage farven og skemaet på det underliggende tapet. Denne tweak giver dig endda mulighed for at tilføje kanter med forskellige tykkelser og farver direkte fra indstillingsmenuen til badges.

RevealNC9 - denne tweak tilføjet til Cydia giver iPhone-brugere mulighed for at have Android-stil-swiping-animationsteknikken i deres meddelelsescenter og giver dem mulighed for at opleve den særlige Android-funktion fra deres iPhone.

Nøgenøgler er en anden ny funktion i Cydia-tweaks, der lader iPhone-brugere bruge farverig HUD til deres tastaturer.

Spin er også en anden specialbygget grænseflade til Cydia-tweaks på iPhone til dine medier på låseskærmen.

Gæstemåde - specielt opdateret til iOS 9 giver det mulighed for en gæstekonto på låseskærmen, der giver dig mulighed for at filtrere, hvad andre mennesker, der bruger din telefon, kan få adgang til, visualisere og hvad de ikke har tilladelse til at se. Det er en spændende funktion, der holder brugerne fortrolige først.

Drejelås er en sjov tweak, som også giver forbedret sikkerhed til din telefon, da den giver en brugerdefineret lås, der ligner nøjagtigt en gammel roterende telefon og er noget spændende og nyt.