Vejledninger

Sådan konfigureres Wifi på Epson WF-3640

Wi-Fi erstatter hurtigt kablet LAN i hjem og kontorer. Dette er grunden til, at de fleste avancerede printere nu kommer med Wi-Fi indbygget i dem. Nu kan du udskrive dokumenter trådløst uden at tilslutte kabler. Inden du udskriver, skal du dog oprette forbindelse og konfigurere din printer til at udskrive via en Wi-Fi-forbindelse. For at wifi fungerer, skal din printer og din computer oprette forbindelse til den samme wifi-router eller til et adgangspunkt / repeater / extender, der er tilsluttet den samme router.

Epson WF-3640 er en alt-i-en-løsning til udskrivning. Følg disse trin nedenfor for at konfigurere trådløs udskrivning til din Epson WF-3640.

Før du starter med installationsprocessen, skal du sørge for at have det trådløse netværksnavn og netværksnøglen.

Opsæt EPSON WF3640 trådløst ved hjælp af printerens kontrolpanel

Tryk på på på printerens kontrolpanel Hjem-ikon og tryk derefter på Wi-Fi-ikon i øverste højre hjørne af printerens grænseflade.

Vælg Wi-Fi-opsætning og vælg derefterWi-Fi-installationsguide.

En liste over tilgængelige trådløse netværk vises. Vælg det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til. Brug pil ned eller pil op for at finde dit trådløse netværk, hvis det kræves.

Indtast adgangskoden i feltet Adgangskode. Skærmtastaturet har mulighed for at indtaste små, store, numeriske og specialtegn. Når du er færdig, skal du trykke på returpilen. Tryk på Fortsæt, og tryk derefter på Okay.

Din printer konfigurerer sig selv til at udskrive trådløst. Når installationen er afsluttet, kan du enten trykke på Færdig på skærmen for at afslutte opsætningen eller Start på printerens panel for at udskrive en netværksstatusrapport.

Kør nu printeropsætningen på din computer, der fulgte med den medfølgende disk for at installere printeren på computeren - hvis du ikke har en disk, eller hvis din computer leveres uden en cd-rom, kan du downloade softwaren fra Epsons websted .

Bemærk: Hvis du vil tilslutte flere computere til denne printer, skal du indsætte cd'en i hver computer og starte opsætningen. Når du når til trin 5, Vælg Opsætningsindstilling, vælg Printeren er allerede på mit trådløse netværkog følg instruktionerne.