Vejledninger

Fix: ActiveXobject er ikke defineret

Nogle brugere har rapporteret, at næsten hver side, som de prøver at åbne i Internet Explorer, genererer følgende scriptfejl: “ActiveXObject er ikke defineret“. Andre rapporterer, at dette særlige problem kun findes på flere websider.

De fleste scriptfejlmeddelelser vises af IE (Internet Explorer), når der er et problem med en JavaScript- eller VBScript-kode. Disse fejl udløses sandsynligvis af det websted, som du i øjeblikket ser med Internet Explorer. Der er dog bekræftede tilfælde, hvor fejlen skyldes en fejl ved download af en webside lokalt eller ved download af et websideelement.

Da ActiveX-teknologien er Internetbeskyttet, forventes der at opstå fejl af denne art, hvis du forsøger at køre ActiveX-objekter uden for Microsofts sfære (på Chrome, Opera, Firefox osv.). Hvis du støder påActiveXObject er ikke defineretfejl i en anden browser end Internet Explorer, er løsningen at finde et tilsvarende objekt i din browser, der udfører den samme funktionalitet.

Hvis problemet opstår i Internet Explorer, er der flere taktikker, som andre brugere har brugt til at løse eller omgå problemet (løsninger lige fra at afinstallere et tilføjelsesprogram til at deaktivere fejlretning af script). Hvis du befinder dig i samme situation, har vi sammensat en samling af metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt med succes. Følg nedenstående metoder i rækkefølge, indtil du finder en, der løser problemet i din særlige situation. Lad os begynde!

Metode 1: Deaktivering af fejlretning og meddelelser

I alle Internet Explorer-versioner er fejlretning af fejl og meddelelser som standard slået fra. Selvom dette ikke behandler årsagen til problemet, kan du forhindreActiveXobject er ikke defineretfejl fra at generer din navigationssession ved at deaktivere fejlfinding og meddelelser om scriptfejl.

Hvis du fårActiveXobject er ikke defineretfejl, der ikke påvirker funktionaliteten på de websteder, du besøger, kan du følge vejledningen nedenfor for at deaktivere fejlretning af scriptfejl og meddelelser fra Internet Explorer's indstillinger:

 1. Åbn Internet Explorer via din foretrukne metode.
 2. Klik på Knap til værktøj (tandhjulsikon) vælg derefter internet muligheder.

 3. Inde i internetindstillinger skal du gå til fanen Avanceret og fjerne markeringen i de felter, der er knyttet til Deaktiver fejlretning af script (Internet Explorer) og Deaktiver fejlretning af script (andet).
 4. Hit på Appy knappen for at gemme ændringerne og genindlæse den webside, der tidligere visteActiveXObject er ikke defineretfejl. Hvis pop-up-fejlen stadig forekommer, skal du fortsætte nedad med den næste metode nedenfor.

Metode 2: Afinstaller tilføjelsesprogrammer, der muligvis forårsager problemet

I henhold til adskillige brugerrapporter,ActiveXobject er ikke defineretfejl skyldes ofte Internet Explorer-tilføjelsesprogrammer. Nogle brugere har formået at løse problemet ved at afinstallere eller deaktivere enhver tilføjelse, der kan forårsage problemet, indtil det lykkedes dem at identificere synderen.

Den mest elegante måde at bekræfte, om en af ​​Internet Explorer's tilføjelser forårsager problemet, er at starte browseren i fejlsikret tilstand. Hvis problemet ikke længere opstår, mens Internet Explorer er i fejlsikret tilstand, kan du sandsynligvis antage, at en tilføjelse er skyld iActiveXobject er ikke defineretfejl. Her er en hurtig guide til start af Internet Explorer i fejlsikret tilstand:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-kommando. Skriv derefter “cmd”Og tryk på Gå ind at åbne en Kommandoprompt vindue.

 2. Indtast “i kommandopromptvinduet”cd /”Og tryk på Gå ind for at få en tom C: prompt.
 3. Skriv eller indsæt i den tomme C: prompt “C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe” -extoffog tryk på Gå ind for at åbne en Safe Mode-version af Internet Explorer.
 4. Besøg de samme websteder eller reproducer den samme adfærd, der forårsagedeActiveXobject er ikke defineretfejl. Hvis fejlene ikke opstår i fejlsikret tilstand, er det klart, at en af ​​tilføjelserne har skylden.

Hvis du har bekræftet, at en af ​​dine aktive tilføjelser forårsagerActiveXobject er ikke defineretfejlen, følg nedenstående trin for systematisk at deaktivere tilføjelsesprogrammerne, indtil du formår at finde din skyldige:

Bemærk: Jive Anywhere IE add-on rapporteres ofte af brugere som værende ansvarlige for indseendet afActiveXobject er ikke defineretfejl.

 1. Åbn Internet Explorer, og klik på værktøjsikon (tandhjulsikon) og vælg Administrer tilføjelsesprogrammer.

 2. Brug den venstre rude til at indstille Alle tilføjelser (under Vis) for at sikre, at du ikke går glip af installerede tilføjelser.
 3. Når alle tilføjelsesprogrammer er valgt, skal du flytte til højre rude og deaktivere systematisk hver tilføjelse ved at højreklikke på den og vælge Deaktiverog teste om det gjorde nogen forskel.

  Bemærk: Det kan være en god idé at ekskludere tilføjelser udgivet af Microsoft, da de generelt er sikre. Du kan strømline processen meget ved at deaktivere de tilføjelsesprogrammer, der ikke er verificeret først.

 4. Når du har din skyldige, kan du genaktivere resten af ​​tilføjelsesprogrammerne, der hvor de var fast besluttet på ikke at forårsage problemet.

Metode 3: Kontakt webstedsadministratorerne

Hvis ovenstående metoder ikke har gjort det muligt for dig at omgåActiveXobject er ikke defineret fejl, kan problemet skyldes et internt webstedsproblem, som du umuligt kan løse.

Der er flere rapporter, hvor brugeren rapporterer, at problemet skyldes en kompatibilitetsfejl mellem IE7 og IE7, som kun webmasteren kan afhjælpe.

For at sikre, at fejlen ikke produceres af din browser, skal du prøve at åbne den samme webside med en anden browser og se, om problemet gentager sig selv. Hvis problemet stadig opstår, uanset hvilken browser du bruger, er der en meget stor chance for, at problemet er i hænderne på webmasteren, og du har ingen mulighed for at rette det fra din side.

For at løse problemet er dit eneste valg at kontakte webstedsadministratoren og bede om en undersøgelse vedrørende dit problem.