Vejledninger

Er Windows 10 et godt valg til spil?

Spillere tegner sig for en betydelig del af alle Windows-brugere derude, og med pc-spil på en meteorisk stigning har folk hos Microsoft været nødt til at holde deres videospil, der spiller forbrugere i spidsen for deres hjerne, mens de udvikler produkter til masserne. Spillerne var virkelig tilfredse med Windows XP og Windows 7, da begge operativsystemer var ekstremt stabile og møblerede for så vidt angår spil. Imidlertid kom Windows 8 og Windows 8.1, som begge satte forholdet mellem Microsoft og pc-spillere på klipperne. Spillere var mildt sagt ikke tilfredse med alle de problemer og problemer, som Windows 8 og 8.1 havde ventet på dem i de tidlige dage af den daværende seneste og største iteration af Windows-operativsystemet.

Tiden for Windows 8 og 8.1 er dog for længe siden gået - nu er det tid for Windows 10. Med Windows 10 forsøgte Microsoft deres bedste for at undgå de fejl, de lavede med sin forgænger, og prøvede deres bedst mulige for at minimere problemer og problemer med operativsystemet ved lanceringen. Desværre var Microsoft ikke i stand til at holde fast i deres ambitioner, og Windows 10 manglede kun en katastrofe for spilmiljøet ved lanceringen. Hoved blandt de horder af problemer, som spillere oplevede efter opgradering af deres Windows-computere til Windows 10 (som var gratis for ejere af Windows 7, 8 og 8.1 i et helt år efter lanceringen) var kompatibilitetsproblemer med spil, optimeringsproblemer, en bred vifte af problemer med grafikkort og deres drivere, og værst af alt, et massivt fald i spilydelsen og billedskærmen.

For at være retfærdig er beskrivelsen ovenfor, hvordan situationen var, da Windows 10 blev lanceret. Da den nyeste version af Windows-operativsystemet blev lanceret, kunne hele verden se, at det var rå og havde kurver og kanter, som skulle være og blev poleret efter lanceringen. Microsoft har siden gjort et fantastisk stykke arbejde med at gøre Windows 10 til det første valg af spillere, når det kommer til versioner af Windows-operativsystemerne til deres computere. Så spørgsmålet, som spillere står over for nu - i begyndelsen af ​​2020 efter næsten 5 år efter lanceringen af ​​Windows 10 - er, om Windows 10 er godt til spil.

Det korte svar på dette er ret simpelt: ja! Windows 10, på dette tidspunkt, er bestemt godt til spil og har optjent retten til at være det første valg af spillere, når det kommer til at vælge et operativsystem til deres computere. Det lange svar på dette spørgsmål går på den anden side lidt dybere ned i, hvorfor netop Windows 10 er et fremragende valg af operativsystem til spillere. Følgende er nogle af de absolut mest betydningsfulde grunde til, at Windows 10 i dagens tid og alder er godt til spil:

DirectX 12

Betydningen af ​​denne specifikke tilføjelse, som Windows 10 bringer til spillere, kan simpelthen ikke understreges nok. DirectX er applikationsprogrammeringsgrænsefladen, som spil bruger til at kommunikere med din computer - det er den platform, et spil bruger for at få din computer til at gøre, hvad spillet vil have det til at gøre. Indtil Windows 10 var DirectX 11 den nyeste og bedste i denne ret lange række værktøjssæt. Med Windows 10 introducerede Microsoft DirectX 12, hvilket giver spillere masser af fantastiske nye funktioner og fordele. DirectX 12 giver grafikkort muligheden for at bruge mere end en kerne i en computers CPU på samme tid (spil udviklet ved hjælp af DirectX 11 eller lavere kan kun tale med en af ​​kernerne i en computers CPU på et givet tidspunkt), hvilket er ret hidtil uset, for at være ærlig.

Test udført mellem DirectX 11-optimerede spil og DirectX 12-optimerede spil har vist en forskel i ydeevnen på 85-300% mellem de to, hvilket mildt sagt er eksponentielt. At flytte fra Direct X 11 til DirectX 12 er heller ikke noget for svært for udviklere. DirectX 12 bruger meget mindre strøm end tidligere DirectX-iterationer og kan endda bruge det integrerede grafikkort som en co-processor til det dedikerede grafikkort på computere med to grafikkort.

For at et spil skal kunne udnytte alle de fordele, DirectX 12 har at tilbyde, skal det dog udvikles ved hjælp af DirectX 12. Spil udviklet ved hjælp af DirectX 12 var et sjældent syn at se ved lanceringen af ​​Windows 10, men listen over DirectX 12-spil, der er udviklet og i øjeblikket er under udvikling, bliver hurtigt længere. Alt i alt er DirectX 12 den absolut største grund til, at Windows 10 er godt til spil.

Windows 10 er nu standarden til udvikling af grafikdriver

Der er gået en betydelig tid, siden Windows 10 først blev lanceret, og det er på dette tidspunkt, at Microsoft ikke kun har ændret Windows 10 til den bedst mulige version af sig selv, men Windows 10 er også blevet standard Windows-operativsystemet til stort set alt. Dette inkluderer grafikdriverudvikling. Alle større producenter af grafikkort udvikler nu deres grafikdrivere til og på Windows 10-operativsystemet, hvilket betyder, at grafikdrivere ikke er skræddersyet til kropsmålingerne i Windows 10 og senere optimeret og justeret til ældre versioner af Windows.

At have de bedste grafikdrivere er enormt vigtigt for enhver spiller, der er værd at saltet, hvorfor Windows 10 nu er standarden for grafikdriverudvikling og er versionen af ​​Windows for at få de nyeste og bedste grafikdrivere hurtigst, er en anden væsentlig årsag til, at Windows 10 er godt til spil.

Windows 10 tilbyder bedre ydeevne og rammer

Windows 10 tilbyder bedre spilydelse og spilrammer sammenlignet med sine forgængere, selvom det er marginalt. Forskellen i spilydelse mellem Windows 7 og Windows 10 er lidt signifikant, idet forskellen er meget mærkbar for spillere. Forskellen i spilydelse mellem Windows 8 / 8.1 og Windows 10 er dog forholdsvis mindre, men vær sikker - Windows 10 slår Windows 8 / 8.1 i stort set hver ydeevne test derude, selvom kun med en lille margin.

Windows 10 håndterer Windowed Gaming ganske godt

Selvom det ikke er en kvalitet, som enhver pc-spiller vil være overhovedet for, er det faktum, at Windows 10 håndterer vinduesvindue bedre end nogen anden iteration af Windows-operativsystemet, stadig noget, der gør Windows 10 godt til spil. Windows 10, der er i stand til at håndtere vinduesvindue meget godt, betyder at trykke Alt + Tab mens du er inde i et spil, der kører som et fuldskærmsvindue, skifter du dig til din Desktop på dybest set ingen tid overhovedet.

Windows 10s bedre integration med Xbox

Windows 10 og Xbox har bedre integration gennem Windows 10 Xbox-appen, som tillader streaming af Xbox-spil til Windows 10-pc'en.

Windows 10-støvler hurtigere end Windows 7

En stor del af alle pc-spillere derude har budt deres tid på at bruge Windows 7 efter at have set Microsofts håndtering af Windows 8 / 8.1 fiasko. Disse spillere skal nu opgradere til Windows 10, og en væsentlig grund til, at det er sådan, er på grund af Windows 10 støvler MEGET hurtigere end Windows 7 og endda lidt hurtigere end Windows 8 og 8.1. Og hele verden ved, hvordan spillere ikke ønsker noget mere at starte deres computere op og få spil med det samme.

Tags Spil windows 10
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found