Vejledninger

Fix: Start af BattlEye-service mislykkedes

Dette er en fejl, der kun vises efter kørsel af bestemte spil, der bruger BattlEye anti-cheat-programmet, som bruges til at kontrollere din opsætning for programmer eller hacks, som kan gøre dit spil lettere og uretfærdigt over for andre konkurrenter. Nogle af de mest berømte spil inkluderer Arma-serien, PUBG, Heroes & Generals, Fortnite osv.

Denne fejl kan løses ved forskellige metoder, og vi foreslår, at du prøver dem alle, inden du giver op. Fejlen er ikke vanskelig at løse, men det forhindrer brugere i at spille spillet normalt.

Hvad forårsager opstart af BattlEye-service mislykkedes?

Denne fejl kan skyldes en række forskellige ting, men de er normalt ret lette at finde ud af, og 99% af dem kan løses ved hjælp af nogle af nedenstående løsninger. Nogle gange er årsagen til problemet ukendt, men at nulstille alt og lade Steam genindlæse BattlEye-klienten kan nemt løse problemet.

Blandt andre årsager til problemet kan du muligvis se, at problemet skyldes gamle grafikkortdrivere, som ikke kan følge med på nye spilteknologier. Endelig kan nogle antivirusværktøjer fejle BattlEye-programmet for et ondsindet værktøj, hovedsagelig fordi dets natur ligner den, der observeres i vira: det scanner din computer for forskellige hacks og værktøjer uden at du er i stand til at være vidne til processen, og du faktisk ikke engang start BattlEye manuelt.

Løsning 1: Slet BattlEye-mappen osv. (Kun Steam-brugere)

Steam har en nyttig funktion, der giver dig mulighed for at downloade de filer, der muligvis er forsvundet eller er ødelagt i løbet af brugen af ​​spillet. Vi kan bruge denne nyttige funktion til at rette “Fejl ved opstart af BattlEye-tjenesten mislykkedes” ved at slette filerne relateret til BattlEye og lade Steam genindlæse dem til vores computer for at nulstille BattlEye-klienten.

 1. Hvis du har købt spillet på Steam, skal du åbne din Steam PC-klient ved at dobbeltklikke på genvejen på skrivebordet. Du kan også søge efter den i Start-menuen ved blot at skrive “Steam” efter at have trykket på Start-menuen eller knappen Søg (Cortana).

 1. Når Steam-klienten åbnes, skal du klikke for at åbne fanen Bibliotek i Steam-klienten i menuen øverst i vinduet og finde det problematiske spil i listen.
 2. Højreklik på spilets indgang i biblioteket, og vælg indstillingen Egenskaber i genvejsmenuen, der åbnes, og sørg for at du navigerer til fanen Lokale filer i vinduet Egenskaber med det samme og klik på knappen Gennemse lokale filer.

 1. Du kan også søge efter spillets vigtigste eksekverbare på dit skrivebord eller din computer. Hvis du finder genvejen, skal du højreklikke på den og vælge indstillingen Åbn filplacering i kontekstmenuen, der vises.
 2. Find BattlEye-mappen i den mappe, der åbnes, højreklik på den, og vælg Slet-indstillingen i rullemenuen. Bekræft dit valg ved at klikke på ja, og gentag den samme proces for spillets vigtigste eksekverbare fil, som det skal være let at få øje på i mappen.

Lige derefter er det tid til at slette spilets cache. Det er normalt placeret på det samme sted til næsten ethvert spil, men der er en vis risiko for denne metode: du skal sørge for ikke at slette de gemte filer, der muligvis findes på det sted.

 1. Disse filer er normalt enten lette at genkende, eller de er placeret i en speciel mappe, men du skal stadig foretage en Google-søgning for at se, hvordan disse filer er navngivet, og hvor de er placeret.
 2. Tryk på Windows Logo Key + R-kombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Sørg for at skrive "% appdata" i feltet uden anførselstegn, og klik på OK for at åbne denne placering i File Explorer.

 1. Alternativt kan du åbne File Explorer på din computer og navigere til mappen manuelt. Find først denne computer eller denne pc i højre navigationsskærm efter åbning af File Explorer, og klik på din lokale disk.
 2. Naviger til Brugere >> AppData. Hvis du ikke kan se mappen AppData, skyldes det, at mappen er skjult som standard, og du ikke kan se den uden at ændre en bestemt indstilling i File Explorer.
 3. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer vil nu være i stand til at vise AppData-mappen, så dobbeltklik for at åbne den.

 1. Find en mappe, der hedder nøjagtigt det problematiske spil, du prøver at foretage fejlfinding på. Åbn det ved at dobbeltklikke, højreklikke på alt foruden gemme spilfiler, og vælg Slet-indstillingen i genvejsmenuen.

Nu er det tid til at downloade de filer, du har slettet, igen og kontrollere spilets integritet som helhed. Efter at have gennemført disse sidste trin, skal problemet løses fuldstændigt.

 1. Når du har udført disse ændringer, skal du vende tilbage til din Steam-klient, højreklikke på det problematiske spil i fanen Bibliotek og vælge Egenskaber. Naviger til fanen Lokale filer endnu en gang, kun denne gang, klik på Kontroller integriteten af ​​spilfiler.

 1. Spillet skal fortsætte med at downloade de filer, du lige har slettet, og BattlEye-klienten geninstalleres på ingen tid. Prøv at genåbne spillet, og kontroller, om "BattlEye-servicestart mislykkedes" -fejlen er væk.

Løsning 2: Brug denne nyttige kommando, og genstart computeren

Denne metode var tilsyneladende nyttig for mange mennesker, der har kæmpet med det samme problem i flere dage, og det er relevant for ethvert spil, der kan kaste denne fejl. At køre denne kommando er let, og risikoen for at bryde noget er minimal, hvorfor vi foreslår, at du ikke springer denne metode over, når du fejler.

 1. Søg efter "Kommandoprompt" ved at skrive det enten lige i Start-menuen eller ved at trykke på søgeknappen lige ved siden af ​​det. Højreklik på den første post, der vises som et søgeresultat, og vælg kontekstmenupunktet "Kør som administrator".
 2. Derudover kan du også bruge Windows Logo Key + R-tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtast "cmd" i dialogboksen, der vises, og brug Ctrl + Shift + Enter-tastekombinationen for at køre kommandoprompt ved hjælp af administratorrettigheder.

 

 1. Indtast følgende kommandoer i vinduet, og sørg for at trykke på Enter efter at have skrevet hver enkelt. Vent på meddelelsen "Drift afsluttet med succes" eller noget lignende for at vide, at metoden har fungeret, og at du ikke har lavet nogen fejl, mens du skriver. Lav en kort pause mellem disse to kommandoer.
BCDedit Bcdedit.exe-sæt TESTSIGNING OFF
 1. Åbn det problematiske spil enten ved at dobbeltklikke på posten på din computer eller ved at starte det via Steam og kontrollere, om "BattlEye-servicestart mislykkedes" -fejlen er væk.

Løsning 3: Opdater din grafikdriver til den nyeste version

Grafikdrivere er besværlige for de fleste, da gamle drivere er årsag til mange, mange problemer, men de nye drivere giver ikke noget, der er nyttigt. Nyere spil er normalt afhængige af, at du har dine chauffører opdaterede, og du bør holde dem opdateret, bare for at undgå fejl som denne, der vises, når du prøver at køre spillet. Følg nedenstående trin for at installere den nyeste grafikdriver på din computer.

Opdatering af driveren:

 1. Åbn Start-menuen ved at klikke på dens knap nederst til venstre på skærmen, skriv "Enhedshåndtering" med Start-menuen åben, og vælg den fra listen over resultater ved blot at trykke på det øverste resultat.
 2. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “devmgmt.msc” i det respektive felt, og klik på OK for at køre det.

 1. Da det er den grafikkortdriver, du vil opdatere på din computer, skal du udvide delen Displayadaptere ved at klikke på den højre pil ved siden af ​​den, højreklikke på dit grafikkort og vælge indstillingen Afinstaller enhed.

 1. Bekræft alle dialoger, der kan bede dig om at bekræfte afinstallationen af ​​den aktuelle videodriver, og vent på, at processen er afsluttet.
 2. Se efter din grafikkortdriver på enhedsproducentens websted, og følg deres instruktioner, som skal være tilgængelige lige der på siden. Sørg for at vælge den senest tilgængelige driver. Gem installationsfilen på din computer og kør den derfra. Din computer genstarter muligvis flere gange under installationen.
 3. Kontroller, om fejl 41 stadig vises, når du starter spillet.

Nvidia-drivere - Klik her!

AMD-drivere - Klik her!

Bemærk: Seneste drivere downloades og installeres ofte med Windows-opdateringer, så sørg for at holde din computers operativsystem opdateret, uanset hvad der sker. Windows Update skal køres automatisk, men alt, inklusive dig, har muligvis slået automatiske opdateringer fra.

Uanset hvilken version af Windows du bruger, skal du følge nedenstående trin for at opdatere din pc, da denne metode fungerer for alle builds og versioner af Windows:

 1. Start PowerShell-værktøjet ved at højreklikke på menuen Start og klikke på indstillingen Windows PowerShell (Admin) fra genvejsmenuen.

 1. Hvis du ser kommandoprompt i stedet for PowerShell i denne kontekstmenu, kan du også søge efter PowerShell i Start-menuen eller søgefeltet ved siden af ​​den. Denne gang skal du sørge for at højreklikke på det første resultat og vælge Kør som administrator i menuen.
 2. I Powershell-konsollen skal du skrive “cmd” og være tålmodig for Powershell for at ændre brugergrænsefladen til det cmd-lignende vindue.
 3. I den "cmd" -lignende konsol skal du skrive kommandoen nedenfor og sørge for at klikke på Enter bagefter:
wuauclt.exe / updatenow
 1. Lad denne kommando køre i mindst en time, og se om der er fundet og installeret opdateringer på din computer.

Løsning 4: Føj BattlEye-programmet til undtagelser / hvidliste / undtagelser i dit antivirusprogram

Hårde antivirusprogrammer kan muligvis sætte den BattlEye-eksekverbare karantæne på din computer og tro, at det er en slags malware. Dette får denne fejl til at opstå, og ethvert spil, der afhænger af, at BattlEye kører korrekt, starter ikke på grund af dit antivirusprogram. Dette kan løses ved at tilføje BattlEye-eksekverbarheden til listen Undtagelser.

 1. Åbn din antivirus-brugergrænseflade ved at dobbeltklikke på ikonet på systembakken (højre del af vinduet) eller ved at søge efter den i Start-menuen og klikke på det første resultat for at åbne den.
 2. Undtagelser / undtagelser eller endda hvidlisteindstillingen er placeret forskellige steder med hensyn til forskellige antivirusværktøjer. Det kan ofte findes uden meget problemer, men her er nogle hurtige guider til, hvordan du finder det i de mest populære antivirusværktøjer:

Kaspersky Internet Security: Hjem >> Indstillinger >> Yderligere >> Trusler og undtagelser >> Undtagelser >> Specificer pålidelige applikationer >> Tilføj.

AVG: Hjem >> Indstillinger >> Komponenter >> Web Shield >> Undtagelser.

Avast: Hjem >> Indstillinger >> Generelt >> Undtagelser.

 1. Du bliver nødt til at tilføje BattlEye's vigtigste eksekverbare fil i feltet, der vises, hvor du bliver bedt om at navigere til filens placering. Det skal være i den samme mappe, hvor spillet er installeret (det samme sted, hvor du navigerede i løsning 1 for at slette mappen).
 2. Kontroller, om du nu er i stand til at starte det problematiske spil uden at modtage "BattlEye-servicestart mislykkedes" -fejl ved opstart.