Vejledninger

Sådan rettes fejl 0x80004002 “Ingen sådan interface understøttet”

Meget ofte bliver du nødt til at slette bestemte filer på dit system, nogle af dem, du downloadede, og andre blev automatisk placeret enten ved nyinstalleret software eller som midlertidige filer, når du besøger websteder eller bruger bestemte applikationer.

Når du prøver at slette disse filer, kan du muligvis støde på fejl, der angiver, at filerne bruges, eller at du ikke har tilladelse til at slette dem, eller nogle gange endda fejlkoder, der er vanskelige at forstå for den almindelige bruger. Disse metoder giver dig mulighed for at slette de fleste filer, der ikke tillader dig, men specifikt dem, der viser fejl 0x80004002: ingen sådan interface understøttet

For at løse dette skal vi bare sørge for, at filen ikke bruges af nogen anden proces, og at du har de rette tilladelser til at slette den.

Metode 1: Slet filen i sikker tilstand

  1. Til Windows 7:Genstart din computer, og tryk gentagne gange på F8 indtil du ser Avanceret startmenu.Hvis du ikke kan se denne menu, skal du starte forfra og trykke gentagne gange på F8-tasten på tastaturet, indtil du ser dette. Når du ser dette, skal du vælge Sikker tilstand med netværk. Du kan logge ind i sikker tilstand fint.

    På den Avanceret startmenu, Vælg Sikker tilstand med netværk ved hjælp af piletasterne på dit tastatur. Tryk på Enter for at starte computeren i Sikker tilstand med netværk. Billedet nedenfor viser kun Safe Mode, men du skal vælge "Safe Mode with Networking"

  2. Til Windows 8/10:klik på (her)
  3. Når dit system er startet i fejlsikret tilstand, skal du vælge den fil, du vil sletog gør det. Når filen er slettet, skal du genstarte pc'en i normal tilstand.

Metode 2: Nulstil internetindstillinger for at slette midlertidige filer

  1. Start pc'en sikker tilstand ved at følge trinene i Metode 1.
  2. Når du er startet, skal du holde Windows-nøgle og tryk på R.
  3. Skriv ned inetcpl.cplog klik på OK.
  4. Vælg fanen avanceret og klik på Nulstil
  5. Marker afkrydsningsfeltet, der siger Slet personlige indstillinger (dette sletter enhver værktøjslinje, brugernavn eller adgangskode, søgeudbydere og andre), og klik på Nulstil.
  6. Efter nulstillingen skal du kunne slette filen.