Vejledninger

Sådan fjernes Java Plug-in 2 SSV-hjælperen

Nogle brugere har tidligere afinstalleret Java har klaget over, at Java (TM) Plug-in 2 SSV-hjælper er stadig angivet som aktiveret underTilføjelser (udvidelser). Denne særlige situation er en velkendt Java-fejl, der efterlader en post til Java Helper-plugin selv efter at Java er afinstalleret. Husk at selvom du ser posten, slettes filen faktisk.

Hvad er Java Helper plug-in?

Alle moderne computere bruger Java Runtime-miljøfor at køre programmer, der er skrevet i Java. Nå, plug-in hjælperen er en del af dette. Forskellen er, at kun et lille antal hjemmesider bruger det. Hjælperen bruger hovedsageligt jp2ssv.dllsom er en del af Internet Explorer BHO (Browser Helper Object).Hovedformålet med dette plug-in er at give midlerne til at spille Java-animationer.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette særlige problem, har du måske held. Det lykkedes os at identificere et udvalg af potentielle rettelser, der har hjulpet brugere i en lignende situation som dig selv. Vi råder dig på det kraftigste til at starte med den første metode, da det er lettere ud af bunken. Hvis det viser sig at være ineffektivt, skal du gå ned til de andre metoder nedenfor.

Metode 1: Fjernelse af Java midlertidigt

Nogle brugere har rapporteret, at dette problem ser ud til at blive behandlet med 2018-udgivelserne af Java. Selvom vi ikke har været i stand til at bekræfte dette, har nogle brugere efter sigende formået at løse problemet ved at afinstallere alle de resterende Java-komponenter og bruge installationsprogrammet med et enkelt klik til at opdatere til den nyeste version.

Hvis du ikke vil gå igennem besværet med at fjerne registreringsdatabasenøgler eller køre Powershell-scripts, følg denne metode for en mere afslappet rute. Denne metode indebærer at fjerne din nuværende Java-version, før den nyeste version geninstalleres. Nogle brugere har rapporteret, at det er effektivt til at fjerne Java Helper fra IE (Internet Explorer) eller en anden browser.

Her er en hurtig guide til, hvordan du fjerner din nuværende Java-version og geninstallerer den nyeste version:

 1. Trykke Windows-tast + R og at åbne A Run-kommandoen. Skriv “appwiz.cpl”I Løb boks og hit Gå ind at åbne Programmer og funktioner.

 2. I Programmer og funktioner, rul ned gennem applikationslisten og afinstaller hver Java post, der er underskrevet af Oracle Corporation.

 3. Når alle poster er fjernet, skal du genstarte din enhed, hvis du ikke bliver bedt om det.
 4. Ved næste opstart skal du besøge dette link (her) og geninstallere det seneste Java version. For at gøre dette skal du blot klikke på Gratis Java-download knap, skal du åbne installationsprogrammet og følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

 5. Til sidst skal du genstarte dit system igen og se om Java hjælper er blevet fjernet ved at åbne din browser og kontrollere udvidelsesfanen.

Hvis dette ikke har fjernet Java Helper-plugin'et, skal du gå ned til Metode 2 eller Metode 3.

Metode 2: Sletning af registreringsdatabaseindstillinger

Nogle brugere har rapporteret, at sletning af registreringsdatabasenøgler fra Java Plugin 2 SSV-hjælper og TrådningModel vil forhindre Internet Explorer (eller enhver anden browser) fra at indlæse dette plugin / udvidelse.

Selvom vi vil give dig trinvise instruktioner, er hele processen ret lang og kedelig. Hvis du vil automatisere de fleste af nedenstående trin, skal du flytte direkte til metode 3, der bruger et script til automatisk at fjerneJava Plugin 2 SSV-hjælper og TrådningModel fra registreringsdatabasen.

Her er en hurtig guide til, hvordan du sletter registreringsdatabasenøglerne på Java Plugin 2 SSV-hjælper og TrådningModelved brug af Registreringseditor:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-kommando. Skriv “regedit”Og ramte Gå ind at åbne Registreringseditor.

 2. Når du er inde Registreringseditor, naviger tilComputer \ HKEY_CLASSES_ROOT \ CLSID \ {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9}.

 3. Når du får adgang til denne placering, skal du kontrollere dataindtastningen for (Standard) i højre rude. Hvis det læser Java (TM) Plug-in 2 SSV-hjælper,højreklik på den og vælg Slet.

 4. Gå derefter tilComputer \ HKEY_CLASSES_ROOT \ WOW6432Node \ CLSID \ {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} \ InProcServer32.

 5. Endelig skal du slette begge dele (Standard) og TrådningModel poster fra højre rude.

 6. Når begge nøgler er slettet, skal du genstarte din computer og se omJava (TM) Plug-in 2 SSV-hjælperplug-in vises stadig som aktiveret under Udvidelse (tilføjelse). Når registreringsdatabaseoplysningerne er slettet, skal plugin'et slet ikke vises. 

Hvis det ikke lykkedes dig at fjerne Java Helper ved hjælp af ovenstående trin, eller det ikke lykkedes dig at finde alleJava Plugin 2 SSV-hjælper og TrådningModelforekomster, gå ned til metode 3.

Metode 3: Oprettelse og kørsel af et script

Hvis du kan lide ideen om at køre et script, har en teknisk kyndig Windows-bruger oprettet et script specifikt til denne situation.

I det væsentlige er det, manuskriptet gør, forespørgsel om x86 og x64 HKLM CLSID-nøgler for at se om de indeholder Java SSV Helper Class ID. Hvis forespørgslen finder nøglerne til den, fjernes den automatisk de registreringsdatabasenøgler, der matcher forespørgslerne. Hvis alt går godt, Internet Explorer (eller en anden browser) viser ikke Java Helper længere.

Her er en hurtig guide til, hvordan du opretter og bruger dette Powershell-script for at fjerne HKLM CLSID-nøgler til Java SSV Helper Class ID:

 1. Gå til et hvilket som helst sted, højreklik på et ledigt skrivebordsområde, og vælg Nyt> Tekstdokument.
 2. Åbn det nyoprettede tekstdokument, og indsæt følgende script inde i det, gem derefter og afslut:

  $ CLSIDS = 'HKLM: \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Classes \ CLSID \ *', 'HKLM: \ SOFTWARE \ Classes \ CLSID \ *'Foreach ($ CLSIDin $ CLSIDS){

  Get-Itemproperty $ CLSID | Hvor {$ _. '(Standard)' -lignende "Java * SSV *"} | Fjern-Item-recurse-force-verbose

  }

 3. Højreklik derefter på tekstdokumentet og navngiv det, hvad du vil, men sørg for at ændre udvidelsen fra .txt til .ps1.

  Bemærk: Hvis du ikke kan se udvidelsen, skal du gå til Udsigt fane (i File Explorer's bånd) og markér afkrydsningsfeltet tilknyttet Filnavneudvidelser.

 4. Når du får prompten om, at udvidelsen bliver ubrugelig, skal du trykke på Ja.

 5. Endelig skal du blot køre scriptet ved at dobbeltklikke eller ved at højreklikke og vælge Kør med Powershell.
 6. Genstart dit system, og åbn IE eller en hvilken som helst browser igen. Det skal ikke vise Java-hjælper længere.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found