Vejledninger

Fix: Powershell er stoppet med at arbejde

Fejlen "Powershell er stoppet med at virke" er forårsaget af en virus (poweliks) på din computer. Du oplever sandsynligvis computeren på sit højeste niveau af langsomhed. I modsætning til andre websteder tester jeg mine løsninger meget omhyggeligt, inden jeg sender dem, så jeg kommer direkte til løsningen nu. Før du begynder, skal du markere denne side for at få adgang til den, mens du udfører trinnene.

1. Genstart computeren og tryk gentagne gange på F8-tasten for at åbne “Avanceret startmenu” - F8-tasten skal trykkes ned, før du ser Windows-logoet og på postskærmen gentagne gange, indtil “Avanceret startmenu” vises. Gentag processen, hvis det ikke er tilfældet.

2. Når du først ser menuen Avanceret start; vælg “Safe Mode with Networking”. Billedet er til illustration og viser Safe Mode, men du skal vælge "Safe Mode with Networking".

3. Log ind på dine vinduer, det er kompakt og begrænset i funktioner, men det er hvad vi skal gøre for at slippe af med "poweliks", der forårsager powershell-fejl.

4. Inden du fortsætter til næste trin, skal du følge trinene i denne vejledning "Dine nuværende sikkerhedsindstillinger tillader ikke, at denne fil downloades" og vend derefter tilbage til denne side for at fortsætte fra trin 5.

5. Download nu Restoro ved at klikke på linket nedenfor. Desværre beskytter Anti-Virus-software som Norton, AVG og McAfee dig ikke mod Malwares som Poweliks, hvilket er grunden til, at vi har brug for Restoro for at udføre en fuld scanning. Jeg anbefaler stærkt at købe det, så det kan scanne dit system og erstatte de korrupte filer med dets lager. Du kan få det herfra

6. Når den er downloadet, skal du installere den. Åbn det og scan dit system med det. Følg trin, som det vises på skærmen.

7. Når dette er gjort, skal du genstarte computeren i sikker tilstand. Se trin 1

8. Næste Klik her for at få Malwarebytes

9. Download, installer og kør det.

10. Foretag en fuld scanning og rens de problemer, den har fundet, og genstart derefter i sikker tilstand.Se trin 1

11. Download ESET Poweliks Remover

12. Klik på den downloadede fil ESETPoweliksCleaner.exe og åbn det, klik Løb hvis systemet bliver bedt om det, og klik derefter på Enig at acceptere vilkårene.

13. Hvis ESET-vinduet fortæller dig, at det har fundet Poweliks, skal du trykke på Y-tasten på tastaturet for at bekræfte fjernelse, hvis ikke, er du godt.  

Metode 2: Aktivering af Powershell

I nogle tilfælde kan Powershell være deaktiveret i Windows-konfigurationer. Derfor aktiverer vi det i dette trin fra indstillinger. For at gøre det:

  1. Trykke det "Windows” + “S”Taster for at åbne søgepanelet.
  2. Type i “WindowsFunktioner”Og klik på den "TurWindowsFunktionereller OFF" mulighed.
  3. Vente for at listen skal indlæses, rulned og Søg til "Powershell”Eller“WindowsPowershell" mulighed.
  4. Når den er fundet,Dobbeltklik på det til udvide det og kontrollerebegge det kasser.
  5. Klik på på "Okay”Og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found