Vejledninger

Minecraft Guide: Sådan respawnes Ender Dragon

Som alle andre spil, hvor spilleren for det meste skal kæmpe med en endelig chef, er Minecraft ikke fremmed for dette koncept. I slutningen af ​​Minecraft er du klar til at kæmpe mod en meget kraftig sort drage med lilla øjne. Mens det for andre virker, kan det virke som en let opgave, men det er svært at slå det, da det fortsætter med at flyve rundt og også kan dræbe dig med 1 eller 2 slag afhængigt af din rustning og fortryllelse.

At dræbe et massivt dyr vil dog belønne mange oplevelsespoint. Dette er grunden til, at spillere vælger at responere udyret og dræbe det igen for at opdrætte XP, mest dem, der tør efter en udfordring.

Slutportalen

'Enden' er det sted, hvor din kamp vil ender dragen vil ske. For at gå til stedet skal du finde eller oprette en slutportal. Slutportaler kan kun findes i overlevelsestilstand ved at smide en enderperle i luften og følge den til det sted, hvor den falder. Du skal bruge flere enderperler, da du kun mister en, efter at den overgår dig eller vinder nok højde til, at du ikke kan se den. Når enderperlen falder, skal du grave rundt, og du vil til sidst finde et højborg. I den højborg finder du mange fjender, men der vil også være en forudindstillet slutportal, der venter på dig.

Når du har fundet portalen, er alt hvad du skal gøre, at placere enders øje i boksene. For at få øje på enderne har du brug for enderperler ved at dræbe endermænd. Det er ikke en let opgave, men det er hvad du bliver nødt til at gøre. Den næste ting, du får brug for, er flammepulver. Du kan finde dem ved at dræbe flammer i neden. Dette er også en hård opgave. Efter at have slået flammer ihjel, modtager du flammestænger, som du derefter kan bruge til at fremstille flammepulver ved hjælp af et håndværksbord.

Bemærk:Mens du handler, kan du nogle gange løbe tør for landsbyboere at handle med, og du bliver muligvis nødt til at tage på en rejse for at finde flere landsbyboere. Men hvis du ikke vil gennemgå den tidskrævende prøvelse, kan du bare prøve at opdrætte landsbyboere og handle med dem.

Placer øjnene i alle endeblokkene for at åbne portalen.

Enden

Når portalen er åbnet, skal du hoppe i den for at teleportere til slutningen. Det vil være et sted med masser af ender mænd, og selvfølgelig går ender dragen ikke uden forberedelse.

Svar på dragen

For at genoplive ender-dragen skal du have 4 ender-krystaller. For at gøre disse skal du bruge 4 ghast-tårer ved at dræbe ghasts i nettet. 4 Enders øje og 28 blokke af glas. Med disse ressourcer kan du fremstille 4 enderkrystaller.

Når du har alle fire af dem, arranger dem i rækkefølge omkring portalen, der blev lavet efter at have slået dragen.

Når det er gjort, vil enderkrystaller regenerere alle de helbredende krystaller fra dragen, der er placeret på de store obsidian-piedestaler. De vil blive skabt igen, og snart vil dragen reagere igen for dig at dræbe.

Sådan dræber du let

Dragen kan være en ret irriterende modstander at dræbe på grund af sin brutale styrke og fordelen ved at flyve. Imidlertid, med en diamant rustning med beskyttelse IV, bære en græskar hjelm for at undgå ender mænd forsøger at dræbe dig for at se på dem og til sidst bruge en bue med den bedste fortryllelse du har. Du kan også prøve at forbedre dine evner ved at brygge en drink og indtage den, før du kæmper mod dragen.

Opret et lille obsidianrum, da dragen ikke kan ødelægge obsidianblokke, og derigennem kan du skyde dragen i spidsen for firdoblet skade uden at skulle bekymre dig om, at ender mænd angriber dig eller dragen beskadiger dig. Selvom du ikke er helt usårlig, da den kan glide hovedet indeni og skade dig. Men det er stadig sikrere end at strejfe rundt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found