Vejledninger

Sådan afinstalleres GeekBuddy fra Windows 7/8 og 10

Visse programmer er ekstremt vanskelige at slippe af med, og du ved måske ikke engang, hvordan du installerede nogle af dem. Når du downloader gratis software fra Internettet, skal du være opmærksom under installationsprocessen, fordi installationsguiden ofte beder dig om mulighederne for at installere yderligere gratis software.

Brugere ser ofte ikke ud, og de klikker simpelthen på "Næste", indtil processen begynder, og de ender med en masse nye programmer, applikationer og browsersøgningslinjer og plug-ins. Denne type software er normalt den sværeste at slippe af med, da de undertiden leverer et defekt afinstallationsprogram.

Hvad er GeekBuddy?

GeekBuddy er et produkt udviklet og udgivet af Comodo Group. Det er et sikkerhedsprogram, der tilbyder online support fra tekniske eksperter, der løser dine pc-problemer ved hjælp af fjernbetjening. Beskyttelsen er live, og du kan få adgang til den når som helst du vil.

Du husker muligvis ikke installation af GeekBuddy, da det undertiden er indeholdt i installationen af ​​andre programmer. Men selvom du installerede det med vilje, har du måske bemærket, at det ikke kan køre effektivt, hvis andre antivirusprogrammer er installeret, og det er sandsynligvis derfor, du besluttede at afinstallere det.

Løsning 1: Afinstaller og rens registreringsdatabasen

Den første metode til afinstallation skal vise sig at være nok, hvis du følger instruktionerne korrekt.

  1. Åbn dine Windows-indstillinger, og naviger til afsnittet Apps, hvis du bruger Windows 10.
  2. Åbn Kontrolpanel >> Programmer og funktioner, hvis du bruger et ældre Windows OS.
  3. Find GeekBuddy på listen over installerede programmer, og klik på "Afinstaller".
  4. Åbn dialogboksen Søg eller Kør, og skriv "regedit".
  5. Søg efter og slet alt relateret til GeekBuddy ved at søge i dets navn.
  6. Genstart din computer, og du bør ikke opleve flere GeekBuddy-relaterede problemer.

Løsning 2: Brug afinstallationsværktøjet til Comodo-produkter

Der er et community-udviklet værktøj, der kan bruges til at afinstallere Comodo-produkter fuldstændigt. Det blev ikke udviklet af Comodo Group, men de sendte det på deres forum med en ansvarsfraskrivelse, at værktøjet er testet, men at brugerne stadig bruger det på egen risiko. Værktøjet sletter også ubrugte poster i registreringsdatabasen, der er tilovers af Comodo-produkter. Værktøjet skal bruges, hvis afinstallationen fra løsning 1 ikke fungerer.

  1. Hvis du bruger CIS (Comodo Internet Security), skal du deaktivere forsvaret og sikkerheden
  2. Download applikationen fra Comodos officielle forum.
  3. Kør applikationen ved at højreklikke på den og vælge "Kør som administrator".
  4. Vælg GeekBuddy fra listen, og den afinstallerer den og renser registreringsdatabasen, når den er færdig.

BEMÆRK: Forummet indeholder information om, hvilken version værktøjet fungerer bedst, og hvilke versioner af GeekBuddy det understøtter. Tjek inden du downloader!