Vejledninger

Trin for trin-vejledning til løsning af "U052 Denne type printhoved er forkert."

Mange brugere af Canon-printere støder på fejlmeddelelsen "U052 Denne type printhoved er forkert." Det er en meget almindelig fejl på Canon-printere og er ret let at foretage fejlfinding.

Der er to forskellige scenarier relateret til U052 slags fejlmeddelelse. Den ene er, hvor skrivehovedet slet ikke er installeret, og derefter giver fejlmeddelelsen 'U052 Denne type printhoved er forkert'.

Og det andet scenarie er, hvor skrivehovedet er installeret, og det fungerer ikke korrekt eller sandsynligvis slet ikke. Nedenstående afsnit viser trin for trin fejlfinding af begge scenarier.

Fejl U052 med printhoved installeret

1. Åbn printerens øverste låg for at få adgang til printerens patroner og skrivehovedet. Når du åbner toplåget, løftes patronåbningen automatisk op til printerens midterste front.

2. Frakobl printeren fra omskiftningskortet. Sørg for, at patronhåndtaget lige på siden af ​​patronholderen er løftet op. I denne position af armen bevæger patronåbningen sig ikke automatisk.

3. Fjern alle blækpatroner fra patronåbningen.

4. Fjernelse af patroner udsætter det sorte skrivehoved. Fjern nu skrivehovedet forsigtigt fra printeren. Teknikken til at fjerne skrivehovedet er at tage fat i det, hvor patronerne skal indsættes, træk det forsigtigt, så printhovedet kommer ud.

5. Udfør derefter den grundlæggende rengøringscyklus på skrivehovedet.

6. Sæt skrivehovedet og blækpatronerne i printeren igen, og sørg for, at der ikke er åbne døre, og at håndtaget er på plads igen.

7. Luk printerens øverste låg.

8. Tænd printeren.

9. Tag en testudskrivning for at kontrollere, om fejlen U052 er løst.

Sådan får du U052 uden printhoved installeret

1. Sluk printeren.

2. Åbn printerens øverste låg. Hvis der ikke er patroner eller printhoved i printeren, vil placeringen af ​​patronåbningerne naturligvis være i midten af ​​printeren med håndtaget løftet op.

3. Installer skrivehovedet i glideskinnen lige ved siden af ​​patronåbningen.

4. Installer patronerne i patronåbningerne. Luk håndtaget, og sørg for, at der ikke er en åben dør, og at patronerne og skrivehovederne er korrekt installeret.

5. Luk printerens øverste låg.

6. Tænd printeren.

7. Tag en testudskrivning for at kontrollere, om fejlen U052 er løst.

8. For at løse Canon-printerfejl 'U052 Denne type printhoved er forkert', fungerer ovenstående fejlfindingsmetode i tilfælde af et af scenarierne. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Canon Helpline eller en printertekniker.