Vejledninger

Sådan sænkes korruptionsstatuseffekten på Conan Exiles

Funcom har udviklet og udgivet videospil i et stykke tid, og i begyndelsen af ​​2017 udgav de et overlevelsesvideospil kendt som Conan Exiles med den brugerdefinerede spilbare karakter, der beskyttes af Conan. Dette spil har en unik effekt kendt som korruption. Korruptionsalarmen observeres i det øverste venstre hjørne af brugergrænsefladen, og efter et stykke tid vil du se dit mest ekstreme helbred og udholdenhed falde og er repræsenteret med en lilla farve. Derfor vil jeg i dag give nogle retsmidler, der er ansvarlige for at kurere dette korruptionsproblem, og derefter vil spillerne være i stand til at fortsætte deres spil uden afbrydelse.

Sådan fjernes korruptionsproblemer i Conan Exiles?

Dette problem opstår i nogle områder af kortet som dybe huler eller ruiner, og det største problem er, at du ikke kan slippe af med dette problem, medmindre du når niveau 10. For at fjerne dette problem, trylle skal fanges, fordi dette efter et stykke tid kan nedbringe virkningen af ​​korruption. På grund af korruption vil din karakter ikke dø på stedet, men det vil gradvist føre ham mod døden, hvilket også resulterer i reduktion af point, så lad os gå videre mod de mulige løsninger for at slippe af med dette problem.

Metode 1: Ankomst til en del af verdenskortet

Mens du spiller spillet, vil du observere mange dansere i spillets by, og derfor skal du tage mod vest fra ørkenen efter at have krydset det store røde område mod oasen og byen Sepermeru, byen med relikviejægere. i denne by finder du en pubhvor du kan observere dansere. Du bliver nødt til at holde øje med dem for at se den meddelelse, der hedder “Tab af korruption”på skærmen. Hold en ting i tankerne, at i værtshuset kan du tale med Conan the Barbarian.

Metode 2: Dræb alle barbarerne

Den anden teknik inkluderer at dræbe alle barbarerne i en lejr bestående af en danser og reducere personen til slaveri. For at gøre det er det vigtigt, at du har nået niveau 10 med din karakter, og at du skal have låst op “Slave maker” evne. Desuden skulle du lave et smertehjul, en truncheon og fiberbindinger for at trække din slave til smertehjulet. Brug dit våben til at dræbe alle barbarerne omkring danseren, og prøv ikke at skade danseren med dit våben. For at reducere den person, du målretter mod en slave, skal du slå ham ud med din truncheon og derefter trække ham til dit smertehjul.

Metode 3: Undgå at vandre i dybe huler eller gamle ruiner

Et stort antal mørke steder i Conan Exiles består af den ødelæggende magi. På det tidspunkt, hvor du undersøger dybe huler eller gamle ruiner, begynder den magiske tilstedeværelse der gradvist at ødelægge dig, hvilket resulterer i tab af udholdenhed. Desuden, når du begynder at bekæmpe magiske væsner som dæmoner, kan deres angreb også forårsage korruption. Derfor foreslås det, at mens du spiller spillet, undgår at vandre i det korrupte område og være mere opmærksom på at låse op for kraftigt udstyr, fordi jo mere kraftfuldt dit udstyr er, jo mere har du evnen til at kæmpe mod de skadelige virkninger af korruption.

Det var alt fra i dag, jeg håber, at efter at have fulgt denne vejledning, vil du være i stand til at løse korruptionsproblemet i Conan Exiles, og der vil ikke være nogen hindring, mens du spiller spillet i fremtiden!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found