Vejledninger

Fix: Windows 10 opdateringsfejl 0x8024a112

Nogle brugere har rapporteret, at visse afventende Windows 10-opdateringer mislykkes med 0x8024a112 fejl kode. Det meste af tiden rapporterer brugere, at de mister muligheden for at genstarte deres system. Tilsyneladende ender hvert genstartforsøg med at fejle med følgende fejltekst:

Vi har problemer med at genstarte for at afslutte installationen. Prøv igen om et stykke tid. Hvis du bliver ved med at se dette, kan du prøve at søge på nettet eller kontakte support for at få hjælp. Denne fejlkode kan hjælpe: (0x8024a112)

Typisk opstår fejlen på brugere, der er logget ind i Windows 10 Insider build-programmet. Det0x8024a112 fejl kode er vejledende for, at operativsystemet ikke planlægger en række opgaver. Det meste af tiden sker dette, fordi en anden opdatering venter i kø, eller fordi Task Scheduler ikke fungerer.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette særlige problem, vil følgende metoder sandsynligvis hjælpe. Nedenfor har du en samling af metoder, som andre brugere har brugt til at løse0x8024a112 fejl kode. Følg hver potentielle løsning i rækkefølge, indtil du finder en løsning, der klarer at løse problemet i din særlige situation.

Metode 1: Brug knappen Genstart og opdater

Den mest almindelige årsag til, at en afventende opdatering mislykkes med0x8024a112 fejl kode skyldes, at systemet er midt i at anvende en anden opdatering. Dette vides at ske, hvis Windows 10 for nylig downloadede og installerede en Windows-opdatering, men kræver en genstart for at fuldføre processen. Som du sikkert har bemærket, vil Windows gennemføre opdateringerne under opstartsprocessen.

Hvis en ny opdatering bliver tilgængelig, og brugeren forsøger at installere den, mislykkes den muligvis med0x8024a112 fejl kode, indtil du tillader dit operativsystem at fuldføre den afventende opdatering. For at gøre dette skal du åbne Start-menuen (nederste venstre hjørne) og klikke på Opdater og genstart knap. Din computer genstarter straks og fuldfører den afventende opdatering.

Når din computer er startet op igen, kan du derefter vende tilbage til Windows Update og anvende den nyeste opdatering. Processen skal gennemføres uden0x8024a112 fejl kode.

Hvis du stadig støder på0x8024a112 fejl kode, når du anvender opdateringen, gå over til Metode 2.

Metode 2: Brug af Windows Update-fejlfinding

Hvis en genstart ikke fungerede, lad os prøve at køre Windows Update-fejlfinding. Nogle har rapporteret, at de var i stand til at undgå0x8024a112 fejl kode og installer den afventende opdatering efter kørsel af Windows Update-fejlfinding.

Windows Update-fejlfinding er et indbygget Windows 10-værktøj, der er konfigureret til automatisk at registrere og rette forkerte WU (Windows Update) -indstillinger og fejl, der kan resultere i opdateringsfejl. Her er en hurtig guide til, hvordan du kører Windows Update-fejlfinding:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “ms-indstillinger: fejlfinding”Og ramte Gå ind at åbne Windows fejlfinding.

 2. I menuen Fejlfinding skal du rulle ned gennem listen over reparationsstrategier og klikke på Windows opdatering. Klik derefter på Kør fejlfindingsværktøjet at åbne Windows Update-fejlfinding.

 3. Vent, indtil Windows Update-fejlfinderen opdager potentielle problemer med din opdateringskomponent.
 4. Når analysen er afsluttet, skal du klikke på Anvend denne rettelse og vent, indtil processen er afsluttet.

Når reparationsprocessen er afsluttet, skal du genstarte din computer og se, om du er i stand til at installere Windows Update ved næste opstart uden0x8024a112 fejl kode. Hvis du stadig ser den samme fejl, skal du gå til Metode 3.

Metode 3: Ændring af opstartstypen for Task Scheduler

Som nogle brugere har rapporteret, kan problemet også være forårsaget af en ødelagt opgaveplanlægning. Der er scenarier, hvor Task Scheduler kan blive ødelagt eller endda deaktiveret af indblanding fra tredjepart.

Nogle brugere har formået at løse problemet ved hjælp af Registreringseditor for at genaktivere Opgaveplanlægning. Dette gør det muligt for Windows Update at fuldføre opdateringsprocessen. Her er en hurtig guide til brug Registreringseditor for at genaktivere Task Scheduler:

 1. Åbn en Løb ved at trykke på Windows-tasten + R. Skriv derefter “regedit”Og ramte Ctrl + Skift + Enter at åbne Registreringseditor med administrative rettigheder.

 2. I Registreringseditor, brug den venstre rude til at navigere tilHKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Schedule.
 3. Gå derefter over til højre rude og dobbeltklik på Start. Så ind Start DWORD, skift Grundlag til Hexadecimal og Værdidata til 2. Hit Okay at gemme.

 4. Genstart din enhed og se om du er i stand til at opdatere uden0x8024a112 fejl kode ved næste opstart.

Hvis du stadig støder på0x8024a112 fejl,gå over til Metode 4.

Metode 4: Opgradering via Media Creation-værktøjet

Hvis alle ovenstående metoder har fejlet dig, kan du sandsynligvis tvinge opdateringen til at installere ved hjælp af Media Creation Tool. Nogle brugere har formået at gennemføre opdateringsprocessen uden0x8024a112 fejlved hjælp af opgraderingsmuligheden. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Besøg dette link (her) og klik på Hent værktøj nu for at downloade Værktøj til oprettelse af medier.
 2. Åbn MediaCreationTool eksekverbar og vent, indtil værktøjet initialiseres. Når Media Creation Tool er klar, skal du acceptere licensvilkårene ved at klikke på Enig knap.
 3. På det næste skærmbillede skal du vælge den skifte, der er knyttet til Opgrader denne pc nu og klik på Næste knap.

 4. Vent derefter, indtil Windows 10 iso er downloadet på din pc, og tryk derefter på Næste knappen igen for at anvende kickstart Upgrade-processen. I slutningen af ​​det skal du blive bedt om at genstarte. Hvis du ikke er det, skal du udføre en manuel genstart selv.