Vejledninger

Sådan får du Marshmallow på Samsung Galaxy Tab S

For dem der undrer sig, får Samsung Galaxy Tab S ikke mere opdateringsstøtte. Desværre betyder det, at der ikke vil være en officiel Android 6.0 Marshmallow-udgivelse til Samsung Galaxy Tab S.

Det er dog ikke alle dårlige nyheder, fordi der er en metode til rådighed for brugere af Galaxy Tab S for at få 6.0 Marshmallow og muligvis 7.0 Nougat i fremtiden på deres Tab S. Processen kræver, at du 'rod' din smartphone og installerer en brugerdefineret version af Android på din enhed. Vi giver en trinvis vejledning om, hvordan du gør dette nedenfor.

Trin 1: Krav

Før vi kommer i gang, er der en række ting, du skal downloade til denne proces. Først skal du downloade følgende værktøjer. Du skal installere ODIN på din pc, mens de andre værktøjer skal installeres på din Samsung Galaxy Tab S, men der vil være mere om det senere.

ODIN 3.11.1

GApps

SuperSU 2.76

Du har brug for to flere værktøjer, et værktøj kaldet TWRP og ROM-downloadfilen til din Galaxy Tab S. Den version af disse filer, du har brug for, afhænger af din Galaxy Tab S-variant. Lad os først downloade ROM'en. Klik på de tilsvarende links nedenfor for de rigtige filer.

Tab S 10.5 WiFi (T-800)

Tab S 10.5 LTE (T-805)

Tab S 8.4 WiFi (T-700)

Tab S 8.4 LTE (T-705)

Når du har downloadet den korrekte ROM-fil ovenfra, skal du downloade den korrekte TWRP-fil. Klik på linket til din enhed nedenfor, og download den nyeste tilgængelige fil.

Tab S 10.5 WiFi (T-800)

Tab S 10.5 LTE (T-805)

Tab S 8.4 WiFi (T-700)

Tab S 8.4 LTE (T-705)

Trin 2: Installation af TWRP

Inden du kommer i gang med trin 2, skal du sørge for at have alle de downloadede filer ovenfra på et sted, der er let at få adgang til. Dette inkluderer TWRP, ODIN, SuperSU, GApps og ROM-filen.

Kør derefter ODIN .exe-filen og åbn den. Programmet kan lide billedet vist nedenfor.

Derefter skal du aktivere udviklerindstillinger på din Galaxy Tab S. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger  >Generel >Om enheden. Rul derefter til Bygge nummer og tryk på det 7 gange. En pop-up vises for at fortælle dig, at udviklerindstillinger er aktiveret.

Gå derefter til Indstillinger  >Generel >Udvikler muligheder og tryk på muligheden for at aktivere USB-fejlretning.

Når du har aktiveret USB-fejlretning, skal du slukke for din Galaxy Tab S. Derefter skal du holde nede Lydstyrke ned-knap, Hjemknappen & Tænd / sluk-knap. Din enhed starter op. Når det er tilfældet, skal du trykke på Lydstyrke opknap. Tilslut derefter din Galaxy Tab S til din pc.

Efter dette skal din enhed vises på ODIN-softwaren som vist på billedet nedenfor.

Når din enhed er dukket op, klik på AP-knappen. Derefter åbnes en Windows Explorer-fane. Du bliver nødt til at finde og vælge den TWRP-fil, du downloadede tidligere. Når du har valgt TWRP-filen, indlæses den i ODIN, og en Start-knap vises. Klik på Start-knap og ODIN-softwaren begynder at installere TWRP på din enhed.

Trin 3: Flash filerne

Når ODIN er afsluttet, genstarter din Galaxy Tab S. Derefter skal du flytte over alle de andre filer til det interne lager på din Galaxy Tab S. Dette inkluderer SuperSU-zip, GApps-zip og ROM-filen.

Når du har flyttet over filerne, skal du genstarte til gendannelsestilstand på din Galaxy Tab S. Sluk for din tablet, og hold Hjem-knap, Lydstyrke op-knap og tænd / sluk-knap at genstarte til opsving. Genoprettelsesmenuen kan lide billedet vist nedenfor.

Tryk på knappen Tør

Tryk på Advanced Wipe

Tjek Dalvik Cache

Kontroller systemet

Tjek cache

Kontroller data

Vælg nu 'Wipe'

Tryk på Tilbage-knappen øverst på enheden

Tryk på knappen Installer

10: Find den ROM-fil, du downloadede

11: Stryg til Flash

Gentag trin 10-11 med GApps-filen

Gentag trin 10-11 med SuperSU-filen

Tryk på Tilbage-knappen øverst på enheden

Tryk på genstartknappen

Din Galaxy Tab S vil nu blive opdateret til Marshmallow! Der er et par ting, du skal gøre for at sikre, at din enhed kører uden nogen fejl i fremtiden.

For det første skal du besøge menuen indstillinger på din enhed og tjek Systemopdateringer. Derefter skal du bruge filhåndteringsappen til kopier SuperSU- og GApps-filerne ind i '/ sdcard / OpenDelta / FlashAfterUpdate ’ vejviser.

Ovenstående trin er afgørende, hvis du planlægger at opdatere din enhed i fremtiden.

Det er det! Du kan nu bruge din enhed til alle de nye 6.0 Marshmallow-funktioner.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found