Vejledninger

Steam-fejlkode -137 og -138 'Kunne ikke indlæse webside'

Nogle Windows-brugere rapporterer, at de får Fejlkode: -137 eller Fejlkode: -138 hver gang de forsøger at indlæse en side gennem Steam-overlay-browseren. Fejlmeddelelsen, der ledsager fejlkoden, er 'Webstedet kunne ikke indlæses (ukendt fejl)'.

Her er en liste over potentielle scenarier, der kan give anledning til denne fejl:

 • Steam-serverproblem - Det er muligt, at du ser denne fejlkode på grund af et udbredt serverproblem, der forhindrer brugere i at få adgang til fællesskabsfunktioner. I dette tilfælde er problemet uden for din kontrol, og alt hvad du kan gøre er at vente på, at Steam-ingeniører løser problemet.
 • Applikationsfejl - Som det viser sig, kan dette problem også opstå på grund af en temmelig almindelig fejl, der typisk vises i længere perioder med inaktivitet. For at rette det skal du blot skifte Steam-tilstand til Big Picture-tilstand. Du kan derefter skifte tilbage til normal tilstand.
 • Tredjeparts Firewall blokerer udgående Steam-forbindelse - Hvis du kun støder på dette problem, mens du prøver at bruge overlaybrowseren, er det meget sandsynligt, at en overbeskyttende tredjeparts firewall forårsager problemet. Hvis dette scenarie er relevant, skal du løse problemet ved at hvidliste Steam eller afinstallere den problematiske firewall.
 • Ødelagt dampcache - Midlertidige cachelagrede data kan også være ansvarlige for denne Steam-fejl. Som det er blevet bekræftet af nogle brugere, kan du få løst problemet ved at få adgang til Stream Web Browser-indstillingerne og slette browserens cache og indstillinger.
 • SteamService.exe har ikke tilladelser - En anden potentiel årsag, der kan give anledning til denne fejl, er et scenario, hvor din Windows ikke genkender Valve som Publisher for Steam. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at åbne skærmbilledet Egenskaber og installere den digitale signatur for at tvinge dit operativsystem til at tildele de korrekte tilladelser til SteamService.exe.
 • Fællesskabssiden kræver betaversion - Hvis du kun ser denne fejl under forsøg på at få adgang til bestemte sider fra fanen Community, er det meget sandsynligt, at dette sker på grund af det faktum, at du ikke er registreret som en beta-deltager. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at åbne menuen Konti og aktivere Betadeltagelse.
 • Netværksadapter inkonsekvens - Under visse omstændigheder kan du muligvis også se dette problem på grund af en generisk netkonsistens. For at rette det, prøv at opdatere din netværksadapter eller tildele Google-leverede DNS-adresser til IPv4 og IPv6.

Sådan løses Steam-fejlkode -137 og -138 'Kunne ikke indlæse webside'?

Inden du prøver nogen af ​​nedenstående potentielle rettelser, skal du undersøge noget for at bekræfte, at problemet ikke er uden for din kontrol. Det er muligt, at Steam i øjeblikket beskæftiger sig med et serverproblem, der forhindrer brugerne i at få adgang til fællesskabsfunktioner. En måde at bekræfte dette på er ved at kontrollere den aktuelle status på SteamStat.us.

Brug af Big Picture Mode

Hvis du bruger en hurtig løsning, der giver dig mulighed for at spille spil fra dit Steam-bibliotek, kan du overveje at bruge Big Picture Mode. Dette løser ikke årsagen til problemet, men mange berørte brugere har bekræftet, at denne løsning er effektiv til at omgå 'Webstedet kunne ikke indlæses (ukendt fejl)'problem.

At gå ind Stor billedtilstandskal du blot klikke på dens ikon - øverste højre hjørne af Damp klientvindue.

Når du er i Big Picture-tilstand, skal du gentage den handling, der tidligere forårsagede fejlen, og se om problemet nu er løst.

Hvis det virker, er det netop lykkedes dig at omgå problemet. Men husk, at dette kun er en løsning, og det løser ikke årsagen til problemet. Hvis du ønsker at finde og løse problemet korrekt, skal du foretage fejlfinding med de næste metoder nedenfor.

Hvidlistning af damp eller afinstallation af tredjeparts firewall (hvis relevant)

Som det viser sig, de fleste brugere, der stødte på -137 og -138 fejlkodernår vi prøver at bruge overlaybrowseren fra Steam har bekræftet, at problemet skyldes en overbeskyttende firewall, der ender med at blokere kommunikation, der går ud af Steam på grund af en falsk positiv.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du se på dine firewallindstillinger og hvidliste Steam-applikationen og de porte, der bruges af denne applikation. Husk dog, at de nøjagtige trin til at gøre det vil være forskellige fra firewall til firewall.

Med dette i tankerne skal du åbne din tredjeparts firewall-løsning og se, om du kan hvidliste Steam. Derudover, hvis din firewall fungerer med et tilladelsessystem, skal du give fuld adgang til Gameoverlayui.exe - Placeret i rodmappen, hvor Steam blev installeret.

Gentag derefter det samme med SteamWebHelper.exe -Placeret i Damp / skraldespand.

VIGTIG: Hvis problemet skyldes et tredjeparts firewallværktøj, deaktiveres det IKKE problemet. De samme sikkerhedsregler forbliver stadig på plads, og havne vil stadig være blokeret fra kommunikation, selvom den ansvarlige app er slukket.

Hvis hvidliste ikke er en mulighed i dit tilfælde, er den eneste vej at gå ved at afinstallere 3. parts firewall helt. Her er en hurtig trinvis vejledning til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog. Skriv derefter 'Appwiz.cpl' og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktioner menu.
 2. Når du er inde i Programmer og funktioner i menuen, rul ned gennem listen over installerede applikationer, og find den tredjeparts firewall-løsning, som du aktivt bruger. Når du har fundet det, skal du højreklikke på det og vælge Afinstaller fra den nyligt viste kontekstmenu.
 3. Inde i afinstallationsskærmen skal du følge vejledningen på skærmen for at fuldføre afinstallationen. Genstart derefter din computer i slutningen af ​​denne procedure.

  Bemærk: Hvis du vil sikre dig, at du ikke efterlader nogen resterende filer, der stadig kan forårsage den samme adfærd, skal du følge denne artikel (her) for at fjerne eventuelle restfiler, der stadig kan håndhæve sikkerhedsbegrænsninger på Steam.

Hvis denne metode ikke var anvendelig, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Rydning af Steam's webbrowser-cache

En anden potentiel synder, der kan bidrage til opfattelsen af  -137 eller -138 fejlkoder i Steam er dårlige midlertidige cachelagrede data. Som bekræftet af nogle brugere kan du muligvis løse problemet ved at få adgang til dine Steam-webbrowserindstillinger og slette Browser-cache og cookies.

Dette er især effektivt i de situationer, hvor problemet kun opstår, når du forsøger at bruge den overlaybrowser, som Steam tilbyder.

Hvis dette scenarie er relevant, skal du følge instruktionerne nedenfor for at rydde webbrowserens cache i Steam:

 1. Åben Damp og log ind med den samme konto, som du har problemer med.
 2. Klik på på instrumentbrættet Damp (fra båndlinjen øverst), og klik derefter på Indstillinger fra den nyligt viste kontekstmenu.
 3. Når du er inde i menuen Indstillinger, skal du vælge Webbrowser i den lodrette menu til venstre.
 4. Gå derefter til højre sektion, klik på Slet browser-cacheog bekræft derefter ved at klikke Okay at indlede proceduren.
 5. Når webbrowserens cache er ryddet, skal du klikke på Slet alle browsercookies og gentag proceduren igen.
 6. Når operationen er afsluttet, skal du genstarte din dampklient og se, om problemet er løst ved næste systemstart.

Hvis denne handling ikke løste problemet, og du stadig støder på det samme Fejlkode: -137,gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Giv tilladelser til SteamService.exe

Som det viser sig, kan dette problem også opstå på grund af en inkonsekvens, der skyldes, at Windows ikke er i stand til at genkende Steam-klientens signatur - det behandler applikationen som en fra en Ukendt udgiver, selvom Damp er underskrevet af Ventil.

Hvis dette scenarie er relevant, kan du ende med at give alle nødvendige tilladelser til SteamService.exe ved at åbne Ejendomme skærm og viser og installerer certifikatet fra Digital signatur fanen. Ved at tvinge Windows til at hente certifikatdata manuelt, skal du ende med at fjerne Fejlkode: -137 eller Fejlkode: -138 fuldstændig.

Her er en hurtig guide til at give de korrekte tilladelser til StreamService.exe ved at tvinge Windows til at anerkende den digitale signatur fra den vigtigste eksekverbare, der er involveret i denne operation:

 1. Åbn File Explorer, og naviger til placeringen af ​​dit Steam-bibliotek. Når du kommer til rodmappen, skal du åbne bin-mappen for at nå steamservice.exe.
 2. Når du er inden for den rigtige placering, skal du højreklikke på steamservice.exe og vælge Ejendomme fra den nyligt viste kontekstmenu.
 3. Inde i Ejendomme skærmbillede, vælg Digitale signaturer fanen skal du vælge Værdi fra sektionen Signaturliste, og klik derefter på detaljer boks.
 4. Ved Detaljer om digital signatur skærmbillede, vælg Generel fanen og klik på Se certifikat.
 5. Klik derefter på Install certifikat fra Certifikatmenu (fanen Generelt).
 6. I første omgang Certifikat Windows-guide menu, vælg Lokal maskine under Butiks placering og klik Næste at fortsætte.
 7. Vælg derefter den skifte, der er knyttet tilVælg automatisk certifikatlageret baseret på typen af ​​certifikatog klik Næste at fortsætte.
 8. Klik på ved den sidste prompt Afslut for at fuldføre installationen af ​​ventilcertifikatet
 9. Når operationen er afsluttet, skal du genstarte dampen og se, om problemet er løst.

Hvis du stadig støder på Fejlkode: -137 eller Fejlkode: -138til trods for at sikre, at det digitale Valve-certifikat er installeret, skal du flytte ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Aktivering af beta-deltagelse

Hvis du kun får Fejlkode: -138når du prøver at få adgang til fanen Store og Community i Steam, men du kan få adgang til din Steams bibliotek, kan du muligvis løse problemet hurtigt ved at tilmelde dig Betadeltagelse.

Der er ingen officiel forklaring på, hvorfor dette er effektivt, men mange berørte brugere har bekræftet, at denne hurtige løsning endelig tillod dem at slippe af med den irriterende fejlmeddelelse.

Hvis dette scenarie gælder for din nuværende situation, er her en hurtig trinvis vejledning, der viser dig, hvordan du aktiverer Betadeltagelse i din Steam-klient:

 1. Åbn Steam, og brug båndlinjen øverst til at klikke på Strøm og derefter videre Indstillinger (fra genvejsmenuen).
 2. Vælg menuen Indstillinger Konti fanen til højre i menuen, flyt derefter til højre sektion og klik på Lave om knap tilknyttet Beta-deltagelse.
 3. Fra Beta-deltagelse skærm, skal du bruge rullemenuen til at vælge Steam Beta-opdatering, og klik derefter på Okay for at gemme ændringerne.
 4. Vent, indtil installationen er afsluttet, og genstart derefter din Steam-klient, når operationen er afsluttet.
 5. Forsøg på at få adgang til fanerne Store eller Community i Steam for at se, om problemet er løst.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Ændring af standard DNS-indstillinger

Hvis du bruger en internetudbyder (Internet Service Provider), der tildeler automatiske DNS (domænenavnservere) og dynamiske IP'er, er det muligt, at du ser Fejlkode: -138 / -137på grund af en inkonsekvens i netværket.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at få løst problemet ved at gå væk fra standard DNS-tavlen til Googles offentlige DNS. Mange berørte brugere har bekræftet, at denne handling var den eneste ting, der gjorde det muligt for dem at løse problemet.

Husk dog, at for at gøre dette skal du foretage nogle ændringer fra dit netværksforbindelsesvindue (i dine Windows GUI-indstillinger). Her er nogle trinvise instruktioner, der viser dig, hvordan du gør dette:

 1. Åbn en Løb dialogboks ved at trykke på Windows-tast + R. Skriv derefter 'Ncpa.cpl' og tryk på Gå ind at åbne op for Netværksforbindelser vindue.
 2. Når du er inde i Netværksforbindelser menu, skal du vælge den forbindelse, du vil konfigurere med Googles offentlige DNS.

  Bemærk: Hvis du bruger et trådløst netværk, skal du højreklikke på Wi-Fi (trådløs netværksforbindelse)og vælg Ejendomme fra genvejsmenuen. Hvis du bruger en kabelforbindelse, skal du højreklikke på Ethernet (lokalforbindelse)

 3. Når du kommer til skærmbilledet for egenskaber for Wi-Fi / Ethernet, skal du vælge fanen Netværk og klikke på Indstillinger knappen underDenne forbindelse bruger følgende emner.
 4. Vælg derefter Internetprotokol version 4 (TCP / IPv4) og klik på Ejendomme menu.
 5. Inde i Internetprotokol version 4 (TCP / IPv4)indstillinger, skal du vælge Generel fanen og kontroller den skifte, der er knyttet til Brug følgende DNS-serveradresseog udskift Foretrukket DNS-server og Alternativ DNS-server med følgende værdier:
  8.8.8.8 8.8.4.4
 6. Gem ændringerne, gentag derefter trin 3 og 4 igen med internetprotokol version 6 (TCP / IPv6). Men når du gør dette, skal du bruge nedenstående værdier til Foretrukket DNS-server og Alternativ DNS-server henholdsvis:
  2001:4860:4860::8888 2001:4860:4860::8844
 7. Når ændringen er håndhævet, skal du genstarte din netværksforbindelse og åbne Steam igen for at se, om problemet er løst.
 8. Hvis du stadig støder på den samme fejlmeddelelse, skal du gå ned til den sidste mulige løsning nedenfor.

Opdatering af netværksadapteren

Hvis du kommer så langt, og ingen af ​​de potentielle rettelser ovenfor har hjulpet, er det meget sandsynligt, at du har at gøre med en slags netværkskonsistens. En sidste ting, du kan prøve, er at nulstille netværksadapteren til standardkonfigurationen - Denne procedure er også kendt som nulstilling af winsockellercom geninstallerer.

I tilfælde af at en inkonsekvent netværksadapter forårsager Kunne ikke indlæse websiden i Steam, følg instruktionerne nedenfor for at opdatere din netværksadapter:

Bemærk: Instruktionerne nedenfor skal fungere uanset den Windows-version, du bruger i øjeblikket.

 1. Åbn en Løb dialogboks ved at trykke på Windows-tast + R. Skriv derefter 'Cmd' og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne en forhøjet kommandoprompterminal. Når du ser Brugerkontokontrol hurtig, klik Ja at give Admin Adgang.
 2. Når du er inde i den forhøjede CMD-prompt, skal du skrive følgende kommando og trykke på Gå ind for at opdatere netværksadapteren:
  netsh winsock reset
 3. Når kommandoen er behandlet, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst ved næste opstart af computeren.
Tags damp