Vejledninger

Fix: Facebook indlæses ikke

Facebook giver en fantastisk måde at socialisere og oprette forbindelse til dine venner og familie på. Nogle brugere har dog nogle problemer, når de logger ind på Facebook. Problemet er ikke relateret til en bestemt browser. Du kan opleve dette problem i alle browsere, eller du kan bare opleve det på en enkelt. Det problem, du står over for, er at du ikke kan åbne Facebook. Når du går ind på www.facebook.com, kommer du ikke til Facebook-forsiden, heller ikke googling og valg af Facebook-side fra Google. Du kan muligvis se indlæsningsikonet (roterende hjul) på ubestemt tid, eller du kan se en hvid side, eller du kan se en delvist indlæst side, der er forskellige variationer. For nogle brugere var de i stand til at komme til login-siden, men de oplevede det samme problem efter at have indtastet deres Facebook-legitimationsoplysninger.

Hvad får Facebook til ikke at indlæse?

Der er et par ting, der kan forårsage dette problem.

 • Din internetudbyder: Dette er sandsynligvis tilfældet, hvis du ikke kan få adgang til Facebook på nogen enhed, mens du er tilsluttet et bestemt netværk. Facebook er muligvis forbudt af din internetudbyder. Hvis Facebook ikke er forbudt, er det sandsynligt, at der er et problem i slutningen af ​​din internetudbyder.
 • Udvidelser: Nogle udvidelser er kendt for at forårsage problemer med Facebook og forskellige andre websteder. Så hvis Facebook ikke indlæses i nogle browsere, og det fungerer på andre, er dette sandsynligvis tilfældet

Bemærk:

Prøv at logge ind på Facebook fra andre browsere, hvis du ikke allerede har gjort det. Dette hjælper dig med at indsnævre de problemer, der kan forårsage dette problem. Hvis problemet kun er med en enkelt browser, kan den mest sandsynlige årsag være inkompatible / problematiske udvidelser eller forældet browser. På den anden side, hvis du slet ikke kan komme ind på Facebook, kan problemet muligvis være med dit netværk eller din internetudbyder.

Metode 1: Deaktiver udvidelser

Sommetider kan problemet skyldes en udvidelse. Det er kendt, at udvidelser forstyrrer websteder. Så deaktivering eller fuldstændig afinstallation af udvidelser er vejen at gå. Du behøver ikke at afinstallere udvidelserne faktisk, du kan bare deaktivere dem og kontrollere, om problemet bliver løst. Hvis problemet forsvinder efter at have deaktiveret udvidelserne, kan du finde ud af, hvilken udvidelse der er synderen bag det, og afinstallere den.

Deaktiver udvidelser til Google Chrome

 1. Åben Google Chrome
 2. Type krom: // udvidelser / og tryk på Gå ind/
 1. Sluk alle udvidelser ved at klikke på vippekontakten i nederste højre hjørne af hver udvidelsesboks

Når du er færdig, skal du være i stand til at få adgang til Facebook.

Deaktiver udvidelser til Firefox

 1. Åben Firefox
 2. Type om: addons i adresselinjen, og tryk på Gå ind
 1. Du skal være i stand til at se listen over udvidelser. Klik blot Deaktiver for alle udvidelser

Når udvidelserne er deaktiveret, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Deaktiver udvidelser til Microsoft Edge

 1. Åben Microsoft Edge
 2. Klik på 3 prikker i øverste højre hjørne
 3. Vælg Udvidelser
 1. Du skal kunne se en liste over alle de udvidelser, du har installeret på Microsoft Edge. Slå dem fra og kontroller, om dette løser problemet.

Metode 2: Kontakt din internetudbyder / Brug en anden forbindelse

Hvis problemet er fra din internetudbyders slutning, er der intet du kan gøre fra din computer. Så hvis du allerede har prøvet alt fra din ende, så prøv at kontakte din internetudbyder og spørg dem om problemet med Facebook. Der kan være et problem derfra, eller de kan have blokeret Facebook i dit område.

En måde at kontrollere, om problemet er med din internetudbyder, er at prøve at oprette forbindelse til en anden internetudbyders internet. Dette er ikke altid muligt, men hvis du har en ven eller nabo, der bruger internet fra en anden internetudbyder, så prøv deres internet og kontroller, om Facebook indlæses eller ej.

På den anden side, hvis din internetudbyder fortæller dig, at Facebook er forbudt, skal du bruge en VPN-software til at ændre din placering. Dette giver dig mulighed for at bruge Facebook, selvom den er blokeret i dit område. Du kan bruge enhver VPN-software, du kan lide. De fleste af dem tilbyder også en gratis prøveversion.

Metode 3: Opdater browsere

Sørg for, at dine browsere er opdaterede. Dette sker sandsynligvis ikke med browsere som Google Chrome eller Firefox, da disse browsere automatisk kontrollerer for opdateringer regelmæssigt. Men hvis du bruger Microsoft Edge, kan dette være et problem. Dette skyldes, at Microsoft Edge opdateres via Windows Update, og hvis du har blokeret Windows Update, er din browser muligvis ikke opdateret.

Hvis du vil opdatere din Microsoft Edge, skal du se efter Windows-opdateringer. Du kan gøre dette ved at følge nedenstående trin

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på jeg
 2. Klik på Opdatering og sikkerhed
 1. Klik på Søg efter opdateringer

Installer opdateringerne, hvis systemet finder nogen, og kontroller, om problemet fortsætter eller ej.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found