Vejledninger

Fix: Der opstod en fejl under installationen af ​​iOS

Apple frigiver ofte iOS, fra beta til stabile udgivelser, normalt er den nyeste mest stabile, og mange brugere foretrækker det stadig frem for de nyere udgivelser.

I denne artikel henviser vi specifikt til version 10.3, men trinene i denne artikel gælder også for følgende versioner af iOS: 12.0+ og 13.0+.

Ældre iPhone- og iPad-modeller fungerer hurtigere på iOS 10.3 sammenlignet med de senere udgivelser. Imidlertid, nogle brugere har problemer med at installere iOS 10.3 på deres iDevices. En besked "Kan ikke installere opdatering - Der opstod en fejl under installationen af ​​iOS “Vises på deres skærm, der afbryder installationsprocessen.

Hvis du oplever denne fejl på din iDevice, skal du fortsætte med at læse dette indlæg og finde ud af, hvordan du løser dette problem. Selvom du muligvis ikke tidligere har haft denne fejl med en tidligere iOS-udgivelse, er det ikke ualmindeligt i den tidlige fase af en opdatering, fordi så mange brugere over hele verden forsøger at opdatere på samme tid. I nogle tilfælde er alt, hvad vi har brug for, tålmodighed. Vent bare et par timer, og prøv igen.

Installation af iOS 10.3 Kræver Apple ID

Hvis du vil hente iOS 10.3 på din iDevice skal du bruge dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du ikke kan huske dine Apple-legitimationsoplysninger, skal du ikke installere iOS 10.3. Efter installationen ser du en Hello-skærm, hvor du stryger for at fuldføre. På det næste trin skal du indtaste dit Apple-id og din adgangskode for at fuldføre installationen. Hvis du kender din adgangskode, er det let. Bare indtast det, så låser din iOS-enhed op. Men hvis du ikke kender dit Apple-id eller din adgangskode, giver opsætningen dig ikke mulighed for at bruge din iDevice. Først skal du nulstille det på iforgot.apple.com og derefter vende tilbage til din enhed med den nye adgangskode (nulstil). Og de samme regler henviser til alle de nyere iOS-versioner.

Hvad iOS 10.3-10.3.3 har at tilbyde?

Med iOS 10.3 introducerede Apple et helt nyt filsystem. Det tidligere filsystem (HFS og HFS +), som Apple brugte, er næsten 30 år gammelt. De introducerede det med den originale iPhone 2G tilbage i dagene. Nu erstatter iOS 10.3 det med Apples eget APFS - Apple File System. Før du installerer iOS 10.3, anbefaler vi dig at lave en sikkerhedskopi af din iDevice (på både iCloud og iTunes).

Har du virkelig brug for at tage backup?

Der er sikkerhedskopier for at få din iOS-enhed tilbage i en fungerende tilstand, når der er et problem under installationsprocessen. Sikkerhedskopien giver dig mulighed for at gendanne alle dine gamle data. Så har du virkelig brug for sikkerhedskopiering? - Bestemt JA.

Vi anbefaler, at du sikkerhedskopierer dine data på begge Apples varianter, iCloud og iTunes. Hvis du ikke har foretaget en sikkerhedskopi på din iDevice, råder jeg dig også til at tjekke sektionen Backup i denne artikel for mere detaljerede trin om processen Sådan starter du iPhone X i DFU-tilstand.

Inden du starter iOS-installationsprocessen

Sørg for, at din iDevice har mere end 50% batterisaft eller mere fortrinsvis er tilsluttet en strømkilde. Installationsprocessen til iOS kan tage et stykke tid, så du ikke kan afslutte den, hvis du ikke har nok batteri. Hvis du er i tvivl, skal du bare slutte din iPhone eller iPad til strøm og udføre installationen.

Sådan løses iOS 10.3 installationsfejl

Nu, når du er færdig med sikkerhedskopien, skal vi slippe af med installationsfejlen. For brugere, der oplevede denne fejl, mens de foretog en OTA-opdatering (over luften) på dine iOS-enheder, skal du prøve at installere iOS 10.3-10.3.3 ved hjælp af iTunes.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan eller ikke vil installere iOS ved hjælp af iTunes, kan du prøve følgende tip og kontrollere, om dine iDevices opdaterer til denne iOS-version uden hikke, der bruger OTA.

Tip nr. 1: Slå AirPlan-tilstand til og fra

Nogle gange vil endda en simpel skifte flytilstand fra og til gøre tricket for dig. Sådan gør du det.

 1. til Indstillinger og AktiverFlyMode.
 2. Kontaktaf dit iDeviceog turdet igen efter 10sekunder eller sådan.
 3. Nu, til Indstillinger igen, og DeaktiverFlyMode.
 4. til Indstillinger, tryk påGenerel og åben det SoftwareOpdatering

Hvis dette ikke hjælper, skal du komme til næste tip.

Tip nr. 2: Nulstil dine netværksindstillinger

Mens du udfører OTA-opdateringen, er det afgørende at have en stabil internetforbindelse. Og hvis du ikke gør det, vises der muligvis en fejl "Ikke forbundet til internettet" på din skærm. Imidlertid kan brugere nogle gange se denne besked, selv når de har en stabil Wi-Fi-forbindelse. Hvis du har et godt internetnetværk og stadig oplever meddelelsen "Ikke forbundet til internettet", har du stort set 2 muligheder.

 1. Nulstil dit iDevice'snetværkindstillinger.
  1. til Indstillinger og tryk påGenerel.
  2. Nu, åben det Nulstilafsnit og tryk påNulstilNetværkIndstillinger.
 2. Lave om dit DNSindstillinger til 8.8.8.8 for dit Wi-Fi.
  1. til Indstillinger og tryk påWiFi.
  2. Tryk på på den "jeg”Ikon ved siden af ​​det Wi-Fi-netværk, du har forbindelse til.
  3. Nu, åben det KonfigurerDNS sektion og vælgebrugervejledning.
  4. Næste, vælgeTilføjeServer, type8.8.8 og tryk påGemme.

Efter at have udført hvert af de foregående trin, skal du kontrollere, om du stadig oplever et problem, mens du installerer iOS 10.3.

Tip nr. 3: Udfør en kraftgenstart

Mange brugere rapporterede, at når de har problemer med at installere iOS 10.3 på deres enheder, løser problemet med en tvungen genstart efterfulgt af genoptagelse af opdateringen. Den tvungne genstartsprocedure er dog ikke den samme for alle iPhone- og iPad-modeller. Så afhængigt af din enhed skal du vælge den rigtige metode til dig.

Til iPhone6S eller derunder, alle iPodBerøringerog iPadsTrykke det Hjem og Strøm samtidig, indtil knapperne Æblelogokommer til syne på din skærm.

iPhone7/7 PlusTrykke og holde både den Bindned og Sideknapper for minimum 10sekunder, så længe Æblelogokommer til syne på skærmen.

Til iPhone8/8Plus og iPhonexTrykke og hurtigtfrigøreBindOp. Nu, trykke og hurtigtfrigøreBindned. Endelig trykke og holde det Side/Vågneknap så længe Æblelogokommer til syne på skærmen.

Tip nr. 4: Genstart appen Indstillinger

Nogle gange kan fejlen være placeret i Indstillinger-appen på din iDevice. Så genstart af appen kan få jobbet gjort for dig. Til dette formål skal du dobbeltklikke på din hjemmeknap eller stryge til halvdelen af ​​din skærm for at iPhone X-ejere skal åbne app-switcheren. Find nu appen Indstillinger, og luk den med et stryg op på den (for iPhone X-brugere - tryk langt og tryk på ikonet “-“). Åbn derefter appen Indstillinger igen, gå til Generelt og derefter Softwareopdatering, og prøv at installere opdateringen.

Hvis du støder på den samme fejl på dette tidspunkt, er dit bedste valg at gå videre med at bruge iTunes til at udføre opdateringen.

Tip nr. 5: Hold SHIFT-tasten nede, når du opdaterer med iTunes

I de fleste tilfælde er iTunes en mere pålidelig måde at installere iOS 10.3 på din iDevice end OTA-opdateringer. Så hvis du oplever fejl under opdatering fra din iOS-enhed, så prøv at bruge iTunes i stedet. Slut din iPhone eller iPad til iTunes ved hjælp af et lynkabel, tryk og hold SKIFTNØJLEN nede på dit tastatur, og klik på Opdater. Dette trick installerer iOS 10.3 ved hjælp af iTunes uden tab af data.

Sådan slettes mislykkede iOS-opdateringer fra din iDevice

På nogle iDevices efterlades uden forsøg på OTA iOS-opdateringer softwarefiler på enhedens hukommelse. Inden du udfører iTunes-installationen, skal du slette OTA-versionen fra din iDevice. For at gøre det skal du gå til Indstillinger, trykke på Generelt og åbne Opbevaring og iCloud-brug. Her er mere detaljerede trin til proceduren.

Sådan kontrolleres der for en mislykket iOS-opdateringsfil

 1. Gå til Indstillinger, tryk på Generelt, og åbn Opbevaring og iCloud-brug.
 2. Tryk nu på Administrer opbevaring under lagringsafsnittet øverst.
 3. Når din enhed har indlæst dataene, skal du rulle ned til listen over apps og kontrollere, om du har den nye iOS 10.3-opdatering der. Hvis det er tilfældet, skal du vælge det og slette det. Sådan fjerner du den udpakkede OTA-opdatering fra enhedens lager.

Trin til fjernelse af den udpakkede iOS-opdateringsfil fra din iDevice er afgørende, før du går videre med iTunes-trinene. Brugere, der springer over dette, kan opleve fejlen "Ingen opdateringer fundet", når de prøver at opdatere igen.

Og hvis iTunes ikke kan finde en opdatering til din iDevice, skal du afslutte iTunes, genstarte computeren, genstarte din iDevice og prøve igen.

Har du problemer under opdatering af iPhone 5 / 5C eller iPad 4. generation?

Apple hævder, at iOS 10.3.2-opdateringen fungerer på iPad 4. generation og nyere, iPhone 5 og nyere og iPod Touch 6. generation. Imidlertid rapporterede nogle læsere problemer med at opgradere deres iPhones 5, 5C og 4. generation iPads. Når de går til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering for at installere iOS 10.3.2 via OTA, siger deres enheder, at der ikke er nogen opdatering nødvendig. I stedet står der, at deres nuværende iOS-version er opdateret, når de søger efter en opdatering. Andre rapporterer, at deres iPhone 5S-, 5C- og 5-modeller ikke opdateres, selv efter at opdateringerne er blevet slettet og gen downloadet flere gange. Og i nogle hænger iDevices fast ved at kontrollere softwaren og i sidste ende genstarte eller lukke uden opdatering.

Hvis du får de samme fejl på din iPhone 5, 5C eller 5S (eller enhver anden understøttet model), skal du prøve at udføre iOS-opdatering ved hjælp af iTunes og kontrollere, om det fungerer.

Hvis du er sikker på, at OTA-opdateringen er ude for 32bit iDevices, skal du udføre en hård nulstilling. Tryk på start- og tænd / sluk-knapperne, indtil Apple-logoet vises på skærmen. Denne handling kan tvinge dine iOS-opdateringer til at vises på din ældre iDevice-model.

Slutningen for 32bit-enheder?

iPhone 5, 5C og iPad 4. generation modeller bruger 32bit iOS-arkitektur. Dette er de sidste Apples enheder, der bruger en 32bit-arkitektur og A6-system-on-chip. Alle nyere iDevices og iOS-versioner (efter 2013) bruger 64bit-arkitektur. Derfor frigives 32bit iOS OTA-versionen senere end 64bit-en. Imidlertid kan ejere af iOS 10.3-understøttede enheder stadig opdatere deres enheder ved blot at oprette forbindelse til iTunes og opdatere derfra.

iOS 10.3 op til 10.3.3 inkluderer advarsler, når du åbner 32bit-apps. Det fortæller dig, at "Denne app fungerer ikke med fremtidige versioner af iOS." Desuden understøtter den nyeste iOS 11 ikke længere 32bit hardware.

Sådan opdateres iOS ved hjælp af iTunes

 1. Slut din iDevice til en computer, der kører iTunes ved hjælp af det originale lynkabel.
 2. Sørg for, at din iTunes-version er opdateret til den nyeste udgivelse.
 3. Start iTunes, og vælg din enhed fra venstre panel.
 4. Klik på Søg efter opdatering for at søge efter en ny opdatering.
 5. Klik nu på Download og opdater.

Problemer under opdatering via iTunes?

Nogle brugere endda opdatering via iTunes resulterede i problemer. Vi har dog rettelser for de fleste af dem. Hvis du oplever problemer under opdatering af din iDevice via iTunes, kan du kontrollere følgende metoder til løsning af problemerne.

iTunes sidder fast ved verificering af opdatering

Hvis du forsøgte en opdatering, og alt så godt ud, indtil iDevice pludselig blev fanget i verificeringsprocessen i mere end 20 minutter og derefter mislykkedes, skal du prøve følgende.

 1. Først, slet det opdateringfil ved hjælp af ovenstående trin (se afsnittet Sådan kontrolleres der for en mislykket iOS-opdateringsfil).
 2. Genstart dit iDevice, og så prøveopdatererdetigen ved hjælp af iTunes (anbefales) eller OTA.

For mange brugere giver det andet forsøg de ønskede resultater.

Andre har med succes opdateret efter at have udført en hård nulstilling (tryk og hold nede på strøm og hjem, indtil Apple-logoet vises).

iOS 10.3.1 og 10.3.3 Opdateringer Tøm batteriet

Nogle brugere bemærkede, at siden opdatering til 10.3.1 eller 10.3.3, dræner deres iDevices batteriet hurtigere end før. I nogle ekstreme tilfælde var iDevices 'batteri helt dødt inden frokosttid, mens de samme brugere på det tidspunkt under normale forhold ville have mere end 50% juice. Imidlertid er batteriproblemer kendt for mange iPhone-brugere. Denne form for dræningsproblem opstår iPhones siden den første iOS 10-udgivelse tilbage i september 2016.

Desværre er der ikke en konsekvent løsning på dette problem. Nogle brugere rapporterer dog øget batterilevetid, efter at de lader deres iDevices dræne helt, indtil de lukkes ned, og derefter oplades helt uden brug af enheden under opladning. Og det kan være virkelig ubelejligt for mange af os.

Tips fra vores læsere

 • Min iPhone sidder fast ved 10.3 Bekræftelse af opdateringsmeddelelse. Jeg slukkede for Wi-Fi og brugte en 4G-dataforbindelse til at bekræfte det og Whalaa! Processen sluttede om et minut. Hvis du får bekræftelsesfejl, skal du prøve at bekræfte ved hjælp af din mobildataforbindelse. Dette fungerede for mig, men husk at jeg kun brugte til at verificere, ikke downloade.
 • Sluk din iPhones Wi-Fi fra og tænd mobildata. Åbn Indstillinger, tryk på Generelt, og åbn Softwareopdatering. Vent nu på, at telefonen finder opdateringen. Når du er færdig, skal du holde opdateringsvinduet åbent og stryge kontrolpanelet op for at tænde Wi-Fi igen. Når den har oprettet forbindelse til netværket, kan du downloade opdateringen.
 • Hvis du, et medlem af din familie eller din ven, kan dele et personligt hotspot, oprette forbindelse til deres hotspot og downloade opdateringen via Bluetooth i stedet for Wi-Fi.
 • Her er hvad der fungerede for mig. Jeg downloadede opdateringen via Wi-Fi, og da Installer nu dukkede op, skiftede jeg til LTE-data for at bekræfte opdateringen. Derefter med succes
 • For mig var downloadfilen beskadiget. Så jeg slettede det, downloadede igen, og det fungerer. Hvis dette ikke virker for dig, kan du prøve at opdatere ved hjælp af iTunes eller oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk. Men først skal du gå til Indstillinger, trykke på Generelt og åbne Opbevaring og iCloud. Gå nu til Opbevaring og tryk på Administrer opbevaring. Når listen over apps er indlæst, skal du vælge den downloadede iOS-software og trykke på slet på følgende skærmbillede.
 • For mig var 2-faktor-godkendelsen i mit Apple ID løsningen. Jeg oprettede 2-faktor-godkendelse før opdateringen. Jeg fik problemer, mens jeg prøvede at opdatere til 10.3.1. Efter at jeg havde logget ind på mit Apple-id, sendte det mig en 6-cifret kode til min iPhone 6. Jeg skrev koden i Safari-browseren, og den bad mig stole på Safari. Jeg tillod, og efter det kunne jeg installere iOS 10.3.1 på min iPhone. Håber det hjælper dig.
 • Jeg havde problemer med opdateringen med mit SIM-kort installeret. Hvis du oplever dette problem, skal du prøve at fjerne dit SIM-kort og opdatere ved hjælp af Wi-Fi. Dette fungerede for mig. Men hvis din iPhone ikke er aktiveret, kan du ikke konfigurere den uden et SIM-kort. (Appuals anbefaler at udføre denne proces med forsigtighed. Kontakt din mobiloperatør, inden du tager denne handling.)
 • Gendannelse af min iPad ved hjælp af iTunes på 10.3 var det eneste, der fungerede for mig. Sådan gør du det. Hold Alt-tasten på computerens tastatur, og klik på knappen Opdater. Vælg nu den firmware, der skal gendannes manuelt. Når den er færdig, skal du konfigurere din enhed fra en sikkerhedskopi.
 • Efter installation af iOS 10.3.3-opdateringen vendte min iPhone tilbage til hovedskærmen og fortæller løbende, at den var opdateret. Men fortæller mig samtidig, at der var en opdatering. At genstarte hjalp ikke de første to forsøg. Men efter den tredje genstart tændte jeg flytilstand og tændte Wi-Fi. Og endelig begyndte alt at fungere perfekt.

Afsluttende ord

Du er velkommen til at prøve metoderne til at rette installationsfejlen med iOS 10.3 på din iDevice. Husk, at Apples servere nogle gange, selvom du udfører alle trinene rigtigt, kan være for travle. Dette sker normalt kort efter frigivelse af en ny opdatering. Men at prøve flere gange løser ofte dette problem. Fortæl os, hvad der var din oplevelse, når du installerede iOS 10.3 på din iDevice.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found