Vejledninger

Google Play Butik kan ikke etablere en pålidelig dataforbindelse til serveren

Google Play Butik kan til tider være ganske uklar. Et almindeligt problem, som brugere ofte står over for, når de prøver at logge ind på Google Play Butik (eller for den sags skyld, enhver anden Google-app) er fejlen "Google Play Butik kan ikke oprette en pålidelig dataforbindelse til serveren". Denne fejl blokerer fuldstændigt brugerens adgang til Google-apps såsom Play Butik og YouTube.

Årsagen til denne fejl er blevet opdaget som en post i systemfilen værter af den berørte enhed, der dirigerer enheden til en Google-server med en IP, der er blevet ændret. Der er to metoder, der kan bruges til at rette “Google Play Store kan ikke oprette en pålidelig dataforbindelse til serveren”, og det skal bemærkes, at begge disse metoder kræver, at den berørte enhed er rodfæstet, når de kalder på brugeren for at få adgang til og redigere værter fil.

Metode 1: Rediger Hosts-filen manuelt

1. Installer Root Explorer og en anstændig teksteditor ved at downloade APK-filer fra internettet.

2. Åbn Root Explorer, og giv SuperUser adgang til appen.

3. Gå til mappen 'root / etc'.

4. Tryk på 'Mount R / W', der er placeret øverst på skærmen.

5. Se efter værter fil, skal du trykke langvarigt på den og åbne den med en teksteditor.

6. Tilføj en # lige før den anden IP-adresse på listen, der ligner "74.125.93.113 android.clients.google.com", hvilket gør den til "# 74.125.93.113 android.clients.google.com".

7. Gem filen.

8. Genstart enheden.

Metode 2: Slet Hosts-filen ved hjælp af Lucky Patcher

1. Download og installer Lucky Patcher.

2. Åbn Lucky Patcher, og vælg Bloker annoncer på enheden.

3. Vælg den popup-menu, der vises Ryd værtsfilen.

4. Genstart enheden, og når enheden starter, værter filen gendannes, denne gang dirigeres enheden til en Google-server med en gyldig IP-adresse.

Til ikke-rodede enheder

Hvis en enhed, der ikke er rodfæstet, lider af fejlen "Google Play Butik kan ikke oprette en pålidelig dataforbindelse til serveren", er følgende proces værd at prøve:

1. Gå til Indstillinger.

2. Naviger til enhedens kontoindstillinger.

3. Tryk på 'Google' eller lignende.

4. Tryk på din konto

5. Vælg 'Fjern konto' fra bunden af ​​skærmen, og bekræft handlingen. Genstart derefter din enhed og log ind på din Google-konto igen.

Hvis processen beskrevet ovenfor ikke fungerer, kan en person prøve at fjerne deres Google-konto, genstarte sin enhed og starte forfra ved at tilmelde sig en helt ny Google-konto, hvis de ikke har noget imod at skære bånd til den Google-konto, de dyrebart brugte .