Vejledninger

Fix Windows 10 installationsfejl 0XC1900101 - 0x20017

Fejl 0xC1900101 - 0x20017 er en Windows 10-installationsfejl, der opstår, når opgradering / installation til Windows 10 mislykkes. Den meddelelse, den giver, ligger uden for den normale brugerforståelse og efterlader dem at skrabe hovedet på udkig efter en løsning. Det siger "Installationen mislykkedes i SAFE_OS-fasen med en fejl under BOOT-drift”Denne fejl kan også komme op, mens du prøver at opgradere fra Windows 7 til Windows 8. Efter at have forsøgt forskellige metoder til at løse problemet, vil jeg foreslå dem, der fungerede for mig og forhåbentlig også fungerer for dig.

Opret et gendannelsespunkt på din Windows

Inden du går videre, skal du oprette et gendannelsespunkt, hvis noget går galt, skal du være i stand til at tage systemet tilbage til det punkt, det fungerede. At oprette et systemgendannelsespunkt; hold nede Windows-nøgleogTryk på Rpå dit tastatur. I køredialogen, der åbnes; type

SystemPropertiesProtection.exe

Klik derefter påSkab,angiv navnet på en gendannelsespunktklik på OK, og bekræft det. Vent på dialogen, der bekræfter oprettelsen af ​​gendannelsespunktet.

Afinstaller modstridende drivere fra Enhedshåndtering

Hold nu Windows-nøgle igen og Tryk på R og skrivhdwwiz.cpli køredialogen.

Når du trykker på OK-knappen; du vil blive ført til Enhedshåndtering. Afinstaller driverne til din trådløse adapter og Bluetooth-enheden fra Enhedshåndtering.

Du skal også finde din Bluetooth-adapter på listen og afinstallere den. Når du vælger afinstallationsindstillingen; det kan spørge dig, om du kun vil afinstallere det eller også fjerne driverpakken. Vælg bare "Afinstaller", så det kan beholde den originale driver. Installation af dem skal være en del af den automatiske installation eller i værste fald; du kan downloade dem igen fra producentens websted og kopiere til USB Flash Disk for at geninstallere eller via Ethernet, da vi kun afinstallerer Wireless; Ethernet skal fungere.

Deaktiver din trådløse adapter / Bluetooth fra BIOS

Nu da driveren er afinstalleret; genstart pc'en i BIOS. Du vil se mulighederne for at åbne BIOS under genstart; det vil kun være tilgængeligt i et par sekunder på POST-skærmen, så du skal være hurtig ved at trykke på den relevante tast for at komme ind i BIOS. På de fleste systemer er nøglen til at komme ind i BIOS F2.

Når du er i BIOS, skal du gå tilFanen Avanceret,ved hjælp af venstre / højre piletaster. Gå derefter til området Trådløs. Deaktiver din trådløse forbindelse herfra og Bluetooth, hvis det er tilgængeligt. Du bliver nødt til at genaktivere dem på samme måde som din deaktivering.

Sidste hånd

Alt godt indtil videre! Hvis der nu er installeret yderligere RAM'er, skal du fjerne dem. Og hvis der er tilsluttet eksterne enheder (frakobl dem) såsom eksterne diskdrev, USB-printere osv.

Installation af Windows 10

Start pc'en, og den skal tage dig, hvor du oprindeligt var uden internetadgang. (bemærkning): vi har kun deaktiveret trådløs, ikke Ethernet. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et Ethernet-kabel til at tilslutte det direkte til routeren.

Hold Windows-tasten nede, og tryk på og i kør-dialogtypen

C: \ $ Windows. ~ WS \ Kilder \ Windows

Dobbeltklik på setup.exe fil for at køre opsætningen. Det bliver nu en vellykket installation uden fejlen. Når det hele er gjort; genaktiver din trådløse og bluetooth og kontroller, om Windows automatisk har hentet driverne, hvis ikke, kan du downloade dem fra producentens websted ved enten at sætte driverne til en USB ved hjælp af en anden computer eller ved at forbinde den pågældende computer til Internettet og downloades direkte fra producentens websted.

I de fleste tilfælde; dette løser problemet, da indstillingerne normalt er generiske, men for nogle producenter er dette muligvis ikke tilfældet. Hvis ovenstående metoder ikke fungerer for dig; så foreslår jeg at fjerne Network Interface Card / RAM (midlertidigt) for at udføre installationen.