Vejledninger

Fix: Din klient har ikke tilladelse til at hente URL

Personer, der bruger Google Chrome, er muligvis stødt på en fejltilstand "Din klient har ikke tilladelse til at få URL" på et tidspunkt, hvor de afstår fra at bruge søgemaskinen. Dette sker normalt, når der foretages for mange søgninger inden for en meget kort tidsperiode.

Når du foretager en søgning, videresendes anmodningen til Googles server, som igen søger i forespørgslen gennem millioner af websteder og returnerer resultatet i nogle få millisekunder. Al denne beregning kan virke ubesværet, men den bruger meget strøm. For at modvirke folk fra at angribe hjemmesiden ved hjælp af DDOS eller lægge en tung belastning på serverne, har Google en mekanisme, der automatisk blokerer din adgang til søgemaskinen, når du foretager mange forespørgsler på meget kort tid.

Hvis du ikke har gjort sidstnævnte, betyder det sandsynligvis, at enten din cache er beskadiget, eller at du bruger en VPN. Hvis du bruger en VPN-forbindelse eller en proxyserver, skal du dreje den og prøve at få adgang til Google igen.

Løsning 1: Venter på det

Som nævnt før opstår denne fejl normalt, når du foretager et stort antal forespørgsler inden for en kort periode. Hvis du har opbrugt din tidsbegrænsning, anbefales det at vente et øjeblik og brug ikke Google mens du venter. Der var få rapporter, hvor brugerne angav, at selv adgang til Google en gang i ventetiden opdaterede timeren, og de måtte vente igen.

Når du har ventet omkring 20-30 minutter, skal du prøve at få adgang til Google igen og indsende din forespørgsel. Forhåbentlig løses problemet, og du får fuld adgang uden problemer.

Løsning 2: Rydning af cache og cookies

Din browser kan indeholde defekte filer, som kan få Chrome til at blokere din adgang igen og igen. Når vi rydder browserdataene, bliver alt nulstillet, og browseren opfører sig som om du besøger websteder og gennemsøger for første gang.

Bemærk: Efter denne løsning slettes alle dine browserdata, cache, adgangskoder osv. Sørg for, at du har sikkerhedskopieret alle dem, inden du fortsætter med denne løsning.

  1. Skriv “chrome: // indstillinger”I adresselinjen i Google Chrome, og tryk på Enter. Dette åbner browserens indstillinger.

  1. Naviger til bunden af ​​siden og klik på “Fremskreden”.

  1. Når menuen Avanceret er udvidet, under afsnittet “Privatliv og sikkerhed", Klik på "Slet browserdata”.

  1. En anden menu vises, der bekræfter de emner, du vil rydde sammen med datoen. Vælg "Hele tiden”, Tjek alle indstillinger, og klik på“Slet browserdata”.

  1. Genstart din browser, når du har udført alle operationerne, og kontroller, om det aktuelle problem er løst. Du kan først prøve med kun at rydde cache og cookies. Hvis dette ikke virker, kan du gå videre og nulstille alt og prøve igen.

Løsning 3: Geninstallation af Chrome eller brug af en anden browser

Hvis begge ovenstående metoder ikke fungerer, skal du geninstallere din Chrome-browser og se, om brugen af ​​den nye version løser problemet for dig. Der er hundreder af tilfælde, hvor nogle moduler i browseren kan være korrupte eller måske ikke konfigureret korrekt. Geninstallation løser dette problem for dig.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på enter.
  2. Her vises alle de applikationer, der er installeret på din computer. Højreklik på 'Google Chrome' og vælg Afinstaller. Når applikationen er afinstalleret, skal du navigere til Google Chromes officielle websted ved hjælp af en anden browser eller enhed og installere den.

Hvis dette ikke virker, kan du prøve en anden alternativ browser. Prøv browsere som Firefox, Opera osv.

Bemærk: Du bør også prøve at ændre dit netværk og prøve igen. Der er mange tilfælde, hvor problemet ligger i netværket i stedet for browseren på din computer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found