Vejledninger

Fix: Microsoft Visual C ++ Runtime-fejl R6025

Runtime Error R6025 er en fejl forbundet med Microsofts Visual C ++ udviklingsmiljø. Ethvert program eller program, der er udviklet ved hjælp af Visual C ++ -studiet, er blandt puljen af ​​mulige mål for denne fejl. Runtime Error R6025 er set påvirker både off-the-shelf applikationer og programmer, der er udviklet ved hjælp af Visual C ++ (for eksempel Steam-spil) og applikationsbrugere, der er berørt af denne fejl, der er personligt udviklet ved hjælp af Visual C ++. Hele fejlmeddelelsen, der ses, når du løber ind i denne fejl, lyder:

Kørselsfejl R6025

-Rent virtuelt funktionsopkald

I henhold til en af ​​Microsofts Knowledge Base-artikler, der vedrører dette specifikke problem, udløses Runtime Error R6025, når en Visual C ++ -baseret applikation indirekte indkalder en ren virtuel medlemsfunktion i en sammenhæng, hvor et opkald til den specifikke funktion ikke engang er gyldig. Hvis du løber ind i denne fejl, mens du udvikler en applikation, tilføjede du blot et ugyldigt opkald til en ren virtuel funktion et eller andet sted i programmets kode. Hvis det er tilfældet, kan din kompilator endda registrere det ugyldige opkald og rapportere fejlen til dig, mens du bygger applikationen, men i mange tilfælde kan denne specifikke fejl kun detekteres, når der faktisk køres en kompileret applikation. Hvis du løber ind i denne fejl, mens du bruger et hyldeprogram eller et program, kan roden til problemet dog være helt anderledes.

Under alle omstændigheder er følgende de mest effektive løsninger, der kan bruges til at bekæmpe Runtime Error R6025:

Løsning 1: Ret applikationens kode

Den enkleste og mest effektive løsning på dette problem er simpelthen at sige gennem det berørte applikations kode for det ugyldige opkald og fjerne det fra koden. Selvfølgelig er denne mulighed imidlertid kun levedygtig, hvis du løber ind i Runtime Error R6025 på et program, som du selv har udviklet. Sådan kan du fjerne din applikations kode fra det ugyldige opkald til en ren virtuel funktion, der i første omgang gør alt dette rod:

 1. Inden for den berørte applikations kode skal du udskifte den rene virtuelle funktion, der kaldes til, med en implementering designet til at kalde Windows API-funktionen DebugBreak.
 2. Når DebugBreak er aktiveret, vil brugen af ​​debugger udløse et hårdt kodet breakpoint, på hvilket tidspunkt koden stopper med at køre.
 3. Når brudpunktet udløses, og koden stopper med at køre, skal du blot analysere callstack for at se nøjagtigt, hvor i applikationens kode funktionen blev kaldt, og derefter fjerne opkaldet.

Prøv at køre applikationen nu, og den skal køre uden at spytte Runtime Error R6025 ud.

Løsning 2: Kør en SFC-scanning

Du kan muligvis se Runtime Error R6025 på grund af beskadigede systemfiler. Hvis det er tilfældet, anbefales det at køre en SFC-scanning. Systemfilkontrolværktøjet er designet til at kontrollere Windows-computere for systemfiler, der er blevet beskadiget eller ødelagt, og enten reparere det, det finder, eller erstatte dem med cache, helt intakte versioner. For at køre en SFC-scanning skal du blot følgedenne vejledning.

Løsning 3: Installer eventuelle manglende Microsoft Visual C ++ -distribuerbare pakker

En anden mulig årsag til Runtime Error R6025 mangler Microsoft Visual C ++ Redistribuerbare pakker. Windows-computere er afhængige af en bred vifte af forskellige Microsoft Visual C ++ Redistribuerbare pakker for at kunne køre Visual C ++ applikationer med succes og problemfrit, og manglende Redistribuerbare pakker kan føre til, at en Windows-computer har problemer med at køre Visual C ++ applikationer. Sådan kan du se efter og installere manglende Microsoft Visual C ++ -fordelingspakker på din computer:

  1. ÅbnStart-menu.
  2. Søge efter "tilføje eller fjerne programmer“.
  3. Klik på søgeresultatet med titlenTilføj eller fjern programmer.
  4. Vent til listen over programmer, der er installeret på din computer, skal udfyldes.
  5. På listen over programmer, der er installeret på din computer, vil du se et antal forskellige Microsoft Visual C ++ Redistribuerbare pakker. Hvad du skal gøre er at finde ud af, om der mangler pakker og ikke er installeret i øjeblikket på din computer.
  6. Du kan downloade installationsprogrammer for alle Redistributable-pakker, der mangler fra din computer, fra følgende links eller, hvis du har brug for en anden Redistributable-pakke, fra Downloadssektion på Microsofts officielle websted:

   Microsoft Visual C ++ 2010 Redistribuerbar pakke (x86)

   Microsoft Visual C ++ 2012 Omdistribuerbar opdatering 4

   Microsoft Visual C ++ 2013-fordelbar pakke

   Microsoft Visual C ++ 2015 Omdistribuerbar pakke

Løsning 4: Reparer eller afinstaller og geninstaller derefter Microsoft Visual C ++

Du løber muligvis ind i Runtime Error R6025, fordi iteration af Microsoft Visual C ++, som du har på din computer, på en eller anden måde er blevet ødelagt og ikke længere fungerer som den skal. Hvis det er tilfældet, bliver du enten nødt til at reparere din installation af Microsoft Visual C ++ eller afinstallere og derefter geninstallere den fra bunden i tilfælde af, at reparationen ikke fungerer. For at gøre det kan du i første omgang bruge Microsoft Visual C ++ -installationsprogrammet, der fulgte med det program, der er berørt af dette problem. De fleste, hvis ikke alle Visual C ++ - applikationer leveres med et installationsprogram til Microsoft Visual C ++. Hvis du vil bruge denne løsning, skal du:

 1. Naviger til biblioteket på din computer, hvor installationsprogrammet til Microsoft Visual C ++ er gemt. For eksempel, hvis du løber ind i Runtime Error R6025, mens du spiller Skyrim via Steam, vil installationsprogrammet være placeret i følgende mappe som vcredist_x86.exe:

  X: \… \ Steam \ SteamApps \ Common \ Skyrim \ VCRedist

  Bemærk: I biblioteket ovenforx repræsenterer det bogstav, der svarer til partitionen på din harddiskDampbiblioteket er placeret i, og repræsenterer de overordnede mapper (hvis nogen) Steam-biblioteket har.

 2. Findvcredist_x86.exeog dobbeltklik på den for at køre den.
 3. Når du bliver spurgt om du vilReparationinstallationen ellerFjernedet, vælgReparation.
 4. Gå gennem installationsprogrammet, vent på, at reparationerne udføres, og kontroller, om problemet er løst.

I tilfælde af at Runtime Error R6025 stadig vedvarer, skal du gentagetrin 1og ovenfra og derefter:

 1. Når du bliver spurgt om du vilReparationinstallationen ellerFjernedet, vælgFjerne.
 2. Gå gennem installationsprogrammet, og vent på, at din installation af Microsoft Visual C ++ fjernes.
 3. Når Visual C ++ er afinstalleret, skal du kørevcredist_x86.exe endnu engang.
 4. Denne gang ved installationsprogrammet, at Microsoft Visual C ++ ikke engang er installeret på din computer, så at gå igennem det geninstallerer Visual C ++.
 5. Når Visual C ++ er geninstalleret, skal du kontrollere, om problemet er løst.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found