Vejledninger

Sådan bruges Match.com uden at betale

Hjem/Lære/ Sådan bruges Match.com uden at betale

Sådan bruges Match.com uden at betale

Af Habiba Rehman 18. maj 2019 2 minutter læst

Match.com er et meget populært datingwebsted, der har øget antallet af brugere. Fordi onlinewebstedet og mobilapplikationen er blevet mere og mere berømt, og da folk er i tanken om at finde den 'rigtige' til sig selv, er afgifterne muligvis dog ikke overkommelige for alle. Ja, du har hørt mig rigtigt, Match.com er ikke gratis. Mens du kan tilmelde dig gratis, som vist på billedet nedenfor, men du bliver nødt til at betale et abonnement senere, hvis du vil nyde de forskellige funktioner i at finde den rigtige partner til dig gennem applikationen.

Men for alle dem, der ønsker at opleve match.com-eventyret, vil de måske tjekke deres gratis prøveperioder som de ikke tilbyder direkte, men via websteder, de er tilknyttet med. Det betyder, at du bliver nødt til at være mere opmærksom, når du surfer på internettet, og måske gør din forskning for at finde en god prøvepakke til match.com. Når du endelig har valgt en medlemspakke og indtastet alle de nødvendige detaljer, er du fri til at bruge siden i så mange dage som tilbuddet antyder. Og fordi dine kreditkortoplysninger er tilføjet af dig for at afslutte din registrering, kan du muligvis holde nøje kontrol i kalenderen for at sikre, at du annullerer din konto inden de tre dage slutter.

Hvorfor folk ikke vil betale for Match.com

Ingen kan lide at bruge dollars på websteder, især når de ikke engang er sikre på at finde det, de leder efter. Det er grunden til, at den gratis prøveperiode måske bare får dig til at lide applikationen så meget, at du ville være stavet for at få et abonnement i stedet for at annullere din konto efter prøveperioden.

Hvorfor skal du få et betalt abonnement

Som enhver anden betalt app, der tilbyder dig en gratis prøveperiode og derefter beder om betaling for dig for at fortsætte med at bruge den, giver det mening, når de beder om en abonnementsbetaling, fordi de tilbyder dig deres tjenester. Matchmaking er i sig selv ikke et let job. Holdet på match.com arbejder sammen for at finde et match baseret på de oplysninger, du har nævnt om dig selv, og den slags partner, du leder efter. Så dybest set når du beslutter dig for ikke at betale, går du glip af de rigtige funktioner på hjemmesiden eller applikationen, hvor du ikke vil være i stand til at interagere med folk, der interesserer dig.

Du kan tjekke deres websted for at se alle funktionerne til et betalt abonnement, og du kan bare skifte mening for at se en gratis mulighed her.

Det bedste ved match.com er, at det fungerer i en række lande, hvilket også hjælper dig med at finde folk, der bor i nærheden af ​​dig, for en lettere måde at kommunikere og mødes på. Derudover kan deres Singles Night / events i dit område være noget, som du ikke ønsker at gå glip af. Så gratis eller ej, gå efter det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found