Vejledninger

LØST: Filen er beskadiget og kunne ikke repareres

Adobe er skaberen af PDF (Bærbart dokumentformat). Som navnet skildrer, er det et af de bedste filformater at importere og eksportere dokumenter. PDF er kompatibel på alle slags Desktop OS, hvad enten det er Windows, Linux eller Mac OSX.

Selvom PDF anerkendes som et sikkert dokument, men det kan blive ødelagt af eksterne vira såvel som interne trusler, der resulterer i en fejl kaldet Filen er beskadiget og kunne ikke repareres. Denne fejl gør PDF-filerne utilgængelige ved at bede brugerne om en dialogboks.

Årsager bag fejlen Filen er beskadiget og kunne ikke repareres:

Der kan være en række årsager til korruption af en PDF-fil. For at løse dette problem skal du have lidt viden om de ting, der forårsager denne fejl. Årsagerne til PDF-korruption er anført nedenfor:

  • Den første grund kan være i løbet af downloadproces af PDF-filen. Det kan blive ødelagt af en simpel afbrydelse i download. Nogle gange, hvis du fortsætter med at downloade en PDF-fil, kan den blive beskadiget, hvilket resulterer i denne fejl.
  • En anden vigtig grund, som siges at være den mest hjemsøgte, er IE (internet explorer) inde i Windows.
  • PDF-fil kan også påvirkes af et system, der er inficeret af vira og malwares. Disse ondsindede filer kan beskadige strukturen i PDF-filen.
  • Det kan også ske ved forkert nedlukning af et system, hvor den pågældende PDF-fil blev åbnet.

Løsninger til at slippe af med denne fejl:

Løsninger på denne fejl er tilgængelige i tal. Så vi nævner et par metoder, der ser ud til at fungere fint.

Metode nr. 1:

Den første og mest succesrige metode til at slippe af med denne fejl er at ryd alle midlertidige filer efter at have lukket browseren. På denne måde rydder det alle de fejlfiler, der forårsager problemer inde i PDF-strukturen.

Du kan få denne rydningsproces til at ske ved hver browserudgang. Følg dette for at få det gjort hver gang du forlader browseren. Gå til Kontrolpanel> Internetindstillinger (et nyt fanebladvindue vises)> avanceret (fane) og rul derefter ned til Sikkerhed felt og kontrollere kassen mærket som Tom midlertidig internetfilmappe, når browseren er lukket. Når du har markeret afkrydsningsfeltet, skal du klikke på ansøge og så Okay. Genstart pc'en, og du vil helt sikkert være på vej til at åbne den beskadigede PDF-fil.

Metode nr.2:

Den anden metode er enkel og involverer downloade PDF-filen igen fra kilden. Til dette formål skal du bare fjerne den inficerede fil fra systemet og downloade den igen. Prøv at åbne denne fil igen med læseren, og det vil løse problemet.

Metode nr. 3:

Hvis begge ovennævnte metoder ikke fungerer, så prøv afinstallation af PDF-læser aktuelt installeret på din pc. Download og installer en anden PDF-læser som Nitro PDF Reader, Foxit Reader osv. Ved flere lejligheder har denne metode hjulpet brugerne. For at afinstallere PDF-læser skal du gå til Kontrolpanel> Programmer og funktioner og find læseren installeret. Dobbeltklik på læseren, og følg trinene for at afinstallere den.