Vejledninger

Fix: Din pc løb ind i et problem og skal genstarte loop

En BSOD (Blue Screen of Death) er generelt et mareridt for pc-brugere, da årsagerne er forskellige for hver fejl. Desuden forekommer BSOD ofte ud af ingenting, og du mister ofte de fremskridt, du måske har arbejdet med i de sidste par timer!

Et endnu større problem opstår, når du sidder fast med en uendelig løkke af BSOD'er, der vises langs fejlmeddelelsen "Din pc løb ind i et problem og skal genstarte". Vi har samlet nogle arbejdsløsninger i denne artikel, og vi er sikre på, at en af ​​nedenstående metoder helt sikkert vil fungere for dig!

Hvad forårsager "Din pc løb ind i et problem og skal genstarte" -sløjfen?

Årsagerne til BSOD'er er mange, og selv den samme fejlmeddelelse kan undertiden føre til, at to forskellige løsninger bruges til at foretage fejlfinding på to forskellige computere. Når det er sagt, når BSOD'er vises i en sløjfe, der ikke giver dig adgang til din computer normalt, kan du ikke rigtig udføre mange løsninger på grund af det faktum, at du ikke engang når frem til velkomstskærmen.

Årsager vises ofte som en korrupt registreringsdatabase, korrupte systemfiler eller korrupte drivere. Disse fejl er generelt ret vanskelige at løse, og din eneste chance kan være at opdatere din Windows-installation (mens du beholder dine filer) eller fortryde de ændringer, du har foretaget i registreringsdatabasen, før der vises en fejl.

Før du starter, skal du dog kontrollere, at alle dine harddiske / SSD'er er tilsluttet korrekt til computeren, og at der ikke er noget problem med deres arbejde. Når du har gjort det, kan du fortsætte med nedenstående løsninger.

Løsning 1: Udfør en reparationsinstallation

Denne metode kan virke desperat, da den inkluderer oprettelse af et bootbart Windows 10-medie og faktisk udførelse af en reparationsinstallation, men det kan hjælpe dig, da du ikke mister nogen af ​​dine personlige filer. Dette har hjulpet mange brugere med at håndtere BSOD-sløjfen, så sørg for at prøve det! Du kan også prøve at udføre en reparationsstart, før du fortsætter med denne metode.

 1. Download Værktøj til oprettelse af medier software fra Microsofts websted. Åbn den downloadede fil, du lige har downloadet, og accepter vilkårene.
 2. Vælg Opret installationsmedie (USB-flashdrev, DVD eller ISO-fil) til en anden pc indstilling fra startskærmen.
 1. Sprog, arkitektur og andre indstillinger på det bootbare drev vælges ud fra din computers indstillinger, men du skal fjern markeringen det Brug de anbefalede indstillinger til denne pc for at vælge de korrekte indstillinger til pc'en, som har adgangskoden knyttet til (hvis du opretter dette på en anden pc, og du sandsynligvis er).
 2. Klik på Næste, og klik på USB-drevet eller DVD-indstillingen, når du bliver bedt om at vælge mellem USB eller DVD, afhængigt af hvilken enhed du vil bruge til at gemme dette billede på.
 1. Klik på Næste, og vælg USB- eller DVD-drevet fra listen, der viser lagermediet, der er tilsluttet din computer.
 2. Klik på Næste, og Media Creation Tool fortsætter med at downloade de filer, der er nødvendige for at installere, og opret installationsenheden.

Nu hvor du sandsynligvis har dit gendannelsesmedie, kan vi faktisk begynde at løse opstartsproblemet ved at starte det gendannelsesdrev, som du skal starte fra.

 1. Indsæt det installationsdrev, du ejer, eller som du lige har oprettet, og start din computer. Den indledende skærm vil variere afhængigt af det operativsystem, du har installeret.
 2. Windows Setup skal åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste det foretrukne sprog og indstillinger for tid og dato. Indtast dem korrekt, og vælg Reparer din computer indstilling nederst i vinduet.
 1. Det Vælg en indstilling skærmen vises, så naviger til Fejlfinding >> Nulstil denne pc. Dette giver dig mulighed for at gemme dine personlige filer, men det sletter de apps, du har installeret. Følg det yderligere sæt instruktioner på skærmen, og vent på, at processen er færdig. Kontroller, om BSOD'erne stadig vises i en løkke!

Løsning 2: Fortryd nylige ændringer af din computers registreringsdatabase

Defekte registreringsdatabaseindstillinger er også en væsentlig årsag til systemfejl, og det er næsten umuligt at løse dette problem, da du ikke engang kan nå din computer. Derfor bliver du nødt til at bruge det gendannelsesmedie, du oprettede i løsning 1 for at prøve at få adgang til kommandoprompt, som vi vil bruge til at fortryde ændringer i din computers registreringsdatabase!

 1. Indsæt det installationsdrev, du ejer, eller som du lige har oprettet, og start din computer. Startskærmen vil variere afhængigt af det operativsystem, du har installeret.
 2. Windows Setup skal åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste det foretrukne sprog og indstillinger for tid og dato. Indtast dem korrekt, og vælg Reparer din computer indstilling nederst i vinduet.
 1. Det Vælg en indstilling skærmen vises, så naviger til Fejlfinding >> Avancerede indstillinger >> Kommandoprompt. Sørg for at vælge administratorkontoen for at fortsætte!
 2. Indtast kommandoen nedenfor for at navigere til System32-mappen på din harddisk:
CD Windows \ System32
 1. Brug de to kommandoer nedenfor til at skifte til config mappe og få vist filerne og mapperne inde i mappen inde i kommandoprompt.
CD-konfiguration DIR
 1. Kontroller, om du er i stand til at finde en mappe, der hedder RegBack. Det skal være opført med en nyere dato. Hvis du finder det, skal du skrive de to kommandoer nedenfor for at navigere til denne mappe og liste ud over indholdet.
CD RegBack DIR
 1. På listen over filer, der vises, skal du kunne se disse grundlæggende fem filer. STANDARD, SAM, SIKKERHED, SOFTWARE, og SYSTEM. Bare rolig, hvis deres størrelse tjekker ud som nul.
 1. Disse filer er de nøglefiler, der skal udskiftes, for at du kan fortryde de ændringer, du har foretaget i registreringsdatabasen. Ser over i config mappe, skal du se filerne med de samme navne.
 2. Filer i config mappe bruges i øjeblikket, mens RegBack dem er sikkerhedskopien. Dette kan kun gøres ved at udføre kommandosættet nedenfor.
 1. Kommandoen vender tilbage til config mappe, og omdøb alle aktuelle filer til et nyt navn, så de ikke længere bruges. Sørg for, at du ikke springer en kommando over, hvis du vil have denne metode til at fungere!
CD .. REN DEFAULT DEFAULT1 REN SAM SAM1 REN SECURITY SECURITY1 REN SOFTWARE SOFTWARE1 REN SYSTEM SYSTEM1
 1. Det sidste sæt kommandoer kopierer sikkerhedskopifilerne fra mappen RegBack til konfigurationsmappen og erstatter den gamle, beskadigede version af registreringsdatabasen med ældre filer, der skal kunne starte din computer.
CD RegBack COPY * C: \ WINDOWS \ System32 \ config
 1. Du skal se en meddelelse om, at fem filer blev kopieret med succes. Naviger tilbage til Fejlfinding menu, og vælg at slukke for din pc. Når den er startet op igen, skal du kunne få adgang til din computer normalt igen.

Bemærk:Hvis problemet stadig vedvarer, skal du prøve at starte din computer i sikker tilstand og kontrollere, om den starter normalt op. Hvis det sker, skal du prøve at afinstallere nyligt installerede applikationer og underklokke computeren, hvis der blev foretaget nogen overclocking for nylig. Kontroller, om problemet fortsætter. Efter at have gjort det, er alt, hvad du har tilbage, en Bios-opdatering eller en ren Windows-installation.