Vejledninger

Sådan rettes Netflix fejl M7703-1003

I vores igangværende serie med dækning af Netflix-fejl dækker vi alle de populære fejlmeddelelser, som brugeren oplever, og hvordan man løser dem. I dette indlæg vil vi tale om fejlmeddelelsen “M7703-1003”. Denne fejlkode er også officielt anerkendt af Netflix og er også dokumenteret på deres websted.

Ifølge Netflix:

Denne fejlmeddelelse peger typisk på en komponent i din browser, der skal opdateres, eller som blokeres af en sikkerhedsindstilling eller et program.

Dette hjælper ikke brugere, der oplever fejlmeddelelsen, især Linux Ubuntu-brugere (Linux-brugere står over for denne fejl 60% af tiden).

Hvad forårsager Netflix-fejlen 'M7703-1003'?

Brugere oplever denne fejlmeddelelse i både Linux- og Windows-operativsystemet, og det har mest at gøre med browserkonfigurationer på din computer. Fejlmeddelelsen 'M7703-1003' opstår, når:

 • Der er korrupt eller dårlige moduler i Google Chrome. Dette er ikke noget nyt og sker også hele tiden i andre tilfælde.
 • Google Chrome profilen er korrupt.
 • Udvidelsen Widevine på Google Chrome til Netflix er også kendt for at forårsage problemer. Dette modul giver Chrome mulighed for at afspille DRM-beskyttet HTML 5 lyd og video.

Inden vi begynder med løsningerne, skal du sørge for at være logget ind som administrator og have en god internetforbindelse til at begynde med.

Løsning 1: Kontrol af Widevine Content Decryption Module

Widevine er en digital rettighedsstyringskomponent i Google Chrome, der bruges til kryptering og sikker licensdistribution. Det spiller også en rolle i beskyttelsen af ​​afspilning af en video på enhver forbrugerenhed. Netflix er afhængig af Widevine til afspilning i browseren, og hvis modulet mangler eller er forældet, bliver du muligvis bedt om denne fejl.

 1. Åbn Chrome, og skriv i adresselinjen:
krom: // komponenter /
 1. Naviger til den nærmeste ende af siden og find posten “Widevine Content Decryption Module”. Klik på Søg efter opdatering og installer opdateringer (hvis nogen).
 1. Genstart din computer efter at have foretaget ændringer, og prøv at starte Netflix igen. Se om fejlmeddelelsen forsvandt.

Hvis du har mistanke om, at dette modul er ansvarlig for fejlmeddelelsen, kan du udføre rettelserne mere detaljeret ved at henvise til vores artikel Fix: Widevine Content Decryption Module.

Løsning 2: Fjernelse af Chrome-konfigurationer

Hvis Widevine fungerer som forventet, kan du prøve at nulstille Chromes konfigurationer. Bemærk, at dette sletter al din historie, cache og andre gemte emner. Ved at gøre dette sikrer vi, at der ikke er dårlige filer i konfigurationerne, der er i konflikt med browseren og ikke lader den afspille Netflix-videoer.

 1. Sørg for, at du har lavet en kopi af dine eksisterende konfigurationer til en tilgængelig mappe, så du altid kan gendanne, hvis tingene ikke går som vi ønsker.
 2. Gå til vores artikel Sådan løses Netflix-fejl M7111-1331-2206, og følg løsning 1 for at rydde al din browserhistorik og cache fuldstændigt.
 1. Genstart computeren, når du har udført handlingerne, og prøv at afspille en video på Netflix igen.

Hvis du bruger Ubuntu, og denne metode ikke virker, kan du følge de anførte trin:

 1. Åbn en terminal vindue på dit vindue.
 2. Skriv følgende kommando. Dette vil bede dig om en administratoradgangskode, så sørg for at have det ved hånden.
sudo rm -r ~ / .config / google-chrome
 1. Genstart din maskine, og kontroller, om fejlmeddelelsen forsvandt.

Løsning 3: Brug af en anden profil

Hvis begge ovenstående metoder ikke fungerer, kan du prøve at bruge en ny profil og se, om det fungerer. Hold denne løsning som en sidste udvej, da du mister alle dine bogmærker og favoritter i denne proces. Sørg for, at du har dine profilindstillinger gemt i forhold til dit Gmail-id, så du altid kan logge din profil tilbage og indlæse alle dine varer uden at miste noget.

 1. Klik på profilikon på Chromes proceslinje for at åbne dine profilindstillinger. Klik på Sluk foran Synkronisere. Klik også på Manager andre mennesker og når det nye vindue dukker op, skal du vælge Tilføj person.
 1. Når du har oprettet en ny bruger, skal du logge på som bruger og genstarte Chrome. Det tilrådes også, at du logger ud af din nuværende profil, så alle de eksisterende indstillinger slettes.

Hvis du bruger Ubuntu, kan du udføre følgende kommando i terminalen for at sikkerhedskopiere din eksisterende konfigurationsindstilling. Når Chrome bemærker, at der ikke er nogen, opretter den automatisk en ny.

cd ~ / .config / google-chrome / mv Standard-standard-bkp

Du kan derefter prøve at genstarte Chrome, og efter at du har tilføjet Netflix som en genvej, kan du prøve at starte den.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found