Vejledninger

Sådan rettes fejl "Kompiler fejl i skjult modul" på Word til Mac

At få en Kompiler fejl i skjult modul: link fejl, når du åbner eller afslutter Microsoft Word på din Mac, sker normalt, når koden ikke er kompatibel med hverken version, arkitektur eller platform for applikationen. Det er forårsaget af Acrobat DC, som installerer en tilføjelse, der forårsager fejlen.

Du får denne fejl både når du starter, og afslutte Microsoft Word, men i mellemtiden fortsætter Word med at arbejde uden absolut nogen som helst fejl. Selvom fejlen ikke medfører nogen problemer, kan det være irriterende at skulle håndtere popup hver gang.

Da fejlen er blevet diagnosticeret, er der en kendt løsning, der fungerer og fjerner popup-fejlen, og du kan løse det på få minutter.

Flyt linkCreation.dotm-filen til dit skrivebord, og genstart Word

linkCreation.dotm er en del af Acrobat DC-tilføjelsesprogrammet, der forårsager fejlen. Selve navnet kan nemt forbindes med fejlmeddelelsen, og at flytte det væk fra den mappe, det er placeret i, kan løse dette problem for dig.

  1. Tæt Microsoft Word.
  2. Åbn følgende mappe:

~ / Bibliotek / Gruppebeholdere / UBF8T346G9.Office / Brugerindhold / Word

Du kan åbne Bibliotek mappen ved at holde Alt på tastaturet, mens du klikker på menu og vælge Bibliotek.

  1. Indenfor Ord mappe, vil du se dotm fil. Dette er den fil, vi nævnte tidligere, den, der forårsager problemet.
  2. Træk filen til dit skrivebord.
  3. Genstart Microsoft Word. Fejlmeddelelsen er nu væk.

Mens håndtering af en irriterende popup kan være et trivielt problem for nogle brugere, er der mange af dem, der ikke kan se, hvorfor de skal fortsætte med at klare det. Hvis du er i den anden gruppe, skal du følge metoden beskrevet ovenfor, og du vil slippe af med Microsoft Words irriterende popup på få minutter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found