Vejledninger

LØST: Desværre er Snapchat stoppet

Der er en række grunde til, at din Snapchat kan tvinges til at lukke på Android med beskeden 'Desværre er Snapchat stoppet', og mens du muligvis kan rette det ved at rydde din cache og ved at geninstallere, kan problemet muligvis sejre. Hvis de hurtige rettelser nedenfor ikke løser problemerne for dig, vil du måske se på vores liste over årsager for at finde præcis, hvad der forårsager Snapchat-fejlen.

Hurtige rettelser til løsning af 'Desværre er Snapchat stoppet' nedbrud

Hurtige rettelser nedenfor har fast Snapchat for nogle brugere. Følg nedenstående trin for at anvende disse hurtige rettelser på din enhed.

Ryd cache

Besøg indstillinger app på din enhed

Naviger til apps menuen og tryk på den

Søge efter Snapchat og tryk på den

Tryk på Opbevaring

Tryk på Ryd cache og Slet data

Genstart din enhed

Geninstaller

Besøg Google Play Butik

Søge efter Snapchat

Tryk på Afinstaller på listen Snapchat Play Butik

Når appen er afinstalleret, skal du besøge listen igen til installere appen

Årsager og løsninger til 'Desværre er Snapchat stoppet' nedbrud

Hvis de hurtige rettelser ovenfor ikke løser problemet, skal du muligvis finde årsagen til dine Snapchat-nedbrud. Nedenfor har vi listet et antal potentielle årsager og har beskrevet deres løsninger.

Ny Snapchat-opdatering

Hvis du for nylig har downloadet en ny Snapchat-opdatering, kan det være muligt, at denne version indeholder en fejl, der får din enhed til at gå ned.

For at løse dette problem skal du først afinstallere Snapchat-appen. Gå derefter til //www.apkmirror.com/apk/snapchat-inc/ for at finde en ældre version af Snapchat. Prøv at vælge en ikke-beta-opdatering, der er 1-2 uger gammel. Download filen og installer den derefter på din enhed.

Ny softwareopdatering

Opdaterede du for nylig din Android-software? Det kan være muligt, at den aktuelle version af Android på din enhed ikke understøtter Snapchat.

Vi foreslår, at du afinstallerer Snapchat fra Google Play Butik og derefter besøger butikken igen for at se, om appen er kompatibel til din enhed. Hvis det er kompatibelt, kan du prøve at downloade en anden version af Snapchat ovenfra.

Ny ROM- eller firmwareændring?

Installerede du for nylig en ny ROM eller ændrede din software alligevel? Nogle ROM'er har problemer med Snapchat.

Du kan foretage en Google-søgning på din ROM, og det er kompatibilitet med Snapchat for at finde ud af mere fra andre Android-ejere. Hvis din nye ROM- eller firmwareændring ikke er kompatibel med Snapchat, skal du muligvis downloade et alternativ, der understøtter det.

Gammel softwareversion

Kører du en ældre version af Android? Nogle ældre versioner af Android kan ikke køre Snapchat effektivt. Hvis din software er for gammel, tillader Google Play Butik dig ikke at installere Snapchat i første omgang, men hvis du har formået at installere Snapchat fra en anden kilde, er det bedste trin at afinstallere appen og derefter besøge indstillingsappen på din telefon. Besøg afsnittet om telefon, og søg derefter efter 'softwareopdatering' eller 'opdateringscenter'. Forhåbentlig er der en opdatering tilgængelig til din enhed. Hvis ikke, har du måske ikke lykken.

Inkompatibel enhed

Din enhed understøtter muligvis ikke Snapchat. Hvis du har mistanke om, at din enhed ikke understøtter Snapchat, skal du søge på Google for at finde ud af, om andre ejere af din enhed er i stand til at bruge enheden.

Hvis andre ejere kan bruge Snapchat -

- Følg oplysningerne i afsnittet 'gammel softwareversion'

- Hvis du stadig ikke har held, skal du følge oplysningerne i afsnittet 'Ny Snapchat-opdatering'

Hvis andre ejere ikke kan bruge Snapchat på din enhed, er du desværre ikke heldig. Hvis din enhed stadig ikke kører Snapchat ordentligt efter at have fulgt alle ovenstående trin, kan du desværre have brug for en ny enhed. Alternativt kan du sende Snapchat en e-mail for at spørge, om de kan arbejde på at yde support til din enhed og OS-version.