Vejledninger

Sådan slettes iCloud-konto uden adgangskode

Siden udgivelsen af ​​iOS 7.1.1 præsenterede Apple en ny sikkerhedsmekanisme i alle iOS-enheder, der kræver, at ejeren af ​​enheden deaktiverer Find min Iphone før en iCloud konto kunne slettes, eller iOS-enheden kunne gendannes.

Nå dette kræver naturligvis adgang til adgangskoden, der er knyttet til det Apple-id på enheden. Hele systemet blev indvarslet som et stort skridt fremad for Apple Company. Desværre ser det ud til, at det ikke er helt sikkert efter opdagelsen af ​​en fejl i iOS 7.1.1, der gør det muligt nemt at omgå hele processen.

Yderligere detaljer og trinvis vejledning til at slette iCloud-kontoen uden adgangskode kan findes nedenfor.

1. Gå først til Indstillinger> Generelt> Om og sørg for at have iOS 7.1.1.

2. gå derefter til Indstillinger> iCloud> Find min telefon

3. Hold Find min iPhone nede til venstre, og tryk på Slet konto, mens du holder den nede. En tid har det nogle forsinkelser; men det skal pop op en dialog; med tre valgmuligheder "Hold på min iPhone" "Slet fra min iPhone" og "Annuller". Tryk på "Slet fra min iPhone", og tryk derefter straks på "Find min iPhone" igen; når pop-up åbnes igen og beder om adgangskoden; tryk på Annuller.

4. Gå nu til iCloud-indstillinger, og slet iCloud-navnet, bare slet det. (tryk ikke på færdig)

5. Hold nu nede på din tænd / sluk-knap, og sluk for din enhed. (skub for at slukke), og hold derefter tænd / sluk-knappen igen for at tænde den igen.

6. Tænd din enhed igen. Gå nu til Indstillinger -> iCloud.

7. Tryk nu på Slet konto det vil bede dig om at slette iCloud konto igen to gange, tryk på Slet hver gang.

8. Det skal begynde at slettes. Så simpelt som det. For at forhindre dette skal du sørge for at have en adgangskode på din enhed, noget som dette kan gøres på din enhed i løbet af 5 minutter af nogen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at stille nedenfor.