Vejledninger

Sådan afinstalleres iCloud på Windows 10

Brug af iCloud er normalt forbundet med Apple-produkter og deres respektive operativsystemer, såsom Mac OS X og iOS. Der er dog en Windows-version af iCloud, som fungerer som den skal.

Alt hvad du skal gøre er at downloade installationsprogrammet fra Apples officielle side, installere det og bruge dit Apple-id for at logge ind for at bruge det og vælge, hvilke funktioner der vil synkroniseres på tværs af dine enheder. Du bliver også nødt til at bruge og konfigurere iCloud på alle de enheder, du gerne vil have synkroniseret. Der kan dog opstå visse problemer med dette program, så lad os se, hvad der kan ske.

Afinstallation af iCloud på Windows

Mange brugere har rapporteret, at de har afinstalleret iCloud på deres Windows-pc'er, men de modtager stadig iCloud-relaterede fejlmeddelelser såsom:

"Det delte bibliotek" Cloud Music Library "svarer ikke"

"ICloud-musikbiblioteket kan ikke aktiveres"

"Bekræftelse af iCloud mislykkedes / anmodningen blev udløbet"

“ICloud-fejl: Der er fundet en kritisk synkroniseringsfejl med iCloud. iCloud-synkronisering med dag et er blevet deaktiveret. ”

Dette bør ikke ske, fordi folk har afinstalleret det ved hjælp af afinstallationsprogrammet, men på en eller anden måde er stykker af det blevet på deres computer. Disse stykker er ikke umulige at fjerne, men sørg for at følge instruktionerne nedenunder nøje og prøv hver af dem, før du giver op.

Løsning 1: Afinstallation via kontrolpanel / indstillinger

Dette er sandsynligvis den første ting, du prøvede selv, men lad os prøve dette igen for at sikre, at vi forsøgte at afinstallere det på den konventionelle måde. Hvis denne metode hjælper dig med at håndtere iCloud-relaterede fejlmeddelelser, behøver du ikke fortsætte med andre løsninger.

 1. Først og fremmest skal du sørge for at være logget ind med en administratorkonto, da du ikke kan slette programmer ved hjælp af nogen anden konto.
 2. Sikkerhedskopier de data, du vil gemme, fordi sletning af iCloud fjerner det.
 3. Åbn iCloud, og marker afkrydsningsfelterne ud for data, du vil sikkerhedskopiere, og klik på Anvend.
 4. Så snart dine data er uploadet til iCloud, skal du klikke på knappen Log ud i nederste venstre hjørne.
 5. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 6. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 7. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 8. Find iCloud i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller.
 9. iClouds afinstallationsguide skal åbnes med to muligheder: Reparer og fjern. Vælg Fjern, og klik på Næste for at afinstallere programmet.
 10. Der vises en meddelelse, der spørger "Vil du fjerne iCloud til Windows fuldstændigt?" Vælg Ja.
 11. Klik på Udfør, når den afinstallerede afslutter processen, og genstart computeren for at se, om der stadig vises fejl.

Løsning 2: Kørsel af det downloadede installationsprogram

Der har været en diskussion på Apple Forums, hvor brugerne sagde, at afinstallation ved hjælp af Kontrolpanel eller Indstillinger ikke får jobbet gjort ordentligt. I stedet sagde folk, at du skal køre det installationsprogram, du downloadede, for at installere programmet på din pc. Dette er bestemt noget, du skal prøve, og det tager ikke lang tid.

 1. Åbn mappen Downloads eller den mappe, du brugte til at downloade iCloud-installationsprogrammet til. Du kan også prøve at søge efter filen ved at skrive "iCloudSetup.exe" i din søgefelt.
 2. Hvis du allerede har slettet filen, kan du downloade den igen ved at besøge Apples websted.
 3. Kør den fil, du har fundet eller downloadet, og du skal igen blive bedt om at fjerne og reparere muligheder ligesom i løsning 1.
 4. Følg trin 6-8 for at afinstallere iCloud fra din computer.
 5. Genstart din computer, og vent, om alt er i orden nu.

Løsning 3: Find det skjulte afinstallationsprogram

Der er også en måde at finde afinstallationsprogrammet og slette iCloud fra din computer permanent ved at finde det på din harddisk. Men hvis tidligere installatører ikke kunne indlæse korrekt, eller hvis de åbnede en fejlmeddelelse, fungerer denne løsning muligvis heller ikke, men det er værd at give det et show, da dette hjalp et par mennesker med at slippe af med iCloud.

 1. Åbn Min computer (eller denne pc), og naviger til dit lokale disk C: drev.
 2. Klik på fanen Vis øverst i vinduet, og marker afkrydsningsfeltet ud for Skjulte emner.
 3. Naviger til ProgramData >> Apple >> Installationscache >> iCloud Kontrolpanel #. #. #. ## hvor hashes repræsenterer den installerede version af programmet, og det afhænger af computer til computer.
 4. Find icloud64.msi, hvis din Windows-version er 64 bit, eller se efter icloud32.msi, hvis dit operativsystem er 32 bit.
 5. Kør denne fil, og installationsprogrammet skal vises.
 6. Følg trin 6, 7 og 8 fra løsning 1 for at afinstallere iCloud.
 7. Genstart din computer og kontroller for fejl.

Løsning 4: Brug Advanced Uninstaller Pro til at fjerne iCloud

Der er mange forskellige afinstallationsprogrammer designet til at erstatte Kontrolpanel og indstillinger, da de ofte ikke reagerer, og de fryser undertiden midt i afinstallationsprocessen. Du behøver ikke bruge denne særlige afinstalleringsenhed, men denne var i stand til at hjælpe folk, der især havde at gøre med dette problem, og det er netop derfor, vi anbefaler det.

 1. Download Advanced Uninstaller Pro fra deres officielle hjemmeside
 2. Find den fil, du downloadede, dobbeltklik på den, og følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere den. Pas på ikke at installere yderligere programmer, som du muligvis bliver bedt om at installere, og fjern markeringen af ​​dem alle. Vælg Brugerdefineret installation, og fjern markeringen af ​​alt undtagen Advanced Uninstaller Pro.
 3. Åbn programmet, og åbn Generelle værktøjer.
 4. Under Generelle værktøjer skal du klikke på Afinstaller programmer og en liste over alle dine installerede programmer skal vises.
 5. Vælg iCloud, og klik på knappen Afinstaller til venstre under oplysningerne om det valgte program.
 6. Efter at have klikket på knappen Afinstaller, vil afinstallationsprogrammet sandsynligvis mislykkes, da det enten viser en fejlmeddelelse, eller det allerede er brugt eller slettet.
 7. Imidlertid implementerer dette program en scanner, hvis formål er at scanne din harddisk og din registreringsdatabase for rester. Det finder disse filer, og du kan klikke på Vælg alle og fjerne dem.
 8. Genstart din pc, og kontroller, om dit problem fortsætter.

Løsning 5: Brug af Windows PowerShell

Windows PowerShell er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe dig med at automatisere opgaver ved hjælp af en kommandolinjeskal og et script-sprog, der blev bygget ved hjælp af .NET Framework og .NET Core. Det plejede at være eksklusivt for Windows, men det blev gjort open source og nu er det tilgængeligt for alle platforme. Du kan bruge PowerShell til at afinstallere forskellige apps, og du kan endda bruge den til at slette forudinstallerede Windows-apps såsom fotos, video, lommeregner osv.

 1. Skriv PowerShell i din søgefelt, højreklik på det første resultat, og vælg Kør som administrator.
 2. Kopier og indsæt følgende kommando for at modtage den fulde liste over de apps, du har installeret sammen med detaljeret information om hver enkelt: Get-AppxPackage
 3. Vent på, at listen indlæses, og prøv at søge efter iCloud. Dette kan tage et stykke tid, men vær tålmodig, mens du kigger gennem de installerede apps.
 4. Når du finder det, skal du kopiere alt ved siden af ​​linjen PackageFullName ved at vælge hele teksten og bruge Ctrl + C-tastekombinationen.
 5. Brug følgende kommando for at afinstallere iCloud fra din pc. Udskift den fedte PackageFullName med det faktiske navn, du lige har kopieret, og klik på Enter.

Fjern-AppxPackage -pakke PackageFullName

 1. Genstart computeren, og se om der er ændringer vedrørende fejlmeddelelserne.

Løsning 6: Eftervirkningen

Denne løsning inkluderer sletning af de resterende filer efter at have udført nogen af ​​ovenstående løsninger eller efter at have afsluttet dem alle. Da vi imidlertid har brugt flere forskellige metoder, bør du ikke være i stand til at finde mange filer relateret til iCloud. Alligevel er det værd at kontrollere, i tilfælde af at disse resterende filer simpelthen kan være dem, der forårsager alle disse iCloud-relaterede fejl, selvom iCloud ikke engang er installeret på din computer.

 1. Naviger til følgende mapper, og slet alt relateret til iCloud. Pas på ikke at slette noget relateret til anden Apple-software, du muligvis har installeret:

Min computer >> C: >> Programfiler (x86) >> Almindelige filer >> Apple

Min computer >> C: >> Programfiler (x86) >> Apple-softwareopdatering

Min computer >> C: >> Programfiler (x86) >> Bonjour

Min computer >> C: >> Programfiler (x86) >> Almindelige filer >> Apple >> Internet Services

Min computer >> C: >> Programfiler >> Almindelige filer >> Apple >> Internet Services

 1. Tjek fra iCloud-poster i registreringsdatabasen ved at skrive "regedit" i søgefeltet og åbne Registreringseditor.
 2. Sikkerhedskopier din registreringsdatabase ved at klikke på File >> Export ... og gem den aktuelle status for din registry et eller andet sted.
 3. Se under HKEY_CURRENT_USER \ Software og HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software for mapper relateret til iCloud og slet dem.
 4. Klik på Rediger >> Find og søg efter "iCloud" og slet alt, hvad du kan finde relateret til iCloud.
 5. Genstart din computer, og dine problemer skal være væk nu.