Vejledninger

Fix: Bekræftelse af DMI Pool Data Error

At sidde fast med Bekræftelse af DMI Pool Data Error-meddelelse i bunden af ​​opstartsskærmen, at vente på, at den forsvinder, er en frygtelig oplevelse, og denne besked kan sidde fast alt fra flere sekunder til næsten evigt, og det er derfor, du bør overveje at nærme dig løsningen af dette problem let og uden travlt.

Problemet kan være let at løse, hvis du forbliver tålmodig og ikke giver op under den noget lange proces med fejlfinding. Giv ikke op og forhåbentlig vil du være i stand til at slippe af med denne irriterende fejlmeddelelse under opstarten.

Løsning 1: Kontroller for tilsluttede enheder

Hvis du har lukket computeren uden at tage en CD eller DVD ud af læseren, eller hvis du har efterladt en USB-enhed tilsluttet til din computer, kan en fejl i Windows-operativsystemet få den til at prøve at starte fra den enhed, du har forladt , uanset hvad der faktisk er placeret på det, deraf advarselsmeddelelsen.

Kontroller, om der er nogen DVD- eller CD-filer i læseren, og afbryd alle eksterne lagerenheder, der faktisk ikke har Windows 10 OS. Kontroller, om den verificerende DMI-pooldatafejl er væk.

Løsning 2: Ryd CMOS-batteriet

Rydning af CMOS-batteriet vil effektivt forårsage to ting: BIOS-indstillingerne, der vedrører den måde, din computer starter på, nulstilles, og du starter fra starten, når det kommer til opstarten, hvilket er en ting, der kan løse dette problem alene . Desuden, hvis der er nogle fysiske årsager som støv eller snavs, der ophobes, løser du det også.

 1. Åbn computerkassen og find batteriet på computerens bundkort. Hvis du ikke kan finde dit CMOS-batteri, skal du se dokumentationen til bundkortet eller computeren. Du kan også surfe på Internettet eller kontakte din computerproducent for at få yderligere hjælp til at finde det.

Bemærk: På nogle computere kan det være nødvendigt at afbryde kabler, fjerne drev eller fjerne andre dele af pc'en for at få fuld adgang til CMOS-batteriet.

 1. Hvis din computer bruger et møntcellebatteri, er det relativt simpelt at fjerne batteriet. Brug fingrene til at få fat i kanten af ​​batteriet og træk det op og ud af stikkontakten, der holder det på plads. Nogle bundkort har et klips, der holder batteriet nede, og du skal muligvis flytte det op for at trække batteriet ud.
 2. Lad det forblive fjernet i 10 minutter, rengør det, sæt det ind igen, og prøv at starte i BIOS ved at følge trinene i løsningen ovenfor. Prøv at gøre det samme, og kontroller, om Windows nu starter normalt.

Løsning 3: Prøv at ordne din boot

Ved at bruge et gendannelsesmedie, der er en DVD eller USB med Windows-systemet installeret på det sammen med nogle nyttige værktøjer, kan du løse problemet ganske let ved at bruge bestemte kommandoer i kommandoprompt. Et større problem ville være at finde en sådan DVD. Med ældre versioner af Windows skal det være den dvd, hvorfra du har installeret dit system.

Stadig, hvis du er i stand til at starte på din computer normalt, kan du springe over til den del, hvor vi åbner kommandoprompten, som du kunne gøre ved blot at søge efter den, højreklikke på den i menuen Start og vælge indstillingen Kør som administrator.

Men med Windows 10 kan du oprette dit eget gendannelsesmedie og bruge det til at rette din computer på ingen tid.

 1. Download Media Creation Tool-softwaren fra Microsofts websted. Åbn den downloadede fil, du lige har downloadet, og accepter vilkårene.
 2. Vælg Opret installationsmedie (USB-flashdrev, DVD eller ISO-fil) til en anden pc-indstilling fra startskærmen.

 1. Sprog, arkitektur og andre indstillinger på det startbare drev vælges ud fra din computers indstillinger, men du skal fjerne markeringen i Brug de anbefalede indstillinger til denne pc for at vælge de korrekte indstillinger til pc'en, der har adgangskoden knyttet til (hvis du opretter dette på en anden pc, og det sandsynligvis også er).
 2. Klik på Næste, og klik på USB-drevet eller DVD-indstillingen, når du bliver bedt om at vælge mellem USB eller DVD, afhængigt af hvilken enhed du vil bruge til at gemme dette billede på.

 1. Klik på Næste, og vælg USB- eller DVD-drevet fra listen, der viser lagermediet, der er tilsluttet din computer.
 2. Klik på Næste, og Media Creation Tool fortsætter med at downloade de filer, der er nødvendige for at installere, og opret installationsenheden.

Nu hvor du sandsynligvis har dit gendannelsesmedie, kan vi faktisk begynde at løse opstartsproblemet ved at åbne kommandoprompten fra gendannelsesdrevet, som du skal starte fra.

 1. Indsæt det installationsdrev, du ejer, eller som du lige har oprettet, og start din computer. Følgende trin er forskellige fra et operativsystem til et andet, så følg dem i overensstemmelse hermed:
 • WINDOWS XP, VISTA, 7: Windows Setup skal åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste det foretrukne sprog og indstillinger for tid og dato. Indtast dem korrekt, og vælg indstillingen Reparer din computer nederst i vinduet. Hold den oprindelige alternativknap valgt, når du bliver bedt om det med Brug gendannelsesværktøjer eller Gendan din computer, og klik på den næste mulighed. Vælg Startup Repair (den første mulighed), når du bliver bedt om det med valg af et gendannelsesværktøj.
 • WINDOWS 8, 8.1, 10: Du får vist vinduet Vælg dit tastaturlayout, så vælg det, du vil bruge. Skærmen Vælg en indstilling vises, så naviger til Fejlfinding >> Avancerede indstillinger >> Kommandoprompt

 1. Kommandoprompt skal nu åbnes med administratorrettigheder. Indtast kommandoen, der vises nedenfor, og sørg for at trykke på Enter bagefter.

BOOTREC.EXE / FIXBOOT

 1. Luk kommandoprompt bagefter, og vælg genstartmuligheden. Kontroller, om verificering af DMI-pooldata-fejl er væk.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found