Vejledninger

LØST: Søgning på Windows 10 dukker konstant op af sig selv

Windows 10 er en smuk smidig platform. Det kommer dog med sin rimelige andel af besynderheder og intriger. Du kan støde på nogle bugs, som bare efterlader dig direkte forbavset. Den gode ting med Windows 10 er dog, at de fleste af disse fejl let kan håndteres uden nødvendigvis at nå ud til Microsoft.

Et hyppigt problem i Windows 10 er et, hvor søgefeltet bare fortsætter med at vises, når du arbejder på din maskine. Nogle brugere har oplevet en meddelelsesboks, der uophørligt dukker op på venstre side af skærmen, der giver information om Cortana. Den åbenlyse ting at gøre i dette tilfælde ville være at slukke Cortana helt; men nej! Du vil indse, at kassen fortsætter med at dukke op; beder dig om at begynde at indtaste en websøgning eller en app-søgning.

Varigheden mellem på hinanden følgende pop-ups er også intermitterende. Du får muligvis en pause på 20 til 30 sekunder inden næste pop op eller så meget som 2 til 3 minutter. Ganske irriterende kan du ikke finde 'X' eller 'CLOSE' -funktionen.

Stop af søgefeltet fra konstant at poppe op på Windows 10

  1. Klik på "Start" og gå derefter til indstillinger.
  2. I det resulterende vindue skal du vælge "Enheder". Vælg “Mus og TouchPad”.
  3. Rul nedad, indtil næsten nederst på skærmen / vinduet. Du vil se muligheden "Yderligere musemuligheder."
  4. Når du vælger de ekstra muligheder for mus, vises der et felt, der indeholder oplysningerne om den touchpad, din enhed har. I de fleste tilfælde vil du se “Synaptics TouchPad”. Uanset hvad din læser, skal du klikke på dens indstillinger og fortsætte.
  5. Når du klikker på indstillinger, vises et nyt felt. I den er der en fane mærket “Tapping / Taps”. Når du åbner denne fane, vil du se “Tre-finger tap”Og “Fire finger tap”.
  6. Fjern markeringen i disse felter, og klik derefter på ANVEND.
  7. Afslut indstillingerne, og genstart computeren, hvis du ønsker det. Søgefeltet skal ikke længere vises. Boksen Søg / Cortana har muligvis registreret din aflytning som en instruktion til at påberåbe den hele tiden.

BEMÆRK: Hvis du under "Indstillinger" ikke kan finde oplysninger om din touchpad, skal du muligvis opdatere dine touchpad-drivere. Ellers kan du også gå videre til Kontrolpanel -> Hardware og lyd -> Synaptics Touchpad. Her vises alle de bevægelser, der er knyttet til touchpad'en. Tre-finger og fire-finger tap vil være under "Tapping"

Påkalder Cortana

Vi har skåret den irriterende Search- eller Cortana-boks ud. Men det betyder ikke, at vi ikke har brug for det fra nu af. Når du har brug for Cortana, sorterer nedenstående tastekombinationer på dit tastatur dig.

WINDOWS KEY + C - Ringer til Cortana og gør det klar til at lytte til stemmeinstruktioner.

WINDOWS KEY + S - Påkalder Cortana og gør det klar til at modtage indtastet input.

Værsgo; Cortana kan nu kun ses, når det passer dig.