Vejledninger

5 bedste spil bundkort til Intel Core i9 9900K

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ 5 bedste spil bundkort til Intel Core i9 9900K

5 bedste spil bundkort til Intel Core i9 9900K

Af Hassam Nasir 30. maj 2020 12 minutter læst

Da Intel Core i9 9900K blev frigivet, tog det markedet med storm med dygtigheden af ​​8 kerner og enestående urhastigheder, der let formørker sin konkurrent, Ryzen 2700X. Dette var ikke første gang, Intel havde et højt antal kerner, men det var første gang, dette skete i en processor af forbrugerkvalitet, der glædede mange ekstreme overclockere.

Med betydelige forbedringer i forhold til sin forgænger 8. generations Intel Core-processorer; såsom stabile 5 GHz-urhastigheder over alle kerner og loddet IHS til farvestoffet, som giver en overlegen temperaturkontrol, der opretholder ved 80 graders Celsius selv ved overclocked hastigheder, tog Intel Core i9 9900K ikke lang tid at finde sig i nogle af de mest krævende processorer. Imidlertid er i9 9900K en meget dyr processor. Og efter at have investeret så meget i dette, hvem vil have et bundkort, der flaskehalse deres processor og forhindrer dem i at udnytte den mægtige i9 9900Ks fulde potentiale?

Bedste Z390 Gaming bundkort til I9-9900K

Nu opstår millionspørgsmålene. Hvilket er det bedste bundkort til din build? Hvilket chipsæt er virkelig værd at pandere alle kravene fra den stærkeste processor i verden? Alle dine spørgsmål vil blive besvaret af vores blow-by-blow-liste over de 5 bedste bundkort (Z390-chipsæt), du skal tilføje i din favoritliste til dit drømmesystem.

#EksempelModelPrisdetaljer
1ASUS ROG Maximus XI-formelBedste samlet

Tjek pris

2MSI MEG GODLIKE Z390Stor æstetik

Tjek pris

3GIGABYTE Z390 AORUS UltraFantastisk VRM-ydeevne

Tjek pris

4ASRock Phantom Gaming 9Værdi for pengene

Tjek pris

5EVGA Z390 mørkPerfekt til overclocking

Tjek pris

#1
Eksempel
ModelASUS ROG Maximus XI-formel
PrisBedste samlet
detaljer

Tjek pris

#2
Eksempel
ModelMSI MEG GODLIKE Z390
PrisStor æstetik
detaljer

Tjek pris

#3
Eksempel
ModelGIGABYTE Z390 AORUS Ultra
PrisFantastisk VRM-ydeevne
detaljer

Tjek pris

#4
Eksempel
ModelASRock Phantom Gaming 9
PrisVærdi for pengene
detaljer

Tjek pris

#5
Eksempel
ModelEVGA Z390 mørk
PrisPerfekt til overclocking
detaljer

Tjek pris

Sidste opdatering den 2020-12-23 kl. 01:02 / Tilknyttede links / Billeder fra Amazon Product Advertising API

1. ASUS ROG Maximus XI-formel

Ekstrem ydeevne

 • Aura Sync RGB-belysning
 • Pålidelig termisk kontrol med en 8 + 4-faset VRM
 • Temperaturspidser holder sig inden for det optimale område, når de overclocks
 • Overspændt skrue i en af ​​M.2 slots

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z390 | Grafikoutput: HDMI / VGA | Lyd: SupremeFX S1220 | Trådløs: Intel® Wireless-AC 9560 Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac | Formfaktor: ATX

Tjek pris

Man kan ikke bare overdrive det faste greb om ASUS på markedet, når det kommer til de bedste bundkort. Denne gang er de sat ud for at antænde deres flamboyante gnist i Z390-chipset-serien med deres ASUS ROG MAXIMUS Formula XI, navnet alene får dig til at få et stykke af dette. Og lige ud af kassen vil Formel XIs spejlkromrør eller mat sort farve udstråle enestående og være den dårligste dreng i rummet.

Den leveres med tre PCIe-slots og dobbelte M.2-porte. Et vigtigt punkt her er, at en af ​​M.2-drivskruerne kommer for strammet fra ASUS's samlebånd, så sørg for at løsne dem forsigtigt med de rette skrueværktøjer på forhånd. Sørg for at jorde dig selv, mens du håndterer brættet, da det ikke følger med en antistatisk pose. Lad os nu komme til det kritiske aspekt, VRM. Det har et storslået 4-faset design ved hjælp af Vishay Silicon X 50A to-trins MOSFET'er. Det viste en fantastisk præstation ved overclocked hastigheder ved at bruge mindre strøm og tegne bemærkelsesværdige vand- og luftoverclockhastigheder.

Den har 8 + 4 ben til tilstrækkelig forsyning, som skal være mere end tilstrækkelig til ethvert behov for overclocking. Det er ikke overkill, men vi har fundet ud af, at 8 + 4-fasedesignet er ret ideelt. Desuden har den en klar CMOS-knap og en dobbelt BIOS-knap. Imponerende tillod VRM'ernes avancerede termiske design, at det kunne opretholde optimale niveauer af varme i området 40-50 grader Celsius ved overclocked hastigheder med stor effekteffektivitet. Du vil have temperaturen inden for området 50-60 grader Celsius, så der stadig er tilstrækkelig tolerance til, når miljøet er varmt. Den har DDR4-hukommelsesure, der understøtter op til 4400MHz.

Lad os nu tale om dets lyd- og kølesystemer. Den anvender den højeste FX-lydløsning, der viste fantastiske testresultater, der stammer fra observationer af frekvensresponskurver. Korrekt støjundertrykkelse af mikrofoner vil spille en væsentlig rolle for spillere og hjælpe dem med at høre holdkammeraternes stemmer med klarhed. Bemærk, at hvis du får bundkortet til lyd, skal du sørge for at holde lydstyrken under 90 i indstillingerne. Den har 8 PWM-ventilatorhoveder, der let kan konfigureres via Fan Xpert 4 eller UEFI BIOS. Hver header kan indstilles til at overvåge og reagere på tre brugerkonfigurerbare termiske sensorer til arbejdsbelastningsbaseret køling.

Apropos BIOS, ASUS har alle de ønskede funktioner til overclocking, LLC-niveauer, en godt forudindstillet overclocks til hukommelse og overclocking til 5 GHz eller højere. Selvfølgelig har den også implementeret en tænd / sluk-knap og et Dr Debug LED-lys til LN2-overclockere. Oven i disse fortsætter alle ASUS-eneste funktioner som OptiMem 2 og Supreme FX kun med at frembringe dette korts fremragende kvalitet.

ASUS ROG Maximus XI Formula kommer slet ikke billigt. Men hvis du virkelig ikke ønsker noget mindre end det bedste, så kan du bare ikke gå galt med dette bord. Den nemme at navigere og forstå BIOS, 8 PWM-ventilatorhoveder, det effektive VRM-design, der gør det muligt at holde temperaturen på et acceptabelt niveau og meget mere. Du kan kun udnytte ASUS ROG Maximus XI Formula's ultimative kraft, hvis du ved præcis, hvad du leder efter i overclocking-afdelingen. Derfor, hvis du ikke har en masse bukke til overs derefter og ikke rigtig gider med ikke at have det bedste af det bedste, bør du undersøge nogle billigere muligheder.

2. MSI MEG GODLIKE Z390

Feature Rich

 • LN2 køling
 • Højeste opnåelige overclockinghastigheder
 • 16-faset VRM
 • Ingen PLX-chips
 • Høj pris

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z390 | Grafikoutput: Ikke relevant | Lyd: 8-kanals (7.1) HD-lyd | Trådløs: Killer Wi-Fi AC 1550 | Formfaktor: E-ATX

Tjek pris

MSI MEG Z390 er det ultimative hjem for din nye 9900K, denne bund af bundkort er hovedvejen til den ultimative spiloplevelse. Jeg mener, du lever kun en gang, så prisen skal ikke være noget for dig, når du jagter din lidenskab! Med "Godlike" i titlen havde MSI MEG Z390 sat sig op til meget høje standarder, især med al konkurrencen på bundkortmarkedet. Plus, MEG er blandt MSIs mest avancerede sortiment af bundkort, så der er også det. Men hvor godt er dette bundkort, at vi tildelte det 2. bedste rang i vores lineup? Læs videre for at finde ud af det.

Det vil forblive et mysterium om, hvorfor MSI ikke tilføjede PLX-chips til tavlen. Vi har tre indbyggede M.2 (NVMe, SATA og, PCIe understøttet) med navnet "Shield Frozer". Hemmeligheden bag denne titel er de nyligt introducerede termiske puder på begge sider af M.2. Desuden har den en Turbo U.2 SSD-slot, der virkelig er "gudlignende" med deres enorme overførselshastigheder. Dette kort har et postnummer, så det er et solidt plus. Det understøtter tovejs SLI, men du kan køre 4-vejs krydsild på dette, da krydsild ikke forhindres af båndbredden. Desuden har kortet en BIOS-switch, hvilket betyder, at du kan nyde dobbelt BIOS på den. Hvis du bryder en, har du stadig den anden BIOS til at bryde den første. Der er en pakke med mange flere nyttige OC-funktioner i bunden af ​​tavlen.

Det lyseste sted, du vil bemærke på bundkortet, er dens matrix med 16-faset Vcore VRM, som er bøf nok til at holde trit med 9. generations processorer. Dette blev skabt virkelig effektivt af MSI, og det kan prale af det ydelsesniveau, der rent faktisk kan sammenlignes med GPU VRM'er. Vi ved alle, hvordan GPU-VRM'er er meget bedre end bundkort-VRM'er. Bemærkelsesværdigt har det et fint LN2-system til din ekstreme overclocking, der kommer i fuld overensstemmelse med sin VRM. Der er fire afskærmede DDR4-understøttede hukommelsesstik, som understøtter op til 64 GB og 4600 MHz, når de er overclocked.

Vender du hovedet væk fra overclocking, fordi du finder det for kompliceret? Ingen bekymringer, MSI har leveret en overclocking-drejeknap / knap, så du kan justere forskellige indstillinger i BIOS, så du kan justere overclockinghastigheder / ydeevneniveauer (inden for sikre perimetre) uden at skulle gå derind manuelt. Når det kommer til æstetik, ser det drop-dead cool ud med sin "mystiske lys uendelighed" med 16,8 millioner farver og 27 effekter. Du kender boret, tilslut en RGB- eller regnbue-LED-strimler med adresserbare overskrifter for at oprette en udstrålende RGB-spil-pc. Dens kølesystem falder heller ikke bagud, det har 6 ventilatorhoveder, der alle er placeret øverst, hvilket er en god ting, da det kan give adgang til ting som AIO-kølere og fans.

Dette bundkort er af en e-ATX-formfaktor, derfor skal du først undersøge dit kabinet, før du beslutter dig for at investere i dette. Med MSI MEG Z390 ′ Turbo U.2 SSD-slots, ekstra PCI-E x16-slots og en fantastisk lydchip, runder det op til at være et helt fantastisk stykke kort at have. På trods af at prislappen er lidt for høj, bør dette korts fantastiske overclocking-ydeevne og LN2-kølesystem overbevise dig om dets dygtighed.

3. GIGABYTE Z390 AORUS Ultra

Bedste RGB-belysning

 • Meget stabil VRM
 • Direkte berøringsvarmerør på chipset
 • Primitiv BIOS
 • Fastholdelsesklip af nogle PCI-E-slots ser ud til at have kvalitetsproblemer
 • VRM Coil Whine

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z390 | Grafikoutput: HDMI | Lyd: ALC 1220-VB | Trådløs: Intel CNVi 2x2 802.11ac | Formfaktor: ATX

Tjek pris

Med al opvarmningskonkurrencen springer GIGABYTE også ind i kampen. I de sidste par chipsætgenerationer syntes GIGABYTE at falde bagud i løbet af de bedste bundkort, hovedsagelig på grund af deres grundlæggende BIOS, som blev produceret af andre producenter. Denne gang greb de armene op for at vende bordene gennem AORUS Z390-serien med deres emboldening VRM-design på 12 plus-faser. Til denne liste valgte vi det midterste og mest afbalancerede kort ud af serien, GIGABYTE Z390 AORUS Ultra.

Det giver finner til sin VRM-kølelegeme og er det eneste bord, der gør det. Desuden giver det bedre termisk kontakt mellem pladen og bagpladen med termiske puder på grund af mere overfladeareal i kontakt. Dette kort har en høj kvalitet VRM, 12-fase, 6 med doblere, og indeholder alle funktionerne i alle de andre kort. Og hvis det ikke er nok, viser test i den virkelige verden de bedste temperaturer med en normal prisskilt for bundkortets kvalitet.

Så har GIGABYTE fanget op? Det ville være et stærkt ja. Triple ultrahurtig NVMe PCIe Gen3 x4 M.2 med tredobbelt termisk beskyttelse forbedrer oplevelsen yderligere som aldrig før. Får også 2 Mb / s mere på Wi-Fi-downloadhastigheder med 50 Mb / s forbindelseshastighed ved hjælp af den indbyggede antenne.

Det bruger et digitalt CPU-strømdesign, der inkluderer både digital PWM-controller og DrMOS. Disse 100% digitale controller og yderligere 8 + 4 solid-pin CPU-strømstik giver utrolig præcision ved at levere strøm til bundkortets mest magtfulde og energisensitive komponenter i høj kvalitet, der gør det muligt for de sultne entusiaster at få så meget strøm, som de har brug for deres 9900K. Det giver korrekt kompatibilitet med DDR4 ved 4266MHz.

Det har et behændigt lydsystem, der korrekt registrerer impedansen på din hovedbårne lydenhed og forhindrer problemer som lav lydstyrke og forvrængning. Med hensyn til køling leveres den med Smart Fan, som giver brugerne mulighed for at udveksle deres ventilatorhoveder for at reflektere forskellige termiske sensorer forskellige steder på bundkortet og giver brugerne opdaterede detaljer om strømningshastighed og temperaturer.

For så vidt angår BIOS, Gigabyte's UEFI BIOS UI. Det ser forældet ud, men kvalitetskontrol er fantastisk! Alligevel er der et betydeligt forbedringsrum for, at BIOS faktisk kan gå tå til tå med BIOS fra andre kort på denne liste. Sidst men ikke mindst har æstetikken taget en markant u-sving med deres nye neutrale udseende med RGB-belysning, der gør det muligt for vildsvinet at blande sig i enhver type system med sine subtile, men tiltalende visuals.

Bundlinjen er, at hvis du ikke er ivrig engageret i BIOS-konfigurationen og ikke har nogen større problemer med BIOS, så har dette kort så meget mere at give dig i form af, uden tvivl, et af de bedste VRM-systemer i dette liste og, for at afslutte det, en opmuntrende investering set fra en pris pr. præstationssynspunkt.

4. ASRock Phantom Gaming 9

Lav pris

 • LAN-porte med 2,5 Gbps interface
 • Yderligere x1 PCIe-slots
 • Høj pris
 • Temperaturer kan gå lidt høje
 • Højt strømforbrug i overclocked tilstand

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z390 | Grafikoutput: HDMI / DP | Lyd: Realtek ALC1220 Audio Codec | Trådløs: Intel 802.11ac WiFi-modul | Formfaktor: ATX

Tjek pris

ASRocks Fatal1ty-serie af brædder er slået ud af billedet af deres helt nye Phantom Gaming-serie, der har fremkaldt nogle alvorlige rumblinger i bundkortets land. ASRock er kommet langt med deres bundkort, og denne gang er de ankommet til scenen med deres Phantom 9, der stationerer en konstruktion af funktioner, der virkelig overgår MSI Godlike (den dyreste på vores liste) med hensyn til forholdet mellem pris og ydelse. Ydeevne og prismæssigt kan det bestemt ikke slås under "billig".

Den leveres med tre PCIe-slots, der understøtter tovejs SLI sammen med yderligere x1 PCIe-slots for at placere længere grafikkort i dem, så det er en pæn funktion. Den har to M.2-slots, der kun er trimmet op til deres NVMe og understøtter ikke SATA, men der er yderligere SATA-kompatible M.2-slots spredt under kølelegemet. Det har et kødfuldt VRM-kølesystem med 12 faser, der opretholder VRM-temperaturer på 67 grader.

Desuden er det et kraftcenter, når det kommer til at udnytte grafikkort, det understøtter AMD Quad CrossFireX, 3-vejs CrossFireX, CrossFireX og NVIDIA Quad SLI, SLI-teknologi. Desuden har den højt lagers hukommelsesstøtte, og DDR4-4200 er kun en brøkdel af, hvad der er muligt.

Boardet har også en LED-fejlretning og tilbyder i alt 6 (4-pin) ventilatorhoveder. Det er et af de eneste kort, der har tre LAN-porte med 2,5 Gbps-interface i stedet for konventionel 1 Gbps Ethernet LAN-switch på andre kort på lanceringstidspunktet blandt forbrugerkort.

Vi udførte forskellige ydeevne test på dette tavle som 3D mark time spy test, 3D mark brand strike, Blender, Cinebench R15, Handbrake osv. Og sammenlignede det med andre Z390 boards. Resultaterne var lidt bekymrende. Til tider vil temperaturen gå op til 70 grader, og NVMe-slots viste mindre end ideelle læse- / skrivehastigheder. Mens ASRock Phantom Gaming 9 er fyldt med mange funktioner, var benchmarkresultaterne lidt skuffende, især i betragtning af prislappen.

Det komplette funktionssæt til dette bundkort, såsom Realtek ALC1220 lydkodec, et ton USB-porte inklusive 3.1 (Gen 1 / Gen 2), dual M.2-porte og en med en M.2-køleplade er alt, hvad en bruger nogensinde har brug for. I en nøddeskal ønskede ASRock at lande et bundkort med avancerede funktioner og et rimeligt prispunkt for at udfylde den tomme plads til "ASRocks eksklusive spillekort", og deres mål har tydeligt ramt tyrens øje.

ASRock Phantom Gaming 9 mister nogle markeringer i sine overclocking- og benchmarking-resultater, men de ekstra funktioner, du får, kan være et plus for dem, der kræver dem. Yderligere netværksinterfacekort (NIC'er), en overflod af forbindelsesporte og omfattende SSD-slots er et skridt i den rigtige retning. Det tager dog et par hits i performance-afdelingen, så det efterlader os med ASRock Phantom Gaming 9, som om det er som et dobbeltkantet sværd.

5. EVGA Z390 mørk

Til overklokkere

 • Kraftigt VRM-design
 • Overclocking-centreret layout
 • Problemer med CMOS-batterikvalitetskontrol
 • Høje spændinger i lagerindstillinger kører det ret varmt
 • Mangler RGB-stil på trods af at det er så dyrt

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z390 | Grafikoutput: 1x mDP | Lyd: Creative Core3D Quad-Core Audio | Trådløs: Ikke relevant | Formfaktor: E-ATX

Tjek pris

EVGAs mørke sortiment af bundkort har været i spidsen for EVGAs bedste bundkort. Z390, der holder tro mod sit navn, kommer i sort med svage guld accenter her og der. Imidlertid er dens æstetik begrænset til netop det, en sort PCB. EVGA havde til hensigt, at Z390-bundkortet skulle være orienteret mod ydeevne snarere end udseende. Desværre tager Z390 Dark sin retfærdige andel af hits på trods af at det er et meget dyrt bundkort.

EVGAs klassiske, sorte skønhed betyder forretning, når det kommer til rig output og high-end overclocking. Du forstår, hvad vi mener, når du kigger på specifikationerne, der omfatter syv USB-porte inklusive 3.1 Gen 2-porte (fem type A, en type C, en type C-header), to M.2 nøgler- M 110 mm op til 32 Gbps og til sidst tre PCIe (16x, 4x, 16x). slots. For ikke at nævne, det er en chef, når det kommer til tunge løft for at klare multi-cored 9. generations Intel-processorer. Den har en meget voluminøs 17-fase VRM afkølet under en passiv køleplade, som muligvis er overkill for nogle, men du har det, du har brug for at styrke gennem ethvert spil på jorden med. Dette kort har et 24-benet strømstik og et 8-benet CPU-strømstik ved siden af ​​det.

Der er kun to dual-channel DIMM-slots på tavlen, som kan rumme op til 32 GB RAM, der kører så højt som 4600+ MHz. Baggrunden bag dette er, at et højere antal DIMM-slots til overclocking lægger mere stress på din hukommelseskontrol, hvilket ender med at forhindre din overclocking-kapacitet. Så du går glip af at have 64 gig RAM ved at have stabile overclocked resultater.

Der er en rimelig grund bag dette, for overclocking vil højere af DIMM-slots lægge mere stress på din hukommelseskontrol, hvilket ender med at forhindre din overclocking-kapacitet. Der er masser af PWM-ventilatorhoveder på tavlen, så du kan pynte det med fans så meget som dit hjerte ønsker.For at muliggøre mere sublim og passiv afkøling er den designet til at lade chassisets luftstrøm passere over brættet uhindret over CPU og hukommelse, strømstik og gennem bagpanelets kølelegeme. Du kan skifte mellem tre BIOS installeret i systemet til overclocking, benching og 24/7 brug via en vælgerkontakt, skifte mellem disse og prøve, hvad der er bedst for dig.

Den skarpe liste over klokker og fløjter er langt fra at ende endnu, de har inkluderet mange andre nyttige funktioner som PCIe-deaktiver-switche, eksterne BCLK / urgeneratorer, 150% højere guldindhold i CPU-stik, 10-lags printkortdesign, SW langsom tilstandskontakt , Probeit-stik, Safe boot-knap og mange flere. Desuden består lydopsætningen af ​​Creative Core3D Audio, det er en Creative 5.1-kanallyd, der kommer med outputforstærkere, der er tilgængelige via frontpanelhovedet for stabil lydeffekt og kvalitet til stereohovedtelefoner eller højttalere.

Afslutningsvis er det et ret godt valg af valg for overklokkende entusiaster, der søger højest på højderne. Du kan dog finde meget bedre resultater, hvis ikke samme bundkort med næsten halvdelen af ​​prisen. Desuden finder du ikke kun BIOS-navigationen et træk, du bliver også nødt til at ændre lagerindstillingerne. Det skyldes, at vi fandt, at dette kort varmet op selv i lagerindstillinger, og det giver bestemt alarmer. Hvis det ikke var for det mindre end ideelle design, kunne det let være på en mere større rang i denne sammenfatning.