Vejledninger

Fix: isaac-ng.exe er stoppet med at arbejde

The Binding of Isaac er et smukt indie-spil, og det er en tilfældigt genereret RPG-shooter med tunge Rogue-lignende elementer. Spillet blev oprindeligt udgivet i 2011, men The Binding of Isaac: Rebirth er mere en genindspilning, som virkelig hjalp spillet med at lancere sin store succes. Der er også andre versioner, og de deler problemet nedenfor!

Alligevel får brugerne meddelelsen "isaac-ng.exe har stoppet med at arbejde", hvilket betyder, at The Binding of Isaac går ned på skrivebordet. Spillet kan ikke afspilles på grund af disse problemer, og det forekommer ofte lige ved opstart. At løse dette problem bør ikke være så svært, men sørg stadig for at følge trinene korrekt.

Hvad forårsager "isaac-ng.exe er stoppet med at fungere" Fejl?

Den ting, der ofte forårsager denne fejlmeddelelse, når du spiller The Binding of Isaac, er brudt eller mangler spilfiler. Dette kan anvendes både på spilfiler i Dokumenter, hvor gemte filer og præferencer er gemt, og de vigtigste installationsfiler i det bibliotek, hvor du installerede spillet.

Den næst mest almindelige årsag til problemet er absolut forældede grafikkortdrivere, som ikke understøtter nogle indstillinger i spillet. Du bør opdatere dem så hurtigt som muligt. Endelig ser Steam Overlay ud til at forårsage dette problem i visse tilfælde, da det ikke er fuldt kompatibelt med masser af spil, der ikke kan lide, at noget vises over deres vindue.

Sådan løses isaac-ng.exe holdt op med at virke

Løsning 1: Slet dens mappe i dokumenter

Sletning af spillets hovedindstillingsmappe i Dokumenter er en god måde at genstarte spillet på uden at miste dine gemte filer, din fremgang, men muligvis løse dit problem. Processen er ret let, så sørg for at prøve denne metode, inden du fortsætter videre.

 1. Naviger til mappens placering i File Explorer ved blot at åbne en mappe og klikke på Denne pc eller Denne computer fra venstre navigationsrude eller ved at søge efter denne post i Start-menuen.
 1. Under alle omstændigheder skal du dobbeltklikke på denne pc eller denne computer for at åbne din lokale disk og navigere til brugere >> Din kontos navn >> Dokumenter >> Mine spil. Windows 10-brugere kan simpelthen navigere til Dokumenter efter åbning af File Explorer fra navigationsmenuen til højre.
 1. Højreklik på mappen The Binding of Isaac: i Mine spil, og vælg Slet-indstillingen i genvejsmenuen. Bekræft eventuelle dialoger, der kan blive bedt om at bekræfte dit valg.
 2. Åbn spillet bagefter ved at starte Steam og dobbeltklik på spillet fra fanen Steam-bibliotek: Alternativt kan du finde spillets genvej på Desktop og køre det, hvis du ikke har installeret spillet via Steam. Kontroller, om spillet går ned igen.

Bemærk: I mappen Mine spil skal der være mappen The Binding of Isaac Mods. Hvis ovenstående metode ikke fungerer, skal du prøve at fjerne indholdet inde ved at flytte det et andet sted for at se, om spillet går ned. Hvis nedbruddet stopper, er et af de mods, du har downloadet, defekt, og du bør ikke bruge det mere!

 1. Hvis du ikke kan finde denne mappe, skal du åbne Steam, navigere til fanen Bibliotek, højreklikke på The Binding of Isaac-posten og vælge Egenskaber. Skift til fanen Lokale filer, og klik på Gennemse lokale filer. Hvis spillet er installeret uden Steam, skal du højreklikke på et genvej til et spil og vælge Åbn filplacering.
 1. Uanset hvad skal du finde en fil kaldet options.ini, højreklikke på den og vælge Åbn med >> Notesblok. Brug Ctrl + F-tastekombinationen, eller naviger til Rediger >> Find fra topmenuen i Notepad-vinduet, og skriv "enablemods" i bjælken.
 2. Når du har fundet indstillingen, skal du ændre nummeret ved siden af ​​det fra 1 til 0 og kontrollere, om spillet stadig går ned!

Løsning 2: Installer den nyeste grafikkortdriver manuelt

At tale om vigtigheden af ​​grafikkortdrivere, når du spiller videospil, er bare unødvendigt, da de sandsynligvis er den første ting, der kan forårsage problemer på dine computere, når det kommer til videospil, der går ned. Følgelig er The Binding of Isaac Rebirth ingen undtagelse, og du skal manuelt installere den nyeste tilgængelige grafikkortdriver for at køre spillet korrekt.

 1. Klik på startmenuknappen, skriv "Enhedshåndtering" bagefter, og vælg den på listen over tilgængelige resultater ved blot at klikke på den første. Du kan også trykke på Windows-nøgle + R-nøglekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Indtast “devmgmt.msc” i dialogboksen, og klik på OK for at køre den.
 1. Da det er den grafikkortdriver, du vil opdatere på din computer, skal du udvide afsnittet Displayadaptere, højreklikke på dit grafikkort og vælge indstillingen Afinstaller enhed.
 1. Bekræft eventuelle dialoger eller beder, der kan bede dig om at bekræfte afinstallationen af ​​den aktuelle grafiske enhedsdriver og vente på, at processen er afsluttet.
 2. Se efter din grafikkortdriver på kortets producentens websted og følg deres instruktioner, som skal være tilgængelige på webstedet. Dette vil naturligvis afhænge af producenten! Gem installationsfilen på din computer og kør den eksekverbare derfra. Din computer genstarter muligvis flere gange under installationen.
 1. Tjek for at se, om Isaacs binding bindes sammen og viser meddelelsen “isaac-ng.exe er holdt op med at virke”!

Nvidia-drivere - Klik her!

AMD-drivere - Klik her!

Bemærk: Hvis du bruger Windows 10, installeres de nyeste drivere næsten altid sammen med andre Windows-opdateringer, så sørg for at holde din computers OS opdateret. Windows Update køres automatisk på Windows 10, men du kan kontrollere ved at følge instruktionerne nedenfor for en ny opdatering.

 1. Brug Windows Key + I-tastekombinationen for at åbne Indstillinger på din Windows-pc. Alternativt kan du søge efter "Indstillinger" ved hjælp af søgefeltet på proceslinjen eller klikke på tandhjulsikonet over Start-menu-knappen.
 1. Find og åbn afsnittet "Opdatering og sikkerhed" i appen Indstillinger. Bliv på Windows Update-fanen, og klik på knappen Søg efter opdateringer under opdateringsstatus for at kontrollere, om der er en ny version af Windows tilgængelig.
 1. Hvis der er en, skal Windows installere opdateringen med det samme, og du bliver bedt om at genstarte din computer bagefter.

Løsning 3: Deaktiver Steam Overlay for spillet

Der er noget ved Steam Overlay, som gør, at spil simpelthen vil gå ned. Det er et underligt problem, da dette overlay undertiden er ret nyttigt, men du vil måske overveje at deaktivere det kun for dette spil, da det får det til at gå ned for nogle brugere, der har købt og installeret spillet via Steam

 1. Åbn Steam ved at dobbeltklikke på posten på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen. Windows 10-brugere kan også søge efter det ved hjælp af Cortana eller søgefeltet, begge ved siden af ​​Start-menuen.
 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet, og find Just Cause 2 på listen over de spil, du ejer i dit bibliotek.
 2. Højreklik på spillets indgang i biblioteket, og vælg indstillingen Egenskaber i den kontekstmenu, der vises. Bliv på fanen Generelt i vinduet Egenskaber, og fjern markeringen i feltet ud for "Aktiver Steam-overlay under spillet".
 1. Anvend ændringerne, afslut, og prøv at køre spillet. Kontroller, om meddelelsen “isaac-ng.exe er stoppet med at fungere” vises efter start eller under afspilning.

Løsning 4: Geninstaller spillet

Den endelige løsning kan synes at være den nemmeste for nogle brugere, hvis de har gjort det før med et andet program. Denne gang vil du være i stand til at gemme dine gemte filer, såvel som det er en mulighed, du vil se under afinstallationen, så sørg for at holde det kontrolleret. Geninstaller spillet, og kontroller, om problemet stadig vises!

 1. Klik på startmenuknappen for at åbne Kontrolpanel ved at søge efter det. Ellers kan du klikke på ikonet Indstillinger over Start-menuknappen efter at have åbnet det for at åbne appen Indstillinger.
 2. I kontrolpanelets hovedvindue skal du skifte til Vis som: Kategori øverst til højre i vinduet og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 1. Hvis du er en Windows 10-bruger i appen Indstillinger, skal du klikke på Apps-sektionen i vinduet Indstillinger åbne listen over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find posten Binding af Isaac på listen, enten i Indstillinger eller Kontrolpanel, klik på den en gang og klik på knappen Afinstaller i kontrolpanelets vindue. Bekræft eventuelle dialogvalg for at afinstallere spillet, og følg instruktionerne, der vises på skærmen.

Alternativ til Steam-brugere:

 1. Hvis du har købt og installeret spillet via Steam, skal du starte Steam ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at søge efter det i menuen Start. Gå over til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved at finde fanen Bibliotek øverst i vinduet, og find The Binding of Isaac i listen over spil, du ejer i dit bibliotek.
 2. Højreklik på posten, og vælg Afinstaller.
 3. Følg instruktionerne, der vises på skærmen, og bekræft eventuelle dialoger, der beder dig om at bekræfte dit valg at afinstallere spillet.

Hvis du har installeret spillet fra en disk, skal du sørge for at indsætte det i dvd-bakken og vente på, at installationsguiden åbnes. Følg instruktionerne på skærmen for at installere spillet igen, og vent på, at processen er færdig.

Hvis du har købt det via Steam, skal du downloade det igen fra Steam ved at finde dets post i biblioteket og vælge knappen Installer efter at højreklikke på det. Kontroller, om "isaac-ng.exe er stoppet med at fungere" -fejlen vises igen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found