Vejledninger

Sådan løses 'Indtast adgangskoden for at låse din iPhone-sikkerhedskopi op'

I visse situationer skal du muligvis eller vil gendanne din iPhone til den forrige sikkerhedskopi, eller måske har du en ny iPhone og vil gendanne den fra sikkerhedskopien fra din gamle telefon, og iTunes kræver at indtaste adgangskoden for at låse din iPhone-sikkerhedskopi op , men du kan ikke huske, at du havde krypteret sikkerhedskopien med adgangskoden. Først og fremmest skal vi forklare, hvorfor iTunes kræver en adgangskode for at låse din ønskede sikkerhedskopi op.

Apple tager brugernes privatliv meget alvorligt, og det er hovedårsagen til, at du ikke kan dele data og filer så let som din Android er lig med. iTunes krypterer data, mens der sikkerhedskopieres. Dette er grunden til, at du bliver bedt om at indtaste en adgangskode for at låse op for dine sikkerhedskopier. Og hvis du også har problemer som denne, hjælper vi dig med at rette det i denne vejledningsartikel.

Metode nr. 1. Prøv alle mulige adgangskoder, som du kan huske.

Når du får beskeden "Indtast adgangskoden for at låse din iPhone-sikkerhedskopi op", skal du prøve alt, hvad du kan tænke for at dekryptere den tidligere sikkerhedskopi af dine gamle eller tidligere iPhone-data. Adgangskodens rækkevidde kan være fra et af følgende:

- Dit Apple ID-kodeord eller iTunes Store.

- Tom adgangskode.

- Eventuelle specialnumre som jubilæer, fødselsdage eller andre datoer, der er vigtige for dig.

- Almindelige numre og standard iTunes-sikkerhedskopieringsadgangskoder som 0000, 1111, 12345 osv.

- Windows-administratoradgangskoden.

Men denne liste ovenfra kan ikke betyde noget, for det meste afhænger din adgangskode af dig.

Metode nr. 2. Spørg dine venner eller familiemedlemmer.

Hvis du ikke er i stand til at huske den bestemte adgangskode for at låse op og dekryptere iPhone-sikkerhedskopi, er det måske muligt, at du ikke har konfigureret den. Måske har nogen af ​​dine venner eller familie oprettet det, eller måske har du fortalt nogen eller sendt adgangskoden til dem. Så måske at spørge dem er den bedst mulige løsning for at finde din mistede adgangskode.

Metode nr. 3. Brug Recovery Tools til iPhone Backup.

Måske er dette den hurtigste måde at løse Indtast adgangskoden for at låse din iPhone-sikkerhedskopi op, men dette kan være en også risikabel løsning, fordi der er mange værktøjer til gendannelse, der er tilgængelige online, men problemet er, at ikke alle er nyttige og kan stole på . Du skal være sikker og kontrollere, hvad du vil bruge fra disse online softwareværktøjer. Den bedste mulige måde, for at være sikker, er det værktøj, du skal bruge, godt nok til at læse anmeldelser fra andre brugere. Disse værktøjer til gendannelse kan findes på Google eller måske iTunes.

Metode nr. 4. Lav en iCloud-sikkerhedskopi.

Dette er den nemmeste metode til at løse 'Indtast adgangskoden for at låse din iPhone-sikkerhedskopi op'. Hvis du har prøvet alle metoderne ovenfra, men intet fungerer, løser du helt sikkert dit problem med denne. Hvis du tidligere havde sikkerhedskopieret alle dine data på din iCloud, kan du bruge dem uden at finde ud af din iTunes-sikkerhedskopi krypteret med en adgangskode.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found