Vejledninger

Sådan deaktiveres eller slettes Samsung Pay App

Teknologi har gjort det muligt for os at betale meget mere bekvemt gennem årene. Udviklingen af ​​funktioner, der gør det muligt for os at bruge vores telefoner som kreditkort, sikrer, at mobilbetaling bliver stadig mere populær - hos Samsung Pay i spidsen. Når alt kommer til alt glemmer du måske din tegnebog, men du forlader aldrig huset uden din telefon.

Men da teknologien er ung, har softwaren ikke den pålidelighed, som Samsung-brugere ville have håbet på. Bortset fra det faktum, at det ikke engang kommer tæt på at støtte alle banker, lad os alle indrømme, at NFC stadig er utrolig let at hacke. Bortset fra sikkerhedsmæssige bekymringer har Samsung Pay nogle vaner, der gør det mindre ønskeligt - som at fjerne din CC og få dig til at godkende igen hvert par dage.

Som med alle ting, der er relateret til teknologi, elsker nogle det og andre ikke. Hvis du er i den sidste kategori, er du kommet til det rette sted. Da Samsung Pay er en af ​​de apps, der er tvunget af Samsung på din enhed (bloatware), skal du afinstallere den fuldstændigt, hvis du rodfæster din enhed.

Men lad dig ikke modløs, hvis root ikke er en mulighed, er der stadig måder at fjerne dens funktionalitet på og forhindre det i at bruge dine telefonressourcer.

Med dette i tankerne er her en liste over metoder til at slippe af med Samsung Pay.

Metode 1: Deaktivering af det fra App manager

Denne metode fungerer kun, hvis du har rootadgang, eller hvis du ikke har den seneste OS-opdatering. Husk, at deaktivering af Samsung Pay fjerner al funktionalitet og forhindrer det i at bruge systemressourcer, men det forbliver stadig på dit system.

 1. Tryk på menuknappen, og gå til Indstillinger> Apps (applikationer)og tryk på Application Manager.

  Bemærk: På nogle ældre modeller er den Application Manager indgangen vil være inde i Mere fanen (placeret øverst til højre på skærmen).

 2. Rul ned gennem listen, og tryk på Samsung Pay.
 3. Trykke på Deaktiver og bekræft. Hvis deaktiveringsknappen er nedtonet, skal du følge en af ​​de andre metoder nedenfor.

Metode 2: Sletning af Samsung Pay med Titanium Backup (root krævet)

Som titlen antyder, kræver denne metode, at du har rodadgang på din enhed. Hvis du er usikker på, om du har rod eller ej, er der en enkel måde at kontrollere, om din enhed er rodfæstet. Installer Root Checker app fra Google Play Butik og se om din enhed har rodadgang.

Hvis du har rodadgang, vil du være i stand til helt at fjerne Samsung Pay. For at gøre det skal vi bruge Backup af titanium - den mest populære app, der bruges af rodfællesskabet, der er i stand til at udnytte rodadgang til at fjerne eller ændre filer på systemniveau.

Advarsel: Mens sletning af Samsung Pay ved hjælp af Titanium Backup bekræftes at fungere uden at påvirke andre funktioner på din enhed, kan sletning af andre forudindlæste apps eller tjenester muligvis påvirke kritiske processer, der er nødvendige for, at din enhed fungerer korrekt - i nogle ekstreme tilfælde kan du endda mure din enhed. Vær forsigtig, når du bruger denne app, og bliv altid informeret, inden du beslutter at fjerne en systemapp.

 1. Download og installer Backup af titanium fra Google Play Butik.
 2. Tryk på på listen over apps Samsung Pay.
 3. Trykke på Fjern installation! og bekræft.

  Bemærk: Du kan også vælge at Fryse appen. Dette svarer til at deaktivere appen, som vist i metode 1.

 4. Vent på, at processen er afsluttet.

Metode 3: Deaktivering af Samsung Pay med Package Disabler Pro (betalt)

Hvis du ikke har rootadgang, og du har opdateret til de nyeste Android-versioner, kan du stadig deaktivere Samsung Pay, men det kræver, at du køber Package Disabler Pro. Indtil for flere måneder siden havde de også en gratis version, men Samsung tvang dem lovligt til at fjerne den.

Nu koster det lidt mere end $ 1, så det vil bestemt ikke skade din økonomi for meget. Hvis du beslutter at købe den, skal du sørge for at købe Samsung-versionen af ​​appen, ellers fungerer den ikke. Her er en hurtig guide:

 1. Download og installer Package Disabler Pro (Samsung) fra Google Play Butik.
 2. Når du først åbner appen, bliver du bedt om at give administratorrettigheder. Gør det ved at trykke Aktivér og så Bekræfte.

 3. Nu hvor du er i appen, skal du se en liste over pakker og deres navne. Rul ned, indtil du finder Samsung Pay tryk blot på afkrydsningsfeltet ud for det for at deaktivere. Gentag proceduren med Samsung Pay Framework.

 4. Bekræft, at det er deaktiveret, ved at se om Samsung Pay er væk fra din App-skuffe.

Metode 4: Tilbagekaldelse af tilladelser til Samsung Pay

Hvis du ikke er villig til at bruge penge på at deaktivere det med lethed, kan du også gennemgå ekstra problemer for at forhindre, at Samsung Pay kører. Desværre er det ikke så effektivt som at deaktivere eller fjerne det helt. Sådan gør du:

 1. Gå til Indstillinger> Apps (applikationer)> Application Manager, trykke på Samsung Pay og Tvunget stop det. Gentag proceduren med Samsung betalingsstump.

 2. Efter at have stoppet begge dele, skal du rulle ned og trykke på Tilladelser.

 3. Tilbagekald enhver tilladelse for begge Samsung Pay og Samsung betalingsstump.
 4. ÅbenGoogle Play Butik og stryg fra venstre mod højre. Trykke på Mine apps og spil. 
 5. Rul ned og tryk på Samsung Pay. Fjern markeringen Automatisk opdateringved at trykke på ikon med tre prikker i øverste højre hjørne.
 6. Gå tilbage til Samsung Pay indgang iIndstillinger> Apps (applikationer)> Application Managerog ryd både data og cache. Gentag proceduren med Samsung betalingsstump.

 7. Dette skal sikre, at du ikke kører aktivt Samsung Pay igen, men det vil stadig være til stede på dit system og vil bruge en lille smule systemressourcer.