Vejledninger

Fix: Destiny Error Code Anteater

Der er en hel del fejlkoder, der kan vises for dig, hvis du spiller Destiny på din respektive konsol. Imidlertid kan det ofte være ret vanskeligt at håndtere disse fejlkoder, da Bungie endnu ikke har frigivet en regelmæssig løsning på nogen af ​​disse problemer, og brugerne er tvunget til at tænke igennem dem selv.

Fejlkoden Anteater ledsages normalt af flere andre fejlkoder, herunder Bee, Baboon osv. Imidlertid har brugerne ikke haft meget held med at rette fejlkoden, før visse rettelser fra Bungie ankom, der løste problemet midlertidigt. Langsigtet taler, fejlen påvirker stadig brugere, så sørg for at prøve at rette den ved at følge nedenstående trin:

Løsning 1: Skift til en kabelforbundet internetforbindelse

Det anbefales, at du prøver at skifte til en kabelforbundet internetforbindelse, hvis du bruger WiFi eller en mobildataforbindelse til at afspille og kontrollere, om problemet stadig opstår. Brugere, der har spillet spillet via WiFi, har rapporteret, at fejlen næsten forsvandt, efter at de skiftede til en kabelforbindelse, så sørg for at prøve denne løsning, inden du begynder at gøre noget andet.

Løsning 2: Genstart din konsol

Denne løsning har hjulpet en hel del mennesker med at håndtere deres Anteater-fejlkode, og denne løsning er en ganske generel metode til løsning af næsten alle Xbox-relaterede problemer. Naturligvis kan denne metode kun anvendes på brugere, der spiller Destiny på Xbox.

Sørg dog for, at alle dine spil er synkroniseret online og sikkerhedskopieret, da denne proces muligvis ender med at slette dem fra din lokale Xbox One-hukommelse. Der er to måder at slette cachen på Xbox One og nulstille din konsol fuldstændigt:

 1. Tryk på afbryderknappen og hold den nede på forsiden af ​​Xbox-konsollen, indtil den lukker helt ned.
 2. Tag stikket ud af bagsiden af ​​Xbox. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på Xbox flere gange for at sikre, at der ikke er nogen resterende strøm, og dette rent faktisk renser cachen.

 1. Sæt strømstenen i, og vent på, at lyset på stikkontakten ændrer farven fra hvid til orange.
 2. Tænd Xbox igen som normalt, og kontroller, om Anteater-fejlkoden stadig vises, når du starter Destiny eller Destiny 2.

Alternativ til Xbox One:

 1. Naviger til dine Xbox One-indstillinger, og klik på Netværk >> Avancerede indstillinger.
 2. Rul ned til Alternativ Mac-adresseindstilling, og vælg den indstilling Ryd, der vises.

 1. Du bliver bedt om at vælge virkelig at gøre dette, da din konsol genstartes. Svar bekræftende, og din cache skal nu ryddes. Åbn Destiny eller Destiny 2, når konsollen er genstartet, og kontroller, om Anteater-fejlkoden stadig vises.

Hvis du bruger en PlayStation 4 til at spille Destiny, skal du følge instruktionerne nedenfor for at nulstille din PlayStation 4 hårdt, da PS4 ikke har mulighed for at rydde cachen:

 1. Sluk PlayStation 4 helt.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.

 1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter.
 2. Sæt netledningen tilbage i PS4, og tænd den på den måde, du normalt gør.

Løsning 3: Kontakt din internetudbyder

Det viser sig, at problemet med denne fejlkode skyldtes, at folk havde dårligt udstyr, som de brugte til deres internetforbindelse, og de har ikke erstattet det i årevis. I de fleste tilfælde brugte disse mennesker kabel-internet til at spille spillet, og det viser sig, at simpelthen at erstatte disse var i stand til at løse problemet.

Hvis du er kabelinternetbruger, og hvis du ikke har udskiftet noget af dit udstyr i mere end et par år, skal du måske kontakte en tekniker fra kabelfirmaet eller blot købe og udskifte udstyret selv.

Ikke desto mindre, hvis du bruger enhver form for internetforbindelse, og du begynder at bemærke et fald i ydeevne, skal du sørge for at kontakte din internetudbyder og sørge for at de gør alt det, der kræves, før du kontrollerer, om fejlkoden fortsat vises.