Vejledninger

Sådan rettes fejl 0x876c0001 på Xbox One

Nogle brugere af Xbox har rapporteret at modtage fejl 0x876c0001, når de prøver at afspille eller bruge indhold på deres konsol. Med denne fejl kan du ikke få adgang til Xbox-butikken og -guiden. Applikationer som YouTube går ned ved et loginforsøg, og Netflix synkroniserer ikke data.

Ifølge Microsoft betyder dette, at det indhold, du får adgang til, ikke er tilgængeligt, hvilket er et resultat af et midlertidigt netværksproblem. For at løse dette problem prøver vi at rydde cachen, rydde netværksindstillingerne, kontrollere Xbox-tjenesterne og foretage en fabriksnulstilling.

Hvis du har en ekstern lagerplads, foreslår vi, at du sikkerhedskopierer dine vigtige filer, inden du fortsætter med denne vejledning.

Metode 1: Log ind på din profil igen

Du kan løse denne fejl ved blot at logge ud af din konto og logge ind igen. Det fungerede for et par brugere, så sørg for at prøve det.

Metode 2: Rydning af Xbox Cache

Nogle brugere løste dette problem let ved at rydde deres ødelagte cache. Sådan ryddes din cache.

  1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden. Naviger til Indstillinger> Disk og Blu-ray> Blu-ray> Vedvarende opbevaring og vælg Ryd vedvarende opbevaring. Du kan gøre dette flere gange for at sikre, at alle de ødelagte cachelagrede filer på konsolens hukommelse slettes. Dette sletter ikke nogen af ​​dine gemte spildata.
  2. Gå tilbage til startskærmen, og naviger til Indstillinger> Netværk> Avancerede indstillinger> Alternativ MAC-adresse og vælg Ryd og genstart.
  3. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på din konsol i ca. 10 sekunder for at lukke den ned. Fjern alle kabler, der er fastgjort til konsollen, og tilslut den igen efter et par minutter.
  4. Tilslut kablerne til konsollen igen, og tænd den.
  5. Gå over til butikken og log ind for at bekræfte, om fejlen er rettet.

Metode 3: Test din forbindelse til Xbox Live

Du kan kontrollere status for Xbox Live-tjenester ved at klikke på dette link. Hvis tjenesterne er op, og du stadig har problemer, skal du teste din netværksforbindelse ved hjælp af nedenstående trin.

  1. Gå til din Xbox-startskærm, og naviger til Indstillinger> Netværk> Netværksindstillinger> Test netværksforbindelse.
  2. Hvis du ser mere end 5% pakketab, skal du kontrollere og foretage fejlfinding på din internetforbindelse eller vente et par minutter og prøve igen.

Metode 4: Udførelse af fabriksnulstilling

Hvis tidligere løsninger ikke fungerer, skal du prøve at udføre en fabriksindstilling. Denne mulighed sletter muligvis alle brugerfiler fra konsollen og nulstiller den tilbage i oprindelig tilstand. Som sagt tidligere i vejledningen, skal du sørge for at tage backup af alle dine filer, inden du fortsætter med dette trin.

  1. Tryk på Xbox-knap for at åbne guiden.
  2. Naviger til Indstillinger> Alle indstillinger> System> Konsoloplysninger og opdateringer og vælg Nulstil konsol.
  3. Du finder to muligheder, nemlig: Nulstil og behold mine spil og apps og Nulstil og fjern alt. Hvis du vælger den første mulighed, nulstilles konsollen og slettes potentielt beskadigede data, mens spil og andre filer opbevares. Hvis det ikke løser problemet, bør de anden muligheder. Dette sletter alle downloadede spil, applikationer, spildata osv.
Mærker 0x8007042c
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found