Vejledninger

Sådan løses din computer er blevet blokeret fejl 268D3 eller 268D3 XC00037?

Når du downloader et program, skal du kontrollere dets ægthed, inden du installerer det på din pc. Dette skyldes, at hackere altid har tendens til at angribe dig ved at finde forskellige måder, der er usædvanlige. Det samme er tilfældet med Fejl 268D3 der vises i et popup-vindue i din browser. Det viser med en lang besked, dvs. Din computer har advaret os om, at den er blevet inficeret med en virus og spyware, der opfordrer dig til at ringe til et givet nummer til online support. Dette popup-vindue vises på en sådan måde, at du bliver distraheret uden at vide, at det hele er falsk.

Oveview af fejl 268D3 eller 268D3 XC00037?

Fejl 268D3 er alle falske. Det er en slags browser flykaprer det skader ikke din computer, medmindre du lader den gøre. I de fleste tilfælde er det genererer annoncer baseret på dine præferencer indsamlet af sig selv. Når du klikker på en bestemt annonce, bliver du bedt om at downloade et gratis ware-program, der helt sikkert kan skade din computer, hvis du downloader og installerer det på din pc.

Da det også viser et kontaktnummer inde i popupen, der er designet til at gøre det problemfrit, da det er en faktisk advarsel fra microsoft, kan du ringe til nummeret for deres støtte. Når du kalder dem, i stedet for at løse dit problem, vil de tilbyde dig at købe falske software. I værste tilfælde vil en falsk MS-tekniker bede dig om at få adgang til din computer for at samle dine mest hemmelige oplysninger til dårlige formål.

Løsninger til løsning af fejl 268D3 eller 268D3 XC00037?

For at løse dette problem skal du følge nedenstående trin.

Trin 1:

I de fleste tilfælde opstår denne fejl, når du har downloadet og installeret ondsindede programmer på din computer. Så i dette tilfælde skal du rense et af de uønskede programmer og deres poster i registreringsdatabasen. For at gøre det skal du downloade pålidelig hjælpeprogram kaldet Malwarebytes AwdCleaner der scanner efter adwares og andre ondsindede programmer, der forårsager problemet.

  1. Når du har downloadet AdwCleaner, skal du dobbeltklikke på ikonet og kør det som administrator når du bliver spurgt.
  2. Klik på Scanning knappen for at lade det finde ondsindede software og adwares på din computer.
  3. Når scanningen er afsluttet, viser den en masse filer, der blev fundet skadelige under processen. Klik på Ren knap og Genstart din pc, når den er færdig.

Trin # 2:

Efter at have renset din pc med Malwarebytes AwdCleaner, skal du scanne din pc igen med din egen sikkerhedssoftware (antivirusprogram) for eventuelle uopdagede malware / vira, der påvirker det. Du kan også bruge HitmanPro som er designet til at fjerne adwares / ransomwares fra en inficeret pc. Download ovennævnte software baseret på din version af Windows.

  1. Dobbeltklik for at åbne programmet, når det er downloadet, og klik på Næste for at lade det scanne efter de integrerede adwares / bots på din pc.
  2. Når scanningen er afsluttet, skal du klikke på Næste igen for at slette de mistænkelige filer eller programmer.

Trin # 3:

Da det er en browser hijacker, skal du nulstille din standardbrowser. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

Google Chrome:

  • Hvis du bruger Google Chrome, skal du gå til Menu-ikon placeret øverst til højre og klik Indstillinger. Rul ned til bunden, og klik Nulstil indstillingerne

Firefox:

  • Når du bruger Firefox, skal du åbne Menu, Hjælp menuknap med et spørgsmålstegn og klik Oplysninger om fejlfinding. Klik på i dette vindue OpdaterFirefox.

Microsoft Edge:

  • For at nulstille Microsoft Edge skal du følge vores detaljerede guide, dvs. Nulstil Microsoft Edge i Windows 10.

Trin # 4:

I slutningen skal du slette midlertidige filer, der findes på din pc.

  • Type Diskoprydning inde Cortana og venstre klik på programmet for at åbne det.
  • Vælg det drev, som du vil slette de midlertidige filer og hit Okay. Det begynder at scanne efter filerne og vise en liste over filer, der skal slettes. Klik på Okay for at slette de valgte filer. Gør det samme for alle de andre drev, og genstart din pc bagefter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found