Vejledninger

Fix: Windows installationsfejl 0xC1900101 - 0x40017

Det 0xC1900101 - 0x40017 fejl kan skyldes mange faktorer, der inkluderer inkompatibel BIOS, ikke-understøttet hardware osv., som brugerne ikke kan installere Windows 10 på deres system. Fejlmeddelelsen, som brugerne modtager sammen med fejlkoden 0xC1900101 - 0x40017, er som følger:

Installationen mislykkedes i SECOND_BOOT-fasen med en fejl under BOOT-drift.

Heldigvis var Microsoft venlig nok til at frigive en officiel løsning på sådanne fejl. Løsningene gælder dog ikke for alle de sager, som visse brugere stadig står over for problemet. Derfor er vi her for at overvinde sådanne forhindringer for at hjælpe dig igennem det. Bare gennemgå de nævnte løsninger, sørg for at følge dem alle, så er du tilbage på sporet på ingen tid.

Hvad forårsager Windows installationsfejl 0xC1900101 - 0x40017?

Fejlen 0xC1900101 - 0x40017 skyldes en række faktorer, der er nævnt nedenfor -

 • Tredjeparts antivirus. For nogle brugere skyldtes fejlen deres tredjeparts antivirus; dette sker ret ofte.
 • Forældede drivere. I nogle tilfælde opstår fejlen på grund af dine forældede drivere, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at opdatere dem.
 • Ekstern hardware. Den eksterne hardware, der er tilsluttet dit system, kan forstyrre dit system, hvorfor fejlen dukker op.
 • Windows-firewall. Nogle brugere rapporterede, at deres Windows-firewall fik fejlen til at dukke op, og problemet blev løst, når de slukkede deres firewall.

Følg nu de givne løsninger for at løse dit problem:

Løsning 1: Kørsel af opgraderingen et par gange

Nogle gange starter opgraderingen ikke, som den skal, i hvilket tilfælde at køre opgraderingen et par gange hjælper med at løse problemet. Du kan også prøve at genstarte dit system og derefter køre opgraderingen, som til tider kan være den ønskede løsning.

Løsning 2: Sluk Windows Firewall

De fleste af brugerne har rapporteret, at deres problem opstod på grund af Windows-firewall. Det kan undertiden forstyrre opgraderingsprocessen og kan potentielt forhindre dig i at opgradere. I et sådant tilfælde skal du deaktivere Windows-firewallen. Sådan gør du:

 1. Trykke Windows-nøgle + I at åbne Indstillinger.
 2. Søge efter 'Firewall'Og klik på Windows Defender Firewall.
 3. Klik på 'Til venstre'Slå Windows Defender Firewall til eller fra’.
 4. Tjek 'Sluk Windows Defender Firewall'For begge indstillinger.
 5. Klik på OK.
 6. Kør opgraderingen.

Bemærk: Hvis dette ikke løser dit problem, skal du sørge for at holde din firewall slukket, indtil du har prøvet resten af ​​løsningerne.

Løsning 3: Afbryd ekstern hardware

I nogle tilfælde kan din eksterne hardware muligvis være årsagen til fejlen. Dette er blevet rapporteret flere gange, og løsningen er ret ligetil, tag al den eksterne hardware, der er tilsluttet til dit system som USB, smartphone, printer osv., Ud. Når du har gjort det, skal du køre opgraderingen igen.

Løsning 4: Deaktiver antivirus

Hvis du bruger et tredjeparts antivirus, er det meget sandsynligt, at det er årsagen til fejlen. Dette sker ganske ofte, dvs. dit antivirus forhindrer Windows-opdatering eller -opgradering. Hvis du har et tredjeparts antivirus installeret på dit system, skal du sørge for at deaktivere det, før du kører opgraderingen. Det løser måske dit problem.

Løsning 5: Opdater dine drivere

Fejlen skyldes primært dine forældede enhedsdrivere. I et sådant scenario skal du finde de problematiske enhedsdrivere og derefter opdatere dem. Sådan opdaterer du dine drivere:

 1. Gå til Start-menuen, og indtast Enhedshåndtering.
 2. Åbn Enhedshåndtering.
 3. Udvide listen over installerede enhedsdrivere.
 4. Enheden, der forårsager problemet, mærkes med en gul udråbstegn.
 5. Find den problematiske driver, højreklik og vælg ‘Opdater enhedsdriver'Eller du kan vælge'Afinstaller enhedFor at fjerne det helt.
 6. Gør dette for alle de problematiske drivere.
 7. Kør opgraderingen.

Løsning 6: Frigør plads på harddisken

Når du opgraderer til Windows 10, skal du sørge for at have tilstrækkelig plads på harddisken. Windows 10-installation kræver mindst 16 GB ledig plads, og sørg derfor for, at du har det dækket. Hvis ikke, skal du frigøre plads.

Du kan følge vores guide her at vide, hvordan man frigør plads på dit systemvolumen.

Løsning 7: Udfør en ren start

Endelig, hvis ingen af ​​de ovennævnte løsninger fungerer for dig, er denne løsning bundet til at fungere for dig. Nogle gange kan dine baggrundsprocesser forstyrre systemet, hvorfor fejlen skyldes. Derfor skal du udføre en for at fjerne sådanne muligheder Rengør boot. EN Rengør boot lader dig starte op i dit system ved hjælp af de minimale krævede baggrundstjenester / processer.

Vær sød at henvise til denne artikel offentliggjort på vores websted for at vide, hvordan man udfører en Rengør boot. Når du har udført en Clean Boot, skal du køre opgraderingen - dette løser sandsynligvis dit problem.

Løsning 8: Opdater BIOS

Nogle Dell brugere har rapporteret, at de prøvede flere løsninger, men ingen fungerede for dem. Deres problem skyldtes forældet BIOS. Derfor, hvis du bruger en Dell system, skal du sørge for at opdatere din BIOS, før du kører opgraderingen.

Vær sød at henvise til denne artikel det viser dig, hvordan du opdaterer Dell BIOS.