Vejledninger

Fix: Rocket League Lag

Rocket League er et køretøjsfodboldkamp, ​​der er udviklet og udgivet af Psyonix. Det blev udgivet i 2015 og har fundet vej til forskellige platforme, herunder Windows, Xbox One, macOS, Linux, PS4 osv. Spillet har også turneringer, der tiltrækker stor opmærksomhed over hele kloden.

I nogen tid nu har spillere indsendt forsinkelsesrapporter i meget stor skala. Ikke kun spillere, turneringsmestre og endda virksomhedens administrerende direktør har udtrykt, at forsinkelsen, når man spiller spillet, er uacceptabelt og ødelægger det sjove ved spillet. Der var endda forsinkelsesrapporter, når turneringen foregik, og på grund af dette blev mange uretfærdige mål scoret. Det modsatte hold udtrykte, at det ikke var retfærdigt, da det forsvarende hold ikke kunne forhindre målet i at ske.

Der er stort set intet, du kan gøre ved din ende, undtagen at sørge for, at forsinkelsen ikke er på din pc og ikke på serverne. Vi er kommet med nogle få løsninger til denne sag. Tag et kig.

Løsning 1: Kontroller for opdateringer

Psyonix har officielt anerkendt problemet og arbejder på at frigive flere opdateringer for at rette gameplayet og forbedre kvaliteten. De har introduceret en 'forbindelseskvalitet' -måler, der viser status for netværket, mens du er i spillet. Dette hjælper med at bestemme, om problemet er ved din ende eller på serverne.

Sørg for, at din klient er opdateret til den nyeste version, og at startprogrammet til spillet skal opdateres. Efter opdatering skal du genstarte din computer, sørge for at du har en god forbindelse, og prøv at starte spillet igen. Forhåbentlig vil problemet blive løst.

Løsning 2: Kontrol med din internetudbyder

ISP står for internetudbyder. Det er det vigtigste link, du har til internettet, og det giver dig adgang til internettet. Hvis du har problemer med forbindelsen, mens der ikke er nogen problemer med serveren, betyder det sandsynligvis, at der er et problem med din internetudbyder.

Kontakt din internetudbyder, og spørg dem, om der er et problem med latenstiden. Du kan kontrollere ved hjælp af den graf, de giver, og se alle pigge. Hvis der er et problem, skal du åbne en billet og forhåbentlig løses problemet. Dette kan tage et par dage eller uger, så vær tålmodig, og lad processen løbe.

Løsning 3: Ændring af spilindstillinger

En anden ting, du kan gøre for at forbedre dit spil og reducere forsinkelsen, er at ændre gameplayindstillingerne ved hjælp af de muligheder, der findes i spillet. Rocket League giver en række muligheder, hvor du kan ændre båndbreddegrænsen, klient / serverens sendepriser osv. Følg nedenstående trin:

  1. Start Rocket League ved hjælp af launcheren, og åbn indstillingerne.
  2. En gang i indstillinger, skift følgende attributter til den angivne værdi:
Sendehastighed for klient: Standard serversendningshastighed: Høj båndbreddegrænse: Høj

  1. Når du er færdig med at foretage ændringerne, Gemme dem og genstart spillet for at sikre, at alt gemmes, og indstillingerne implementeres. Kontroller, om forsinkelsestilstanden blev bedre.

Løsning 4: Deaktivering af fuldskærmsoptimering og tilsidesættelse af høj DPI-skalering

En anden løsning, der fungerede i sjældne tilfælde, var at deaktivere fuldskærmsoptimering og tilsidesættelse af høj DPI-skalering. Da hyppige opdateringer rulles ud nu og da, ser det ud til, at der er nogle funktioner, som, hvis de er aktiveret, giver uønskede resultater. Vi kan prøve at deaktivere disse funktioner og se, om dette viser sig at være brugt.

  1. Find spillets .exe-fil, højreklik på den og vælg “Ejendomme”.

  1. Klik på Fanen Kompatibilitet, tjek indstillingerne “Tilsidesæt høj DPI-skaleringsadfærd”Og“Deaktiver optimeringer i fuld skærm”. Vælg også “Ansøgning”Når optionen kommer.

  1. Trykke ansøge for at gemme ændringer og afslutte. Start nu Rocket League og kontroller, om dette løser problemet.

 Løsning 5: Kontrol af serverstatus

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, skal du søge efter strenge eller emner vedrørende forsinkelsesproblemet og se, om andre også oplever problemet. Folk griber altid til fora og messaging-platforme, hvor de kan diskutere forsinkelsesproblemer. Hvis problemet er på serversiden, vil det helt sikkert påvirke mere end en person, og du vil se rapporterne på hele internettet.

Hvis dette er et globalt problem (som nogle få tidligere), er der intet du kan gøre undtagen at vente på, at det går forbi. Serverproblemer løses normalt inden for en uges tid. Diskuter med andre spillere, åbn en billet, og tal med kundeservicen for at se, om problemets status nu og da.