Vejledninger

Sådan tilføjes nogen på Facebooks Messenger-app

Hjem/Lære/ Sådan tilføjes nogen på Facebooks Messenger-app

Sådan tilføjes nogen på Facebooks Messenger-app

Af Habiba Rehman 23. november 2018 3 minutter læst

Facebook-brugere kan bruge Facebook 'Messenger' -appen på deres telefon til at modtage og sende meddelelser. De kan endda ringe fra appen. Appen har nu også en funktion, der giver dig mulighed for at bruge Messenger i stedet for den sædvanlige messaging-funktion i din telefon, så du har alle dine beskeder på ét sted. Du kan tilføje kontakter på Messenger, uanset om disse mennesker er på din Facebook-liste eller ej. Det er ikke vigtigt, at kun personer på din Facebook-liste vises på din Facebook Messenger.

Der er ikke kun en metode til at tilføje nogen til din Messenger. Du kan føje en ven til din messenger ved manuelt at tilføje deres nummer, invitere dem til din Messenger, scanne deres Messenger-kode og acceptere anmodninger fra den ven, som du vil tilføje. Følg trinene som nævnt nedenfor for at tilføje kontakter til din Facebook Messenger.

 1. Hvis du har tilføjet en ven på Facebook, vises de automatisk på din Messenger-liste, da Messenger og Facebook linkes på denne måde. Du vil se beskederne på Facebooks meddelelser såvel som i Messenger.
 2. Når du ikke har en ven på din Facebook-konto, kan du altid føje dem manuelt til din Messenger. Lad os lære at gøre det på fire forskellige måder.
 3. Åben din Messenger-app.
 4. Du finder alle dine beskeder på hjemmesiden. Som vist på billedet nedenfor.
 5. Nu for at tilføje nogen ny til Messenger skal du klikke på ikon der viser ikoner med to figurer.

  Her vises alle de mennesker, der allerede er på din Messenger, som kan vinkes med gennem ikonet lige foran deres navne. Øverst på denne side vil du bemærke fire muligheder. Scan kode, inviter, anmodninger og tilføj. Dette er de fire muligheder, som du kan klikke på for at tilføje nogen til din Messenger.

 6. Scan kode: Enhver Messenger-brug har en genereret Scan-kode, der fungerer som en identitet for deres Messenger-konto. Så hvis du kender nogen og vil føje dem til din messenger, kan du scanne deres Scan-kode fra din telefon. Men til dette bliver du nødt til at se deres kode fra deres telefon og klikke på dets billede som vist på billederne nedenfor fra din.

  Sådan ser en scanningskode ud, hvis nogen skal tilføje dig på Messenger, scanner de denne kode ved at klikke på ikonet Scan kode, som fører dem til dette og klikker på dets billede som nævnt tidligere:

 7. Invitere: Hvis du vil tilføje nogen på Messenger, der ikke har appen Messenger, kan du 'invitere' dem til at downloade denne app. For dette skal du klikke på Invite-ikonet, der fører dig til dette.

  Dette er en liste over alle personer i mine kontakter, der ikke har Messenger-appen. Jeg klikker på den blå invitationsknap foran deres navne for at invitere den person til min Messenger, og når de først har accepteret det og downloadet appen, tilføjes de automatisk.

 8. Anmodninger: Hvis du vil føje nogen til din Messenger, kan du sende dem en besked fra Facebook, og dette vil gå dem som en meddelelsesanmodning. I det øjeblik klik på kryds eller kryds foran dit navn og din besked, det er det, der bestemmer, om de kan føjes til din Messenger eller ej.
 9. Tilføje: Den sidste og den nemmeste måde at tilføje nogen til din Messenger er ved manuelt at tilføje deres telefonnummer, hvis du har det, og tilføje dem til dine Messenger-kontakter.

  Klik på fanen Tilføj. En dialogboks vises, der beder dig om at tilføje nummeret på den kontakt, du vil finde på Messenger. Når du har tilføjet det rigtige nummer, kan du trykke på den blå fane Tilføj kontakt.

Så uanset om nogen er på din Facebook-liste eller ej, eller hvis du har deres telefonnummer eller ej, kan du tilføje nogen til din Messenger-liste, når de selvfølgelig accepterer det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found