Vejledninger

Nintendo Wii tænder ikke

Der er et problem med Nintendo Wii, hvor det nogle gange ikke tænder, og det skyldes sandsynligvis på grund af et problem med den adapter, du bruger, men det kan også indikere problemer med bundkortet, strømforsyningen eller stikkontakten.

Rettelse af Nintendo Wii, der ikke tændes

Før vi går videre til løsningerne, taler vi om de potentielle årsager.

 • AC-adapter:Lysnetadapteren bruges til at give strøm til konsollen til at genopfylde batteriet, og det kan undertiden blive for varmt eller for opladet, hvorfor det muligvis ikke kan levere den krævede mængde energi på en effektiv måde. Konsollen nægter muligvis at oplade fra en sådan adapter, og det kræver muligvis en nulstilling.
 • Strømforsyning:Ofte på grund af elektriske overspændinger eller andre grunde, kan strømforsyningen til konsollen blive stegt, eller nogle af dens kredsløb kan gå dårligt. Hvis dette er tilfældet, vil strømforsyningen ikke længere være i stand til at drive konsollen, og den kan ikke repareres ved hjælp af konventionelle metoder. Hvis Wifi-kredsløbet er gået dårligt, kan det muligvis udløse fejlen 32007 på konsollen, eller en masse andre fejlkoder kan udløses, hvis bestemte transistorer eller kredsløb er steget.
 • Bad Wall Outlet:Det er også muligt, at stikkontakten, hvor lysnetadapteren er tilsluttet, enten leverer for meget eller for lidt strøm, som dette problem udløses af. Disse problemer er ret almindelige med stikkontakter, og tilslutning af adapteren til en anden stikkontakt kan altid rette op på dette problem.
 • Dårligt bord:I nogle tilfælde kan den elektriske bølge muligvis stege en bestemt komponent på enhedens tavle, eller den kan endda stege hele tavlen, og den bliver helt ubrugelig efter det. Kortet er hovedbehandlingsenheden til alle komponenter i konsollen, og det kan ikke udskiftes eller repareres konventionelt.

1. Nulstil lysnetadapteren

Hvis lysnetadapteren har fået meget opladning og varmet op, skal den hvile, før tingene går tilbage til det normale, og det kan begynde at tænde for konsollen. Derfor vil vi i dette trin nulstille lysnetadapteren. For det:

 1. Tag stikket ud adapteren fra stikkontakten såvel som konsollen.
 2. Også, træk stikket ud andre kabler, der kommer ind eller ud af konsollen.
 3. Lad adapteren hvile i mindst 10 minutter.
 4. Prop adapteren i konsollen, og sæt den derefter i stikkontakten.
 5. Sørg for at gøre det direkte prop adapteren i stedet for at bruge en forlænger eller strømstik.
 6. Tilslut ikke noget andet kabel endnu.
 7. Tryk på "Strøm" på enheden, og kontroller, om den tændes.
 8. Hvis det tændes, skal du tilslutte kablerne igen, og du kan nu begynde at bruge det normalt.

2. Skift strømforsyning

Hvis den Strømforsyning er gået dårligt, kan du altid få en udskiftning til en relativt billig pris, og skift den i henhold til den brugsanvisning, der følger med leveringen. Hvis du har en ekstra, der ligger rundt, skal du først tilslutte den og kontrollere, om den fungerer sammen med konsollen. Hvis det gør det, betyder det, at kortet ikke kræver udskiftning, og kun strømforsyningen skal udskiftes.