Vejledninger

Udskift iPhone 5 / 5s / 5c opladningsport eller dock-stik

iPhone-opladningsport er placeret på et hardwarestykke kaldet dock-stik. Dockstikket kan blive defekt; da det har et par komponenter, kan en funktionsfejl eller fejl på en hvilken som helst af det sive ud i andre bits af det. I denne vejledning; vi vil diskutere trinene til udskiftning af dock-stikket, så du kan spare penge og fortsætte med at bruge din iPhone.

Jeg anbefaler stærkt folk at udføre reparationer selv, da det holder dem travlt og skaber yderligere færdigheder, der kan bruges til at hjælpe dine familiemedlemmer, naboer og ældste.

MEN inden du begynder; Kontroller, om din iPhone oplader, og hvis ikke, skal du sørge for, at det er fejlen ved dock-stikket og ikke med USB-kablet eller opladeren. Du kan slutte din telefon med et andet USB-kabel til en computer eller en anden USB-adapter for at kontrollere. Når du har bekræftet dette; fortsæt med nedenstående trin:

Det udstyr og reservedele, som vi har brug for til at udføre denne procedure, kan købes hos Amazon til billige fra nedenstående links, og de samlede omkostninger vil omtrent være $ 20 til $ 35

  • iPhone 5 Dock-stik til Amazon Tjek pris $$
  • iPhone 5c Dock-stik til Amazon Tjek pris $$
  • iPhone 5s Dock-stik til Amazon Tjek pris $$
  • Pentalobe skruetrækkersættil Amazon Tjek pris $$
  • Philips skruetrækker hos Amazon for checkpris $$
  • 1 x adskillelsesværktøj (valgfrit)

Trin til udskiftning af iPhone 5 / 5s / 5c opladningsport eller dock-stik

a) Brug pentalobe skruetrækker for at åbne skruerne fra bunden af ​​telefonen.

b) Når skruerne løsnes mellem skærmen og selve rammen, skal du indsætte noget skarpt og trække op for at fjerne skærmen fra rammen.

c) Brug ikke magt, ellers vil kablerne, der fastgør dit bundkort, og skærmen blive beskadiget. For at fjerne kablerne er der en lille metalramme oven på kablerne. Løsn skruerne for at løsne dem.

d) Læg nu en skarp kniv under kablet eller lirkeværktøjet, og skub den forsigtigt ud en efter en, der vil være i alt tre kabler. Pop dem ud. Når du har fjernet kablerne, skal du lægge skærmen til side, du behøver ikke længere håndtere din skærm.

e) Nu er dit arbejde i den sydlige del af enheden. Fjern skruerne fra metalpladen nederst til højre på din enhed.

f) Derefter ser du to kabler, der er fastgjort til dock-stikket og det andet, der tilsluttes batteriet. Læg noget skarpt eller lirvende værktøj mellem kablerne og frakobl dem forsigtigt en efter en.

g) Nu kan du trække dit batteri ud for at skabe plads eller bare lade det være sådan, det betyder ikke noget. Tag nu skruerne fra bunden af ​​telefonen en efter en ud.

h) Når du når de sidste to skruer, er det her, det bliver vanskeligt. De sidste to skruer sidder på et kabel, der forbinder dit lydstik. Fjern dem forsigtigt.

i) Efter at skruen er løsnet, springer kablet ud af sig selv. Hvis ikke, sidder det fast som et klistermærke øverst på lydkablet. Brug en pincet til at trække det ud.

j) Derefter skal du afbryde den aktuelle højttaler. Højttaler går lidt under logikbrættet. Så løft det forsigtigt en smule op og jiggle det ud. Læg nu din højttaler til side.

k) Nu hvor du har fjernet højttaleren. Der er et lille kabel udover dock-kablet. Brug hænder eller pincet til at trække den ud.

l) Flyt nu over, du skal adskille dock-stikket fra enheden. Tag fat i dock-stikkablet, og træk det af. Hvis det sidder fast, skal du bruge en tørretumbler med lidt varme, den springer automatisk ud.

m) Nu har du med succes taget dock-stikket ud, USB-porten og lydstikket er tilsluttet sammen på dock-stikket.

n) Næste trin skal du udskifte dock-stikket. Nu kan du udskifte dock-stikket; trinene er enkle, og du skal gøre det i omvendt retning. Gå gennem trinnene igen for at se, hvordan du skruer ud, og skru derefter igen!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found