Vejledninger

FIX: Filsystemfejl (-1073741819) på Windows 10

Et alarmerende stort antal mennesker, der opgraderede til Windows 10 fra en version af Windows 7, rapporterede, at de efter opgraderingen ikke var i stand til at installere nogen programmer på deres computer eller drage fordel af andre administrative rettigheder som hver gang de forsøgte at gøre så UAC (User Access Control) viste File System Error (-1073741819) hver gang de forsøgte at bevise for det, at de havde administrative rettigheder. Dette er absolut et ulideligt frustrerende problem, der flyttede til den endelige version af Windows 10, selvom dets eksistens blev opdaget og rapporteret, da Windows 10 var i sin beta-testfase.

Synderen bag dette bizarre og unormale problem er de mange lydplaner, der migrerer til din kopi af Windows 10, når du opgraderer fra Windows 7. Som det viser sig, er Windows 10 af en eller anden grund ude af stand til at afspille specifikke lyde inkluderet i disse lydplaner - specifikt "pop" -lyden, der afspilles, når en dialogboks dukker op - og dette resulterer i, at UAC nægter administratoren adgang til deres egen computer. Heldigvis kan dette problem løses, og den mest populære løsning til dette problem er lige så underlig som selve problemet. Følgende er de mest effektive rettelser til UAC, der viser File System Error (-1073741819) på eksisterende Windows 10:

Løsning 1: Indstil dit lydskema til "Ingen lyde" eller "Windows standard"

Så overraskende som det måske lyder, er den mest populære - og mest bizarre - rettelse til File System Error (-1073741819) problemet at indstille din computers lydskema til enten Ingen lyde eller Windows standard.

Åbn Start-menu. Søge efter Lyd og klik på resultatet af det samme navn, der vises. Naviger til Lyde

Indstil dit lydskema til begge Ingen lyde eller Windows standard. Så snart du gør det, vil filsystemfejl (-1073741819) ikke være mere.

At miste deres brugerdefinerede lydskema og slet ikke have nogen lyde, eller de lyde, der er Windows-standard, kan for nogle Windows 10-brugere næsten være uacceptable.

Hvis det er tilfældet, og du vil have dit brugerdefinerede lydskema tilbage uden at skulle behandle File System Error (-1073741819) igen, skal du blot åbne Start-menu > søg efter UAC (brugeradgangskontrol), Klik på Skift brugeradgangskontrol indstillinger, flyt skyderen i vinduet til den laveste indstilling (Giv aldrig besked) og klik på Okay.

Løsning 2: Indstil dit tema til Windows 10

En anden løsning på File System Error (-1073741819) problemet er at blot indstille din computers tema til Windows 10. Hvis du gør det, kan du løse problemet, fordi ændring af dit tema til Windows 10 indstiller dit lydskema til Windows standard, og det vil igen løse problemet.

Højreklik på et tomt sted på din Desktop. Klik på Tilpas.

Naviger til Temaer. Klik på Temaindstillinger. Indstil dit tema til Windows 10.

Løsning 3: Deaktiver UAC ved at narre den

Nogle Windows 10-brugere, der tidligere har været berørt af filsystemfejlen (-1073741819), har rapporteret, at en berørt bruger kan slå UAC-skyderen fra uden at rode med deres lydskema eller tema, men det kræver en betydelig mængde dygtighed . For at gøre det skal du navigere til Start-menu >Kontrolpanel, søge efter uac, Klik på Skift brugeradgangskontrol indstillinger, flyt skyderen i vinduet til den laveste indstilling (Giv aldrig besked). Når du har gjort det, skal du trykke på Mellemrumstast (dette fungerer som en erstatning for at klikke på Okay og spam derefter den dialogboks, der åbnes, så snart du trykker på Mellemrumstast med klik. Dette betyder grundlæggende, at du bliver nødt til at fortsætte med at klikke på dialogboksen med lysets hastighed, indtil den ikke længere vises.

Løsning 4: Opret og brug en ny brugerkonto

Sidst, men bestemt ikke mindst, er en anden metode, der kan bruges til at rette File System Error (-1073741819) problemet, blot at oprette og bruge en ny brugerkonto. Som skæbnen ville have det, når en berørt bruger opretter en ny brugerkonto på deres computer, replikerer problemet ikke sig selv og sender sin tvilling til den nye brugerkonto. I stedet forbliver problemet i den gamle brugerkonto, og den nye brugerkonto har ingen UAC-relaterede problemer. Selvom denne løsning kræver betydeligt mere indsats i modsætning til dens modparter, der er anført ovenfor, hvis ingen af ​​ovenstående løsninger fungerer for dig, er oprettelse og brug af en ny brugerkonto bestemt den rigtige vej.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found