Vejledninger

Fix: Skype-meddelelser sendes ikke

Skype-brugere sender ikke meddelelser primært på grund af problemer med interne indstillinger eller problemer med selve Skype. Her har vi listet alle de løsninger, du kan bruge til at afhjælpe dette problem.

Før du prøver nogen af ​​de nævnte løsninger, skal du prøve at køre applikationen i administrativ tilstand. Højreklik på applikationen, og vælg “Kør som administrator”. Sørg desuden for, at du har en aktiv internetforbindelse. Hvis du bruger et netværk i en institution, så prøv at bruge åbent internet, hvilket gør det ikkeinvolvere nogen fuldmagter. Mange institutter understøtter ikke kørsel og kommunikation af sådanne applikationer.

Løsning 1: Kontroller, om Skype-servere er online

Som vi forklarede ovenfor, er der tidspunkter, hvor Skype-servere er nede på grund af enten vedligeholdelse, eller når de er et mål for et DDOS-angreb (Distribueret Denial of Service). Servervedligeholdelse er processen med at holde serveren opdateret og køre for at sikre, at organisationens computernetværk fungerer problemfrit. Netværksadministratoren gør normalt dette, og det er afgørende for virksomhedens ydeevne. Uden en ordentlig it-serviceplan kører applikationssoftwaren aldrig som forventet. I alvorlige tilfælde kan netværket endda opleve delvis eller total fiasko, der fører til alvorlige tab for virksomheden.

Du kan nemt kontrollere, om Skype-servere er online ved at tjekke den officielle Skype Status-webside. Som du kan se som et eksempel, står Skype ikke over for problemer i sin tjeneste. Log ind på Skype og instant messaging påvirkes. Her svarer problemet 'Log ind på Skype' til problemet, der diskuteres.

Hvis du navigerer til slutningen af ​​siden, vil du se en overskrift “Løste hændelser”. Alle de løste problemer er angivet her med tidsstemplet og datoen. Sørg for, at Skype-tjenester er normale. Hvis de ikke er det, er der intet du kan gøre undtagen at vente, indtil serverne er oppe igen og fungerer normalt som forventet.

Løsning 2: Log ind på applikationen igen

Der er flere tilfælde, hvor nogle applikationer har korrupte brugerkonfigurationer indlæst i dem. Dette medfører problemer med programmets funktionalitet og kan endda medføre, at nogle moduler ikke fungerer korrekt. For at imødegå dette problem kan vi prøve at logge ind på applikationen igen og se om dette gør tricket.

Bemærk: Brug kun denne løsning, hvis du har adgang til dine kontooplysninger.

 1. Åbn Skype-applikationen, klik på de tre prikker, der findes nær toppen, og tryk på Log ud.

 1. Du bliver straks logget ud af Skype, og applikationsvinduet lukkes. Åbn applikationen, og log ind på din konto. Kontroller nu, om dette løser problemet.

Løsning 3: Ændring af kontonavn

En anden løsning, der fungerede for mange mennesker, var at ændre navnet på deres konto (eller ændre andre synlige kontooplysninger). Dette kan skyldes, at Skype opdaterer forbindelsen, efter at nogle specifikke oplysninger om kontoen er ændret. Du er velkommen til at ændre alle oplysninger og derefter ændre dem tilbage.

 1. Åbn Skype-applikationen. Klik på din Avatar til stede øverst til venstre på skærmen. Vælg 'Administrer kontoFra det nye vindue, der kommer frem.

 1. Din browser åbner en ny webside, hvor alle dine Skype-detaljer vil være til stede. Skift dit navn, og klik på Gem for at implementere ændringerne. Forlad vinduet og log ind på applikationen igen. Kontroller nu, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 4: Nulstilling af Skype

Inden vi hengiver os til flere tekniske løsninger, kan vi prøve at nulstille applikationen fra din computers indstillinger. Dette nulstiller effektivt alle konfigurationer af applikationen og beder brugeren om at indtaste sine detaljer igen.

Bemærk: Sørg for, at du har dine kontooplysninger ved hånden, inden du går videre til denne løsning.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “indstillinger”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Når du er i applikationer, skal du klikke på underoverskriften 'Apps’.

 1. Find Skype fra listen over applikationer, og vælg “Avancerede indstillinger”.

 1. Klik på 'Nulstil'Findes i indstillingerne. Nu nulstiller Skype sig selv til alle standardindstillingerne, og brugeren logges af. Log ind igen og se om du kan sende beskeder normalt.

Bemærk: Du kan også prøve at afslutte al Skype-behandling ved hjælp af Jobliste. Der var rapporter, der sagde, at brugerne var i stand til at sende meddelelser perfekt, efter at de sluttede alle Skype-processer og startede den igen.

Løsning 5: Fjernelse af klassisk Skype

Hvis Classis Skype også er installeret på din computer, kan det være i konflikt med Skype til Windows-applikationen. Skype classic er en klient af den samme service, men har en ældre grænseflade, som kan virke mere interaktiv for mange brugere. Det ser ud til, at Skype bruger den samme port til at sende meddelelser, og når disse to applikationer er i konflikt, kan porten muligvis ikke bruges efter behov fra nogen af ​​applikationerne. Skype classic er kendt for at blokere Skype for Windows-applikation. Vi kan prøve at afinstallere Skype classic og se om dette løser det aktuelle problem.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Find Skype Classic fra listen over applikationer, højreklik på den og vælg ‘Afinstaller’.
 3. Genstart computeren, og kontroller, om du kan sende beskeder efter behov.

Løsning 6: Opdatering og kontrol af Skype-forbindelsesstatus

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan du prøve at kontrollere, om din klient er korrekt forbundet til Skypes servere, og om der er miskonfigurationer. De kommandoer, vi vil bruge, vil være specielle kommandoer og vil vises ikke i den anden ende. Alt dette er for at sikre, at du er tilsluttet korrekt til Skype-serveren.

 1. Åbn Skype-applikationen, og gå til meddelelsesfeltet på en af ​​dine kontakter.
 2. Skriv kommandoen '/ dumpmsnp'I meddelelsesdialogboksen og send den som en besked. Du vil se en besked returneret som et svar bestående af al forbindelsesstatus på din computer.

 1. Skriv kommandoen '/ MSNP24'I meddelelsesdialogboksen og send den som en besked. Denne gang vil meddelelsen kun blive sendt uden svar tilbage. Nu Log ud af din profil som vi gjorde i de tidligere tutorials og log ind igen. Du eller den person, som du sender beskeder til, ser muligvis denne kommando. Sammen med det kan der være en streng, der beder dig om at genstarte din klient.
 2. Skriv nu kommandoen/ remotelogout'I meddelelsesdialogboksen, og send den. Efter afsendelse skal du kontrollere, om du kan sende beskeder normalt. Hvis du stadig ikke kan, skal du genstarte din computer og kontrollere igen.