Vejledninger

Fix: Chrome Bogmærkebjælke mangler

Nogle af Google Chrome-brugerne har store problemer med browseren. Pludselig bemærker du måske, at din bogmærkebjælke mangler. Dette vil ske, selvom bogmærkebjælken var indstillet til “At vise" mulighed. Bogmærkebjælken forsvinder automatisk. I nogle tilfælde rapporterede brugerne, at de var i stand til at se bogmærkelinjen, men kun da de åbnede en ny fane. Bogmærkebjælken forsvinder, når de besøger et websted eller udfører en søgefunktion.

Hvad får din bogmærkebjælke til at forsvinde?

Her er årsagen til, at dit bogmærke forsvinder.

Ikke markeret / deaktiveret Vis indstilling for bogmærkebjælke: Den ting, der får din bogmærkebjælke til at forsvinde, er Google Chrome's standardadfærd. Det er ikke en fejl eller et problem med browseren, det er den måde, de har oprettet bogmærkebjælken på. Hvis du ikke har aktiveret indstillingen "Vis altid bogmærkebjælke", viser Google Chrome kun bogmærkebjælken i et kort øjeblik. Og dette korte øjeblik er det øjeblik, hvor du åbner en ny fane.

Metode 1: Vis bogmærkelinjen via bogmærkelinjen

Løsningen til din manglende bogmærkebjælke er blot at slå indstillingen "Vis bogmærkebjælke" til. Du kan slå indstillingen til fra selve bogmærkelinjen. Følg trinene nedenfor.

 1. Åben Google Chrome
 2. Åbn en ny fane så du kan se bogmærkelinjen
 3. Når bogmærkelinjen vises, Højreklik det bogmærkebjælke og vælg Vis bogmærkebjælke

Det er det. Indstillinger denne mulighed til sand viser altid dine bogmærkebjælke.

Metode 2: Brug genvejstaster til at vise bogmærkebjælken

Du kan bruge genvejstasterne til at slå bogmærkebjælken til eller fra. Du skal blot åbne Google Chrome og trykke på CTRL-, SHIFT- og B-knapperne samtidigt (CTRL + SKIFT + B). Dette skal muliggøre muligheden for altid at vise bogmærkebjælken.

Metode 3: Brug indstillinger til at slå Vis bogmærkebjælke til

Du kan slå indstillingen Vis bogmærkebjælke til fra indstillingerne i Google Chrome. Denne løsning er lidt længere, så vi vil foreslå metode 1 og 2. Denne løsning får dog også jobbet gjort. Følg blot trinene nedenfor

 1. Åben Google Chrome
 2. Klik på 3 prikker i øverste højre hjørne
 3. Vælg Indstillinger
 1. Rul ned, og du skal kunne se en indstilling med navnet Vis bogmærkebjælke (det skal være i andet afsnit)
 2. Slå på det Vis bogmærkebjælke mulighed

Dette skal løse problemet for dig.

Metode 4: Opdater Google Chrome

Hvis du stadig ikke kan se bogmærkelinjen, eller hvis du ser et gult udråbstegn i øverste højre hjørne, foreslår vi at opdatere Google Chrome. Selv hvis du for nylig har opdateret Google Chrome, vil vi stadig råde dig til i det mindste at få de seneste opdateringer. Google Chrome får regelmæssige opdateringer, og problemet kan skyldes en forældet browser. Følg nedenstående trin for at kontrollere opdateringerne.

 1. Åben Google Chrome
 2. Type krom: // hjælp / i adresselinjen, og tryk på Enter
 3. Du vil se en cirkel dreje rundt og et statusord Kontrollerer for opdateringer. Vent bare til det er færdig med at kontrollere for opdateringer.
 1. Din browser opdateres automatisk, hvis den ikke blev opdateret til den nyeste version.

Kontroller, om problemet fortsætter, når browseren er opdateret.