Vejledninger

Sådan kommer du tilbage til ikonet 'Fjern sikkert hardware'

Modulet til 'Fjern sikkert hardware' har været i Windows i nogen tid og giver brugerne mulighed for sikkert at stoppe al kommunikation med en USB-enhed eller harddisk, så den kan tilsluttes sikkert. Hvis du pludselig tilslutter en USB-enhed, kan enheden blive beskadiget, eller din enhed kan miste de tilstedeværende data indeni.

På det seneste har der været adskillige rapporter, hvor brugerne har bemærket, at det sikkert fjernede hardware-ikon mangler i deres proceslinjer. Dette sker normalt, fordi enten ikonet er deaktiveret fra proceslinjens indstillinger, eller at der er nogle problemer med systemfilerne.

Sådan repareres sikkert, fjern hardwareikonet mangler

Brugere har rapporteret, at ikonet til sikker fjernelse af hardware mangler i meddelelsesområdet i Windows 10. Dette forekommer ikke kun i Windows 10, men er også til stede i Windows 7 og XP. Der er også problemer, hvor ikonet med sikker fjernelse af hardware ikke viser de enheder, der aktuelt er forbundet til computeren. Denne vejledning er rettet mod at løse alle disse problemer.

Løsning 1: Aktivering af 'Fjern sikkert hardware' fra proceslinjen

Ikonet og modulet vises ikke på din proceslinje, hvis det er deaktiveret fra proceslinjens indstillinger. Det er muligt, at du tidligere har muligvis deaktiveret indstillingen, og derfor nægter den at blive vist. Vi åbner indstillingerne og aktiverer modulet igen.

 1. Højreklik et vilkårligt sted på proceslinjen, og klik Indstillinger på proceslinjen.

 1. Naviger ned til Meddelelsesområde og klik Vælg hvilke ikoner der vises på proceslinjen.

 1. Kontrollere indstillingen Windows Stifinder: Fjern hardware sikkert og skub ud medier.

 1. Afslut, når du har gemt ændringerne. Nu vises ikonet automatisk på din proceslinje. Hvis det ikke gør det, skal du klikke på Pil op for at udvide proceslinjen og vælge ikonet for at fjerne hardware sikkert.

Bemærk: Du kan også aktivere proceslinjens indstilling "Windows-værtsproces (Rundll32)", hvis ovenstående ikke løser problemet alene.

 Løsning 2: Deaktivering af hurtig fjernelse

USB-enheder har en teknologi kaldet 'Hurtig fjernelse', som deaktiverer skrivecaching på enheden og i Windows, så du kan tilslutte den uden brug af ikonet Sikker fjernelse af hardware. Dette kan øge tilgængeligheden, men kan reducere ydeevnen. Vi kan prøve at ændre dette og se om dette gør tricket.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. En gang i enhedsadministratoren skal du udvide Diskdrev, højreklik på dit USB-drev, og klik Ejendomme.
 3. Når du er i egenskaber, skal du vælge fanen Politikker og kontrollere indstillingen Bedre ydeevne.

 1. Kontroller nu, om ikonet er til stede på proceslinjen. Hvis det ikke er tilfældet, kan du navigere tilbage til enhedsadministratoren og vælge Hurtig fjernelse igen og tjek.

Løsning 3: Kontrol af "Plug and Play" -tjenesten

Tjenesten "Plug and Play" er ansvarlig for at synkronisere hele proceduren for USB-tilslutning til og ud i din computer. Denne service registrerer USB eller harddisk, der er tilsluttet din computer, og gør den klar til dataoverførslen. Vi kan kontrollere, om denne service kører korrekt.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “tjenester.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i tjenester, skal du søge efter posten “Tilslut og brug”. Højreklik på den, og vælg Ejendomme.
 3. Sørg for, at tjenesten kører, og opstartstypen er angivet som Automatisk.

 1. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte. Genstart din computer og se om ikonet er synligt på proceslinjen.

Løsning 4: Brug kommandoen Kør

Hvis alle ovennævnte metoder ikke virker, kan du prøve at starte hardware, der fjernes sikkert, manuelt ved hjælp af kommandoen Kør på din computer. Dette kan virke som en hovedpine, fordi du er nødt til manuelt at bede om sikker fjernelse af hardware. Vi opretter dog en genvej til den, hvis denne metode fungerer for dig.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “rundll32 shell32.dll, Control_RunDLL hotplug.dll”I dialogboksen, og tryk på Enter.

 1. Herfra skal du vælge den USB-enhed, som du vil stoppe, og klik på hold op

 1. Du kan nu fjerne dit drev sikkert fra computeren.

Hvis denne metode fungerer for dig, kan du oprette en genvej til den hvor som helst på dit skrivebord. Dette tager sig af besværet med at køre kommandoen Kør hver gang.

 1. Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet, og klik Ny> Genvej.

 1. Indtast kommandoen i dialogboksen “rundll32 shell32.dll, Control_RunDLL hotplug.dll”.

 1. I det næste vindue kan du navngive genvejen som “Fjern hardware sikkert”. Tryk på OK for at genvejen skal foretages.

 1. Nu når du klikker på genvejen, vises vinduet, og du kan nemt stoppe alle enhederne.

Bemærk: Hvis al metoden ikke fungerer, kan du køre en SFC-scanning på din computer. Denne scanning løser alle de korrupte registre, og hvis dette modul er brudt, løser det det.