Vejledninger

Fix: Cast til enhed fungerer ikke

Cast til enhed er en funktion i Windows 10, der giver brugerne mulighed for at caste deres indhold til andre enheder såsom smart-tv, multimediehardware osv. Dette gør det ret nemt at dele alt indhold, som du vil dele ved at skære besværet med manuel overførsel af billede eller video. Denne funktion har vundet enorm popularitet, efter at andre rollebesætningsgiganter som Chromecast er begyndt at blive synlige på teknologimarkedet.

For nylig tidligere i år har der været et stigende antal rapporter fra brugere, der ikke kunne få deres 'cast til enhed' til at fungere. Denne situation kan opstå, hvis netværket er konfigureret forkert, eller hvis netværksdriverne ikke er opdaterede. Vi vil gennemgå alle løsningerne en efter en og se, hvilken der gør tricket for os.

Hvad er årsagen til, at funktionen 'Cast til enhed' ikke fungerer?

Da mekanismen til støbning af medier til en anden enhed er så kompleks og involverer masser af moduler, kan der være mange problemer, der kan være synderen. Her er nogle af dem:

  • Netværkadapterespiller en nøglerolle i kommunikationen med enhver anden enhed. Hvis dine netværksdrivere er forældede eller korrupte, kan du ikke kommunikere korrekt med nogen enhed.
  • Windows 10 har specifikkeStreaming mulighedersom giver brugeren fuld kontrol over, hvilke medier der deles. Hvis tilladelserne ikke er indstillet korrekt, kan du ikke kaste noget.
  • Netværksopdagelseer et andet aspekt, der skal indstilles korrekt på din pc. Hvis din computer ikke kan findes på andre enheder i nærheden, hvordan caster du data til dem?
  • Sidst men ikke mindst, nogle gange er problemet medselve enheden. Hvis det ikke startes korrekt, eller hvis kommunikationen ikke er defineret, kan du ikke caste medier til det.

Sådan repareres cast til enhed, der ikke fungerer

Mange brugere har rapporteret, at de ikke kan finde nogen enheder på funktionaliteten cast til enhed. Der har også været tilfælde, hvor cast do-enheden ikke fungerer på grund af en uventet enhedsfejl. Hvis din netværkskonfiguration er i fejl, fortsætter din computer med at søge efter enheder, men viser ikke nyttige resultater. Vi gennemgår alle trin en efter en og forsøger at fejlfinde dit problem.

Løsning 1: Kørsel af fejlfinding af hardware og enheder

Der har været adskillige positive svar fra brugere, der brugte fejlfinding af hardware og enheder til at løse problemet. Denne metode løser eventuelle problemer, mens du er tilsluttet din enhed til at caste medier eller nogle gange, løser endda konfigurationen af ​​din delingsmekanisme. Udfør dette trin, inden du går videre.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “styring”I dialogboksen, og tryk på Enter. Når du er i kontrolpanelet, skal du søge efter “fejlfinding”Og åbn vinduet.

  1. Klik nu på Se alt fra venstre navigationsrude.

  1. Klik på "Hardware og enheder”Og klik på Næste på den prompt, der kommer frem.

  1. Gennemfør fejlfindingsprocessen, og genstart computeren. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Opdatering af Windows

Dette problem er blevet identificeret officielt af Microsoft, og det har endda frigivet opdateringer for at løse problemet. Det er muligt, at du er i en bagudvendt version, hvor problemet fortsætter. Derfor anbefales det, at du opdaterer Windows til den nyeste version og ser, om dette løser det problem, vi har.

  1. Tryk på Windows + S, skriv “Windows opdatering”I dialogboksen, og tryk på Enter.
  2. Når du er i Windows-opdateringen, skal du klikke på “Søg efter opdateringer”.

  1. Hvis der er opdateringer, skal du downloade og installere dem i overensstemmelse hermed på din computer. Efter installation af opdateringerne skal du genstarte hele dit system og kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 3: Opdatering af netværksadapterdriver

Før vi går videre til mere komplekse metoder, skal vi kontrollere, om dine netværksdrivere er opdaterede. Da vi "kaster" information "gennem" netværksdriveren, er det nødvendigt, at de ikke brydes og opdateres til den nyeste tilgængelige version.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
  2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide “netværkskort”, Vælg din hardware, højreklik på den og klik på“Opdater driver”.

  1. Nu bliver du spurgt, om du vil opdatere driverne automatisk eller manuelt. Vælg den automatiske metode, og fortsæt med opdateringen. Du kan også downloade driveren manuelt til et tilgængeligt sted og installere ved hjælp af den manuelle metode.

    Efter opdatering af driverne, genstart dit system og prøv funktionen 'cast til enhed' igen.

Løsning 4: Aktivering af netværksopdagelse

Hvis du vil have andre enheder til at finde din computer og omvendt, er det vigtigt, at du aktiverer din netværksopdagelse. Hvis netværksopdagelse er slået fra, kan du ikke finde andre enheder fra din computer, og hvis andre enheder ikke findes, kan du ikke caste indhold til dem på nogen måde.

  1. Trykke Windows + I for at åbne Indstillinger. Når du er i indstillingerne, skal du klikke på Netværk og internet.

  1. Klik på Status fra venstre navigationsrude og klik på Netværks-og delingscenter fra højre side af skærmen.

  1. Klik på “Skift avancerede delingsindstillinger”Fra venstre navigationsrude.

  1. Vælg indstillingen “Slå netværksopdagelse til”Og“Tænd fil- og printerdeling”. Gør det samme for alle typer profiler (Gæst, Privat, Alle netværk). Gem dine indstillinger og afslut.

  1. Genstart din computer, når du har indstillet de nye tilladelser, og kontroller, om du kan caste til enheden uden problemer.

Løsning 5: Nulstilling af streamingindstillinger

Streamingsindstillinger bestemmer, om du tillader andre enheder at få adgang til dine medier, der kan streames af andre enheder over internettet. Disse tilladelser nulstilles efter en mulig opdatering, og hvis de ikke er indstillet korrekt, kan du ikke caste til nogen enhed på nogen måde. Vi indstiller de korrekte tilladelser ved hjælp af Windows medieafspiller og ser, om dette løser vores problem.

  1. Tryk på Windows + S, skriv “Windows Media Player”I dialogboksen, og åbn applikationen.
  2. Når medieafspilleren er åbnet, skal du klikke på Stream> Tillad internetadgang til hjemmemedier.

  1. En UAC vil dukke op og bede dig om at bekræfte dine handlinger. Trykke Tillad internetadgang til hjemmemedier.

  1. Nu tjek indstillingen Tænd mediestreaming”. Når mediestreaming er aktiveret, kan du åbne den og ændre dit standard-pc-navn og dine avancerede delingsindstillinger.
  2. Genstart computeren, når du har indstillet de rigtige tilladelser, og kontroller, om du med succes kan caste til enheden.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found