Vejledninger

Fix: Destiny Error Code Marionberry

Destiny er et rollespil med multiplayer-action, der er udviklet til Xbox og PlayStation med masser af første-person-shooter-elementer bagt ind i det. Destiny har været et af de mest spillede multiplayer-spil lige siden det blev frigivet tilbage i 2014. Destiny er som nævnt et multiplayer-spil - det er tilfældet, Destiny kræver, at spillerne er forbundet til internettet for at kunne nyde multiplayer spektrum af spillet. En række Destiny-spillere har rapporteret at se fejlkoden Marionberry, når de starter Destiny og forsøger at logge ind. Nogle spillere, der er berørt af dette problem, kan ikke engang komme til Destiny's skærm til karaktervalg og sidder i stedet bare fast med fejlkoden Marionberry. Fejlkode Marionberry kommer med en fejlmeddelelse, der lyder:

“Kunne ikke oprette forbindelse til Destiny-serverne. Prøv igen senere. For mere information, besøg help.bungie.net og søg efter fejlkode: marionberry ”

Okay så her er hvad fejlmeddelelsen fortæller os om fejlkode Marionberry: fejlkoden skyldtes, at din konsol ikke kunne oprette forbindelse til Destiny's servere. Dette betyder, at synderen enten er en del af din internetforbindelse eller Destiny-serverne selv. Følgende er de absolut mest effektive løsninger, du kan bruge til at slippe af med fejlkoden Marionberry og med succes logge ind og spille Destiny online:

Løsning 1: Tænd / sluk for både din konsol og din router / modem

Dit modem / din router er ansvarlig for hele dit internetnetværk, så strømcykling både for det og din spilkonsol bør fjerne eventuelle midlertidige hindringer, der på en eller anden måde fik dig til at se fejlkoden Marionberry, hver gang du prøvede at spille Destiny online. For at tænde for din spilkonsol og router skal du:

 1. Tæt Skæbne.
 2. Sluk for din PlayStation eller Xbox.
 3. Sluk for alle dele af dit internetnetværk, der er tilsluttet en stikkontakt (din router, modem og andre enheder på netværket).
 4. Vent i 60 sekunder.
 5. En efter en skal du tænde for alle dele af dit internetnetværk startende med dit modem (eller din router, hvis du ikke har et modem).
 6. Når du har sikkerhedskopieret dit internetnetværk, skal du tænde din PlayStation eller Xbox.
 7. Start Skæbne og prøv at komme online for at se, om problemet er løst eller ej.

  Bemærk:PowerCycling slipper ofte for den korrupte cache til både Xbox One og PS4. Da PS4 og Xbox One ikke har dedikerede mapper, der indeholder deres spilcache, ryddes det normalt bare efter strømcykling af konsollen.

Løsning 2: Skift din spilkonsoles DNS

Din internetudbyders DNS kan også få dig til at løbe ind i fejlkoden Marionberry, når du prøver at komme online på Destiny. Hvis det er tilfældet, skal det bare være nok at ændre din DNS til en anden for at få dig logget ind, tilbage online og sparke røv. I næsten alle tilfælde fungerer Googles DNS som en charme og formår at slippe af med problemet. For at ændre din spillekonsoles DNS skal du:

På PlayStation 4:

 1. Gå til Indstillinger >Netværk.
 2. Vælg Opret internetforbindelse.
 3. Vælg Trådløst internet eller LAN afhængigt af hvilken type forbindelse din PS4 bruger til at oprette forbindelse til internettet.
 4. Vælg Brugerdefinerede.
 5. Indstil IP-adresseindstillinger til Automatisk, det DHCP-værtsnavn til Angiv ikke, DNS-indstillinger til brugervejledning, Primær DNS til 8.8.8, Sekundær DNS til 8.8.4.4, MTU-indstillinger til Automatiskog Proxyserver til Brug ikke.
 6. Gemme de ændringer, du har foretaget.
 7. Genstart din PS4.
 8. Kontroller, om problemet er løst, når konsollen starter op.

På Xbox One:

 1. Naviger til din konsol Hjemskærm.
 2. Tryk på Menu på din controller.
 3. Vælg Indstillinger.
 4. Vælg Netværk.
 5. Vælg Avancerede indstillinger.
 6. Fremhæv og vælg DNS-indstillinger.
 7. Udskift hvad der er i din spilkonsol Primær DNS felt med 8.8.8 og hvad der er i dens Sekundær DNS felt med 8.8.4.4.
 8. Gemme ændringerne og genstart konsollen.
 9. Kontroller, om problemet er løst, når konsollen starter op.

Bemærk: Hvis Googles DNS af en eller anden grund viser sig ikke at fungere for dig, kan du bare bruge OpenDNS i stedet. DetPrimær DNS for OpenDNS er 208.67.222.222, ogSekundær DNSfor OpenDNS er208.67.220.220.

Løsning 3: Vent på stormen

Hvis ingen af ​​dem Løsning 1 heller ikke Løsning 2 fungerede for dig, chancerne er, at problemet simpelthen ikke er ved din ende, og Destiny's servere er for tiden helt nede for hele eller en del af spillets spillerbase. En fremragende indikator for dette ville være, om du kan komme online eller ej, mens du spiller andre titler end Destiny på din spilkonsol. Hvis det viser sig, at du får fejlkode Marionberry, simpelthen fordi Destiny's servere er nede, er alt, hvad du virkelig kan gøre, tålmodigt at vente på, at serverne kommer tilbage igen, så du kan springe tilbage til handling og spille noget Destiny.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found