Vejledninger

Fix: Kunne ikke udtrække ressourcer, der er nødvendige af IL2CPP

Du kan støde på mislykkedes at udtrække fejl på grund af den korrupte cache i appen eller korrupt cachepartition på din telefon. Desuden kan den korrupte installation af applikationen også forårsage det aktuelle problem.

Denne fejl er ikke begrænset til en enkelt applikation, men den rapporteres at forekomme i forskellige apps såsom Pokemon Go, Duel Links, Bang Dream osv. Det skal også rapporteres at forekomme i forskellige versioner af Android OS. IL2CPP er en projektafhængighed og backend til appen (normalt bygget i Unity).

Inden du går videre med løsningerne, skal du sørge for, at din enheden har nok lagerplads ledig. Desuden er det i mange tilfælde bare en enkel genstart på telefonen kan muligvis løse problemet.

Løsning 1: Tving til at stoppe den problematiske app, og ryd dens cache

Næsten hver app bruger en cache til at øge ydeevnen og forbedre brugeroplevelsen. Du kan støde på den fejl, der diskuteres, hvis appens cache er beskadiget på grund af dårlig installation eller på grund af forkerte konfigurationer. I denne sammenhæng kan rydning af appens cache muligvis løse problemet. For at illustrere vil vi diskutere processen til Pokemon Go.

 1. Åben Indstillinger af din telefon.
 2. Tryk derefter på Apps / Application Manager.
 3. Tryk nu på den problematiske app, f.eks. Pokemon Go.
 4. Tryk nu på Tvunget stop og bekræft derefter for at tvinge til at stoppe appen.
 5. Tryk nu på Opbevaring og tryk derefter på Ryd cache.
 6. Nu genstart din telefon, og kontroller derefter, om appen fungerer fint.

Løsning 2: Tør cachepartitionen på din telefon

Udover appens cache bruger Android OS cache-partitionen til at gemme de midlertidige systemfiler. Du kan støde på den aktuelle fejl, hvis dataene på cachepartitionen er korrupte eller forkert konfigureret. I dette tilfælde kan rydning af cachepartitionen på din telefon muligvis løse problemet.

 1. Tør cachepartitionen på din telefon.
 2. Kontroller derefter, om appen er fri for fejlen.

Løsning 3: Gør det interne lager som standard, og flyt appen til det interne lager

Mange apps viser muligvis forskellige typer fejl, når apps installeres på eksternt lager (SD-kort), eller hvis standardlageret er indstillet til det eksterne lager. Det samme kan være årsagen til den fejl, der diskuteres. I denne sammenhæng kan det muligvis løse problemet at indstille standardlageret til Internt og flytte appen til det interne lager. Til belysning vil vi diskutere processen for Pokemon Go-appen.

 1. Åben Indstillinger på din telefon, og tryk derefter på Opbevaring mulighed.
 2. Tryk nu på Foretrukken installationsplacering og vælg derefter Intern enhedslager. Normalt er det bedre at bruge muligheden "Lad systemet bestemme", men i dette tilfælde skal du prøve Intern enhedslager.
 3. Åbn igen din telefon Indstillinger og tryk på Apps / Application Manager.
 4. Find nu og tryk på på den problematiske app, f.eks. Pokemon Go.
 5. Tryk derefter på Opbevaring mulighed.
 6. Derefter lave om placeringen til Interne lager.
 7. Når du har indstillet standardlageret og ændret appens lagerplacering, skal du kontrollere, om appen er fri for appen.

Løsning 4: Geninstaller den problematiske app

Hvis intet har hjulpet dig hidtil, er problemet, du støder på, forårsaget af en korrupt installation af appen. I denne sammenhæng kan afinstallation og geninstallation af appen muligvis løse problemet. For at illustrere vil vi diskutere processen for Pokemon Go.

 1. Tvunget stop appen og ryd cachen (som beskrevet i løsning 1).
 2. Åben Indstillinger af din telefon. Tryk nu på Apps / Application Manager.
 3. Find derefter og tryk på på den Pokemon Go (eller den problematiske app).
 4. Tryk nu på Afinstaller knappen og derefter bekræfte for at afinstallere appen.
 5. Derefter tør cache-partitionen (som beskrevet i løsning 2).
 6. Nu, geninstaller appen, og kontroller, om det er klart af fejlen.

Hvis du stadig har problemer, skal du muligvis nulstille din telefon til fabriksindstillingerne. Men husk, at cache-partitionen på nogle nyeste Android-enheder, som Huawei P9 Lite, ikke automatisk ryddes, selv efter fabriksnulstilling af din telefon, og du skal muligvis rydde cache-partitionen.

Tags kunne ikke udtrække fejl